Dodaj do ulubionych

Też tak macie...? :/

06.05.06, 19:12
Wiem, wiem...gdyby wszyscy mieli takie problemy jak ja to byloby super!!

Ale ja juz chyba naprawde zeschizowalam i zamiast na mature powinnam trafic
na oddzial psychiatryczny!!;P
Zamiast martwic sie o mature (o to zeby napisac jak jak najlepiej) ja mam
inne "zmartwienia"...

(tylko prosze sie nie smiac;P)
Moim najwiekszym "problemem" jest kwestia mojej deklaracji - "boje" sie, ze
szkola nie wyslala mojejego podania albo (jak w prypadku niektorych), ze ktos
sie pomylil i jestem zapisana na inny przedmiot.
Moja szkola jest dosc hmmm... dziwna wiec juz zawczasu "wkurzam" sie na samo
wyobrazenie reakcji nauczycieli i ucznow na moj widok. Wg nich poprawiamy
mature, nie dlatego zeby podwyzszyc wynik i dostac sie na RENOMOWANE
uczelnie, dlatego, ze nie zdalismy rok temu (dodatkowo sesje zimowa
tez "oblalismy").

Dziekuje za uwage:)

Juz sie "wygadalam";P

Obserwuj wątek
    • akne1 Re: Też tak macie...? :/ 06.05.06, 20:19
      > Ale ja juz chyba naprawde zeschizowalam i zamiast na mature powinnam trafic
      > na oddzial psychiatryczny!!;P

Diagnoza przyszłej pani psycholog: do WOSu marsz! I nie myśleć o głupotach! I coś na uspokojenie :)

> Moim najwiekszym "problemem" jest kwestia mojej deklaracji - "boje" sie, ze
      > szkola nie wyslala mojejego podania albo (jak w prypadku niektorych), ze ktos
      > sie pomylil i jestem zapisana na inny przedmiot.

Ja Ci mówię, że wysłali. Zobaczysz! A jakby co... zaczniesz martwić się w poniedziałek jak Cię na salę nie wpuszczą ;)

> Moja szkola jest dosc hmmm... dziwna wiec juz zawczasu "wkurzam" sie na samo
      > wyobrazenie reakcji nauczycieli i ucznow na moj widok. Wg nich poprawiamy
      > mature, nie dlatego zeby podwyzszyc wynik i dostac sie na RENOMOWANE
      > uczelnie, dlatego, ze nie zdalismy rok temu (dodatkowo sesje zimowa
      > tez "oblalismy").

Olać ich! Najgorsze co jest to przejmowanie się innymi. A niech sobie myślą co chcą. Co Cię obchodzi zdanie jakichś nieznajomych? TY (i my) swoje wiesz.

<Hm... no chyba, że ta oxy matury nie zdała... i przed nami też to ukrywa... wszystko możloiwe...>

> Juz sie "wygadalam";P

A jak wygadanie nie pomogło to tak Cię kopnę że... yh :/
      • oxy_gen_86 Re: Też tak macie...? :/ 06.05.06, 20:28
        akne1 napisała:

> Ja Ci mówię, że wysłali. Zobaczysz! A jakby co... zaczniesz martwić się w
        ponie
        > działek jak Cię na salę nie wpuszczą ;)

Ty to umiesz pocieszyc;P;))

> A jak wygadanie nie pomogło to tak Cię kopnę że... yh :/
        Heh oszczedzaj sily na jutro - zeby byl taaaaaki moooocny;P Zglosze sie jutro!
        Zrewanzuje sie jako Twoj adwokat (zajrzyj na "mature" i swoj watek). Skoro inni
        to zauwazyli to chyba sie nadaje, nie?;)

Tak wyglada nauka przy wlaczonym kompie.
        Idddeee!!
        • akne1 Re: Też tak macie...? :/ 06.05.06, 20:32
          > Heh oszczedzaj sily na jutro - zeby byl taaaaaki moooocny;P Zglosze sie jutro!
          > Zrewanzuje sie jako Twoj adwokat (zajrzyj na "mature" i swoj watek). Skoro inni
          > to zauwazyli to chyba sie nadaje, nie?;)

Widziałam ten wątek :D I nadal obserwuję (połączyć to łatwo można z produkcją ściąg :D).

Pewnie, że się nadajesz :)
          • oxy_gen_86 Re: Też tak macie...? :/ 06.05.06, 20:35
            Iwesz co konwersacja z Agatka jest barrdzo wciagajaca no i o niebie ciekawsza
            niz organy panstwowe :))

A ile sie mozna o sobie dowiedziec - ja jzu wiem, ze zostane znerwicowanym
            adwokatem;))
            • akne1 Re: Też tak macie...? :/ 06.05.06, 20:38
              Oj, też mi się podoba :D

Dla niewtajemniczonych:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=41307470&a=41383543
    • oxy_gen_86 Re: Też tak macie...? :/ 06.05.06, 20:29
      Zapomnialam: ja tak zawsze mam - przejmuje sie calym swiatem i innymi ale nie
      soba!!

Akne za pare lat zglosze sie na terapie;P
      • akne1 Re: Też tak macie...? :/ 06.05.06, 20:39
        > Akne za pare lat zglosze sie na terapie;P

Ok mój adwokacie :D

Odezwij się w wątku o ściągach :P
        • ana7777 Re: Też tak macie...? :/ 06.05.06, 22:34
          A mi sie wydaje ze musicie zrozumiec ta dziewczyne. Nie zbyt uwaznie czytalam
          ten watek (strasznie dlugi) ale agatka chyba podawala sie za szczesliwa
          studentke psychologii. otoz zajrzyjcie na forum studentow medycyny. wynika ze
          dziewczyna po prostu trzeci raz probuje na med. i dlatego taka znerwicowana.
          • slure1 Re: Też tak macie...? :/ 06.05.06, 23:22
            Ja juz mam dosc tego wszystkiego,ciagle mam obawy,ze i w tym roku sie nie
            dostane na studia,serdecznie i szczerze mam tego dosc!!!Mimo iz mam dosc dobry
            wynik,to caly czas przeliczam punkty!!analizuje zeszlo roczne listy rankingowe!!
            Paranoja,juz moglybym sie dostac byle gdzie,zeby juz skonczyc z tymi % ,o
            ktorych ciagle mysle,ktore mi sie snia!!!!ehhh
            • posypka Re: Też tak macie...? :/ 07.05.06, 03:15
              Ludzie nie dajcie się! nie myślcie o tym non stop.. Stres to nasz wróg!!!
              Chwile relaksu się należą ;) Właśnie wróciłam z imprezy i pewnie prześpię pół
              niedzieli ,a miałam się historii uczyć ... ajj.
    • ach_ta_fiza Re: Też tak macie...? :/ 07.05.06, 19:07
      ja wam coś powiem...tak sobie hasam z jednego fora do drugiego glownie "matura" i "poprawiamy" i na maturce to jakas paranoja jest wszyscy negatywnie nastawieni ...i w ogóle wrogo jest a u nas to pozytyw mimo ze wszyscy rok w plecy to nie czekamy tylko na to byle by sie komus noga podwinela (i złamała z przemieszczeniem!) jest miła atmosfera i sie wzajemnie wspieramy. TAK 3MAĆ! świat nalezy do nas :) 3mam kciuki za zdajacych poprawkowiczów!!!
      • oxy_gen_86 Re: Też tak macie...? :/ 07.05.06, 19:30
        Fizyka bo my tacy fajni jestesmy i w ogole ;)))

PS. Akne zglaszam sie po tego kopniaka!! Tylko mocnegooo!!

;( Czuje sie gorzej niz przed zeszlorocznymi egzaminami. Wtedy w ogole sie nie
        przejmowalam:/ Zamiast skupic sie na nauce (nnooo nie potrafie!! nie moge) to
        ja sie zamartwiam...
        • akne1 Re: Też tak macie...? :/ 07.05.06, 20:23
          Uwaga, uwaga... w stronę przeuczonej oxy_gen_86 zmierza mega-gigantyczny koooooooooooooooooooooooooooooooopniak!

A w tym kopie mamy moc szczęścia + wiedzę o ONZ i UE gratis ;)
    • oxy_gen_86 Zapomnialam: 07.05.06, 19:40
      Zycze wszystkim powodzenia na jutrzejszym wos'ie! Jesli nie mi to przynajmniej
      Wam sie uda!:)

A zaocznie tez mozna studiowac(?);)
      • kilam Re: Zapomnialam: 07.05.06, 20:01

Do mnie dopiero teraz zaczyna docierać, że za 9 dni piszę maturę z fizyki. Nie
        byłoby w tym nic szczególnego, gdyby nie fakt, że całkiem niedawno zmieniłem
        podejście do matury z tego przedmiotu. Wcześniej nie przywiązywałem do niej
        szczególnej uwagi(juz o tym wspominałem)-a teraz szalenie zalezy mi na
        "konkretnym" wyniku. Tylko, jak tu ogarnąć fizykę z astronomią w 2 tygodnie??
        Ale mówi się trudno :(. Dlatego uprzedzam, że kolejne moje posty będą miały
        charakter melancholijno-destrukcyjny. Poydrawiam
      • posypka Re: Zapomnialam: 07.05.06, 20:05
        No i z mojej dzisiejszej nauki nic nie wyszło...
        Trzymam jutro kciuki za "wosowiczów" ;p .Oxy ja w tamtym roku też się w ogóle
        nie przejmowałam ,w tym roku przejmuję się i to bardzo ,ale nauka podobnie jak
        w zeszłym czyli marnie :/
        Myślę jednak ,że damy radę! Pozytwne myślenie to połowa sukcesu(a ja zawsze mam
        z tym kłopoty !) więc skoro ja tak pisze to tak musi być! :p
        PS. Ja mam niezłego kopa ,więc uwaga.... buuum! ;p poszło
        POWODZENIA!
        • oxy_gen_86 Re: Zapomnialam: 07.05.06, 20:23
          Posypka dzieki za kopniaka - jutro o 10 rano tez mozesz o niego poprosze!! :)

PS. Moze ktos ma jakies wskazowki dotyczace "wosowego" wypracowania?
          • akne1 Re: Zapomnialam: 07.05.06, 20:26
            Sprawdź odpowiedzi do wypracowań z arkuszy styczeń 2006 i maj 2005. Może to coś da :/
            • oxy_gen_86 Re: Zapomnialam: 07.05.06, 20:48
              Przegladam....

Jestem zrezygnowana. Tyle sie uczylam (do te sesji naprawde sie przylozylam) i
              nic!! Chce mi sie ryczec ;((

Jejq ja juz nic nie pamietam! Kompletnie nic!!
              • akne1 Re: Zapomnialam: 07.05.06, 20:58
                Ech, u mnie też. Na pytania (te dotyczące konkretnej wiedzy) tak średnio znam odp (50-70%), yh!
                • oxy_gen_86 Re: Zapomnialam: 07.05.06, 21:05

Wiesz co wlasnie przegladam zeszloroczne testy i ... mam ogromne zaleglosci!!
                  Co z tego, ze znam ksiazke prawie na pamiec jak nie mam wiedzy "wspolczesnej"!!

Akne powodzenia jutro!!:))

JA ide sie kapac i spac!
                  Zadnej nauki! Co ma byc to bedzie....

• slure1 Re: Też tak macie...? :/ 07.05.06, 21:22
      Ciekawe co jutro dadza na wosie,mam dobry wynik z niego w sumie,ale jak czytam
      posty na forum matura,to zaczynam miec obawy,czy to czasmi nie jest zbyt
      malo,zeby starac sia na prawo...moze tez moglem jeszcze raz
      podejsc:Dhmm...zobaczymy jutro:)POWODZENIA
      • akne1 Re: Też tak macie...? :/ 07.05.06, 21:36
        A ile masz % ?
    • ach_ta_fiza Re: Też tak macie...? :/ 07.05.06, 21:30
      oxy akne dacie rade! kto ma dać jak nie wy????!!! glowa do góry bedzie dobrze :) macie tu intelektualnego kopniaka!!! :-/ (starałam sie zeby wygladalo na opniaczka:P dobry kopniak nie jest zły!)
      • slure1 Re: Też tak macie...? :/ 07.05.06, 21:39
        hmmm... ang 90/70 hista 80 podst.roz teraz,wos 80/86,tak to by sie
        prezentowalo..
      • ach_ta_fiza Re: Też tak macie...? :/ 07.05.06, 21:39
        mój kopniak nie wyglada za dobrze jeszcze raz w takim razie :============|
        • akne1 Re: Też tak macie...? :/ 07.05.06, 21:46
          oj... bolało ;)
          • posypka Re: Też tak macie...? :/ 07.05.06, 23:53
            Oj Oxy o 10 to ja śpię jeszcze.. ale kciuki będę trzymała przez sen ,bez obaw :p
            To dzisiaj taki podwóóóóóóóóóóóóóóóóóóójny kopniak bummmmmmmm !! :p
            I dajcie już sobie spokój! Musicie się wyspać ,coś mi się wydaje ,że Wos będzie
            łatwy (cały czas żałuję ,że go nie zdaje heh).
            Ja jutro chyba naprawdę zabiorę się za historię ,bo czas umyka :/A jeszcze
            niemiecki w międzyczasie oj .
            Powodzenia raz jeszcze!
            • akne1 Re: Też tak macie...? :/ 08.05.06, 08:48
              O, też mi został jeszcze niemiecki (jaki poziom zdajesz?) i historia, yh.
              • posypka Re: Też tak macie...? :/ 08.05.06, 12:27
                Pisałam na maturze tylko podstawowy (którego pewnie zresztą nie poprawie i tak )
                bo stwierdziłam ,że rozszerzony nie będzie mi potrzebny.Póżniej męczyłam się
                pół roku na studiach ,teraz idę na obydwa poziomy i na rozszerzenie nie umiem
                nic .Ale jak już pewnie wspominałam wychodzę głownie z założenia ,że nic nie
                tracę ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka