sheena19 06.05.06, 11:34 mam pytanie: czy ktos moze orientuje sie czy jezeli w szkole albo oke popelnili blad i wpisali mnie na polski zamiast biologie to czy bede mogla ja zdawac?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pula20 Re: źle wpisana!! 06.05.06, 14:09 Kurcze wiesz co nie wiem, wydaje mi sie ze niestety nie, bo mimo ze jest to nie Twoja wina, to moze byc za pozno:(nio ale sproboj sie moze dowiedziec w szkole, albo w OKE, trzymam kciuki zeby Ci sie udalo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Re: źle wpisana!! 06.05.06, 15:23 A tak z ciekawości: pod jaką OKE podlegasz? Bo już o takich CYRKACH słyszałam. Obiektywnie? Raczej nie będziesz mogła zdawać. Ale dzwoń do OKE, CKE i gdzie tylko się da! Jak nic nie zdziałasz to i tak idź na maturę - może tak jak w wypadku o którym gdzieś czytałam (w necie) dopuszczą Cię do matury, bo nie przyjdzie na nią jakaś inna osoba i będą mieli wolne arkusze (o ile to możliwe, ale próbować zawsze warto). POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: źle wpisana!! 06.05.06, 16:04 Dlaczego jak zwykle to my musimy placic ze bledy, pomylki doroslych i systemu? Dlaczego mamy miec odebrana szanse przez pomylki pan urzedniczek, ktore zamiast skupic sie na swoich zadanich piluja w pracy paznokcie? Mam zle przeczucie, ze tez stalam sie "ofiara" takiej pomylki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Re: źle wpisana!! 06.05.06, 16:07 Nie kracz oxy! Będzie ok, o Tobie nie zapomnieli :) Słowo Akne :P Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: źle wpisana!! 06.05.06, 16:10 Akne od tych wszystkich poprawek to ja sie taka "strachliwa" zrobilam;P To jest skutek uboczny nauki wos'u;P W calym pokoju mam porozkladane ksiazki, notatki, mape UE... Po egzaminach posprzatam;P Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Re: źle wpisana!! 06.05.06, 16:13 Mi od WOSu tylko głowa pęka ;) I zaczynam się przyzwyczajać do myśli, że moim przeznaczeniem są studia wieczorowe. No niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: źle wpisana!! 06.05.06, 16:33 Ja juz powiedzialam rodzicom zeby oswoili sie z mysla, ze ich najmlodsze dziecko bedzie studiowac zaocznie! Chyba musze sie rozejrzec za jakas praca...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sheena19 Re: źle wpisana!! 07.05.06, 00:16 otoz dowiedzialam sie o tym od dyra w pt!!! a oni wiedzieli dluzej!! tylko ze nie moga podawac skladu listy i przekazywac taich inf- takim mi powiedziala dyrektorka... syf... podobno jezeli beda wolne arkusze bede mogla pisac ale tylko pod warunkiem ze oke sie zgodzi na otwarcie zapasowego arkusza o ile taki bedzie albo w innych nie bedzie bledow, zlych kserowek.. tego sie dowiedziala dzisiaj... podlegam pod poznan, bo gdzie indziej moglby byc taki bajzel, dodatm tylko ze na 106 osob zdajacych byly 3 bledy dot wyboru przedmiotu albo poziomu popelnione juz w oke:/ to jest prawie 3%:/ Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: źle wpisana!! 07.05.06, 08:15 Sheena wez mnie nie strasz bo ja tez podlegam pod Poznan!! Jak co to zapisuj sie na czerwiec!! - wtedy beda matury dla tych co nie mogli napisc w maju z przyczyn losowych. Odpowiedz Link Zgłoś
clovie Re: źle wpisana!! 07.05.06, 13:39 hm..o co chodzi z tym OBIEGIEM, co tam ma być napisane..weszlam i nie ma w ogóle mojej deklaracji na maturę wiosenną jest tylko ta z przed roku. Czy w takim razie nie będę mogła przystąpić do matury poprawkowej, choć dostałam list od szkoły w której sali piszę i mój kod? Kto się w tym orientuje? Odpowiedz Link Zgłoś
clovie Re: źle wpisana!! 07.05.06, 13:41 hm..a jak klikam na SIEMA to mam błąd możliwości pobrania danych z bazy.. Odpowiedz Link Zgłoś
clovie Re: źle wpisana!! 07.05.06, 13:44 No dobra wstyd mi, już wszystko ok., niedoczytałam. Hm..roztrzepanie przed maturą nie jest wskazane..pozdrawiam, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: źle wpisana!! 07.05.06, 13:52 clovie skad jestes?? jesli mozan zapytac... Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: źle wpisana!! 07.05.06, 13:45 Obieg dziala tylko w OKE Krakow - jesli podlegasz pod inna to nie amsz mozliwosci sprawdzenia (chyba). Nie nie dostalam zadnego listu, zadnego kody ani nawet telefonu (ale to pewnie dlaego, ze nr zmienilam;P). Jutro wszystkiego sie dowiem (mam nadzieje) Odpowiedz Link Zgłoś
pula20 Re: źle wpisana!! 07.05.06, 14:04 Kurcze teraz to ja juz sie zaczelam denerwowac tym wszystkim, bo ja podlegam pod OKE Krakow, ale nie mam nic wpisane w obiegu o mojej sesji wiosennej teraz:/ Bleh zajmowalam sie nauka a nie sledzeniem tego czy mi ktos dopilnowal deklaracje czy nie:/poza tym ja zlozylam juz deklaracje we wrzeszniu wiec moze wszystko mi dopilnowali...zadzwonie lepiej jutro do szkoly dla pewnosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_86 Re: źle wpisana!! 08.05.06, 13:28 taa.. mnie spotkało to samo. Mimo że składałam deklarację we wrześniu, pani wicedyrektor pomyliła sie i wpisała mnie tylko na poziom rozszerzony podczas gdy ja chciałam pisać oba poziomy!! stwierdziła, ze nie zadzwoni do cke bo to i tak nic nie zmieni ( mimo ze były wolne arkusze)!!! szkoda słów... a tak chciałam przenieść się na studia dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
kilam Re: źle wpisana!! 08.05.06, 14:04 Ja pod wpływem waszych postów poszedłem dzisiaj do szkoły, by sprawdzić czy wszystko OK. I co się okazuje?? Że moje nazwisko nie widnieje na liście zdających maturę z fizyki. Oczywiście zainterweniowałem u dyrektora i na szczęście to tylko pomyłka sekretarki, która nie wpisała mnie na listę wiszącą na korytarzu. Na zbiorczej liście bowiem figuruje. Uff... P.S. W ogóle bardzo zdziwiłem się, oglądając te listy. Duzo osób z naszej szkoły poprawia maturę. Oczywiście prym wiądą: biologia, chemia i fizyka.(po kilkanaście osób). Miło będzie sie spotkać z prawie połową klasy... Odpowiedz Link Zgłoś