grauko 19.06.06, 13:52 Dla kandydatów na studia potrzebne jest orzeczenie lekarskie. Trzeba się po nie wybrać do miejsca gdzie podaje uczelnia ? Czy do najbliższego lekarza posiadającego "możliwość" wydawania takowych dokumentów ?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlodakobieta1 Re: Orzeczenie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:08 u mnie tez bylo takowe potrzebne- wypelnil mi lekarz w mojej w miejscu mojego zamieszkania (uczelnia jest 50 km dalej) i nie bylo problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
grauko Re: Orzeczenie ?? 19.06.06, 16:13 Wielkie dzięki za odpowiedź. Ja narazie zostałem zmuszony do składania papierów na Pol Lub (a tam chcą do 23.06 !) i musze w najbliższym czasie takowe wykonać. Oby przyjęli badanie wykonane przez swojego lekarza rodzinnego, bo inaczej klops. Odpowiedz Link Zgłoś
ingra Re: Orzeczenie ?? 20.06.06, 16:36 Musi być to lekarz medycyny pracy,w Lublinie na ulicy Nałęczowskiej! Od rodzinnego się nie liczy! Możesz iść do prywatnego(musi być med pracy) w Świdniku 40zł Odpowiedz Link Zgłoś
grauko Re: Orzeczenie ?? 20.06.06, 18:30 Dobra, dzieki za info. Dzisiaj byłem na Nałęczowskiej. Tzn. wpierw skierowanie z uczelni na badania, potem chodzenie od drzwi do drzwi i tak zeszło z 1 godzinke. A cena ? Jeśli skierowanie z uczelni to sie chyba nic nie placi. A co jeśli uczelnia jeszcze nie podala miejsca w ktorym mozna wykonac badanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
grauko Re: Orzeczenie ?? 22.06.06, 11:38 ingra napisała: > Musi być to lekarz medycyny pracy,w Lublinie na ulicy Nałęczowskiej! Od > rodzinnego się nie liczy! Możesz iść do prywatnego(musi być med pracy) w > Świdniku 40zł Apropos "prywatnego". To jak ? Wtedy się idzie bez skierowania ? :) Odpowiedz Link Zgłoś