Dodaj do ulubionych

wyniki matury w srode!!!

02.07.06, 10:47
beda prawdopodobnie wyniki matury juz w srode ...
Obserwuj wątek
    • Gość: pati Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 10:55
      A skąd o tym wiesz?
      • Gość: ... Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 11:31
        pie..ny ściemniacz i tyle. troll
    • Gość: maturzysta Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:17
      Te prowokacje robią się nudne i żałosne. Nie wiem dlaczego ludzie na tak niskim
      poziomie chcą jeszcze bardziej (niepotrzebnie) denerwować prawdziwych
      maturzystów, którzy moim zdaniem już i tak wystarczajaco się denerwują. A swoją
      drogą to co w tym roku robi CKE to jest po prostu oburzające. Nie dość że
      trzeba tak długo czekać na wyniki (choć w OKE Jaworzno wszystkie prace były już
      sprawdzone 3 czerwca !!!!!!!!!!!) to jeszcze nie maja zamiaru publikowac
      oficjalnych kluczy odpowiedzi. Powinniśmy wszyscy razem zaprotestować przeciw
      takiemu traktowaniu tegorocznych maturzystów.
    • Gość: tami Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:23
      Nie publikują oficjalnych kluczy,żeby maturzyści nie mogli sprawdzać prac. Wiem
      z własnego doświadczenia z ubiegłego roku jak to wyglądało. Nie uznali mi 5
      (sic!) prawidłowych odpowiedzi z bioli. I NIE BYŁO NAJMNIEJSZEJ DYSKUSJI.
      Niestety, tak to wygląda, a staromaturzyści wciąż twierdzą, że mamy łatwiej...
      • niedzwiadka Ech... 02.07.06, 13:33
        Potwierdzam, u nas w Jaworznie prace były już ocenione na początku czerwca. Nie
        powinnam chyba tutaj straszyć niesprawdzonymi plotkami... Ale od kilku źródeł
        słyszałam, że 40% na Śląsku oblało polski;) Miłego oczekiwania, pozdrawiam:)
        • Gość: Magdzik Re: Ech... IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 02.07.06, 17:32
          nie pieprz
          bo mi się źle robi........:/:/
      • hearcik Re: wyniki matury w srode!!! 02.07.06, 13:37
        A jest inaczej?
        • Gość: ktostam Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 02.07.06, 14:20
          chamy i tyle!!!i starzy mieli lepiej!!!
          • hearcik Re: wyniki matury w srode!!! 02.07.06, 14:55
            "chamy i tyle!!!"
            Kogo nazywasz chamem?

"i starzy mieli lepiej!!!
            co do tego nigdy nie dojdziemy do porozumienia, kazdy broni siebie.
            • Gość: 0909090909a Re: wyniki matury w srode!!! IP: 217.96.44.* 02.07.06, 17:48
              napewno wyniki beda juz w tym tygodniu i moze juz w srode mam maly
              przeciek...ale sie strasznie denerwuje...
              • Gość: Silan Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:53
                Chyba w mózgu masz przeciek.
                • Gość: Agnieszka Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:37
                  Ja słyszłam że wyniki u mnie w szkole (gdansk) mają byc w ten piątek. Mówiła tak
                  bardzo zaprzyjazniona nauczycielka z mojej szkoły
                  • Gość: ehmehm Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.elomza.pl 03.07.06, 10:45
                    ta ta jasne... fantazje...
    • Gość: sorrow16@wp.pl Re: wyniki matury w srode!!! IP: 217.96.36.* 03.07.06, 11:05
      To co mówicie ze wyniki będa szokujace? <lol> <lol>

C'on and dance wit' me yeah slow? ;):):):):)
      • Gość: pawel Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:16
        w zeszlym roku wyniki w szkolach tez byly szybciej niz termin ostateczny!!!!
        wiec czemu sie ich tak czepiacie!!!
        • Gość: olinekkkkk Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.ols.vectranet.pl 03.07.06, 11:29
          ale co to znaczy - wyniki w szkolach?
          Tzn ze swiadectwa sa juz wczesniej, czy ze maja przecieki?
          • Gość: h Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:35
            pewnie tak jak w tamtym roku przyjda wczesniej ... i wczesniej sie bedzie je
            odbierało... poza tym wyniki juz sa... tzn matury sa na bank sprawdzone wiec
            przecieki to nic niezwyklego ... teraz tylko formalnosci i rozdanie ich ...
            moja nauczycielka stwierdziala ze moga dotrzec wczesniej ale w mojej szkole
            rozdanie i tak 11 lipca( ps byla zalamana bo dopiero po maturach jak
            stwierdzila zorientowala sie ze oblali w jwj komisji 5% maturzystow na ustnych)
            hehhehe
    • locca1 Re: wyniki matury w srode!!! 03.07.06, 15:53
      z OKE kraków:

poniedziałek, 03-07-2006 godz. 13:06
      Autor: OKE w Krakowie

Wyniki egzaminu maturalnego będą ogłoszone na stronie OKE 11 lipca.
      Uczniowie będą mogli zobaczyć opis swoich wyników po zalogowaniu się do systemu
      OBIEG. Potrzebny jest do tego numer PESEL i hasło otrzymane od dyrektora szkoły.
      Dyrektorzy mogą pobrać te hasła z systemu OBIEG.
      • Gość: as do niedzwiadki IP: *.telpol.net.pl 04.07.06, 17:44
        a od jakich tych kilku zrodel? fuck teraz to sie obawiam, najbardziej sie
        polaka obawialam :(:(:(:( zalamka...

a kjak mozna pisac odwoladnie, albo prosbe o wglad do pracy i klucza i ponowne
        jej sprawdzenie?
        • Gość: betty do as IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:55
          W zeszłym roku na stronach oke były specjalne wnioski, w których pisało się,
          który arkusz z jakiego przedmiotu chcesz obejrzeć. Wyznaczali termin ( żeby
          było ciekawiej już po zakończonej rekrutacji na studia), dzwonili do ciebie i
          jechałaś. Nie można było pracy kserować, czy fotografować. Nie mołaś wejść tam
          z inną osobą. Atmosfera okropna. Obejrzałaś, natychmiast odparli próby
          wszelkiej dyskusji i... z płaczem do domu. Tak to wyglądalo
          Radzę Ci jednak nie czekać na żadne oficjalne komunikaty na stronie oke. Pisz
          sama podanie z prośbą o wgląd do pracy i wysyłaj poleconym priorytetem:P
          • Gość: as Re: IP: *.telpol.net.pl 04.07.06, 19:20
            a mozna jakos to odwolac, zeby zostala jeszcze raz sprawdzona, bo np. ja sie z
            tym nie zgadzam i uwazam ze sa tam zawarte informacje, ktore nie zostaly
            punktowane?
            • Gość: Asia A może jednak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:24
              U nas w większości przypadków odwołań odpisywali tak: "Proszę nie podważać
              kompetencji egzaminatora" i wreszcie nic nie zmieniali...
              Z resztą i tak napisali to już po rekrutacji.
        • Gość: mili Re: do niedzwiadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:22
          > a kjak mozna pisac odwoladnie, albo prosbe o wglad do pracy i klucza i
          ponowne
          > jej sprawdzenie?

Mozesz napisac tylko podanie o wglad do pracy. Ale klucza nie dostajesz. Nie
          masz tez mozliwości odwolania od wyniku czy ponownego sprawdzenia
          • Gość: Asia Re: do niedzwiadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:25
            W jaworznie można było napisać swoje odwołanie, czy opinie.
            • Gość: as Re: do niedzwiadki IP: *.telpol.net.pl 04.07.06, 19:28
              no tak, ale egzaminator tez czlowiek, moze sie pomyslic no nie? No to co jak
              dojrze w pracy ze mi zle cos zliczono, albo nie ma za cos punkto, a ewidentnie
              powinien byc to co moja wina za egzaminatora?!
              • Gość: as Re: do niedzwiadki IP: *.telpol.net.pl 04.07.06, 19:30
                albo nie bedzie mogl sie odczytac - sorry ale miejsca bylo malo ja cisnelam po
                2 linijki w jednej linijce. a zeby sie wstrzelic w klucz to troche trzeba by
                napisac...
                • Gość: krolewska Re: do niedzwiadki IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:39
                  rok temu w krakowie byl taki przypadek, ze uczen/nica nie zdal maturki, a gdy
                  ogladal swoja prace, to okazalo sie ze tak naprawde ja zdal, tylko punkty
                  zostaly zle zsumowane, ocenione prawidlowo, ale zle dodane i wynik wyszedl
                  bledny (na niekorzysc ucznia). nikt nie dyskutowal z kluczem nawet, bo punkty
                  byly przyznane prawidlowo, ale sprawa i tak znalazla final w sadzie, a
                  egzaminator (czy chyba dwoch egzaminatorow) dostal UPOMNIENIE, rozumiecie,
                  upomnienie!!!! nie mam pojecia jak zakonczylo sie to dla ucznia, ale
                  podejrzewam, ze pozytywnie, skoro uznano wine egzaminatora.

to tyle, napisalam to, byscie mieli wyobrazenie jak trudno cokolwiek zmienic.
                  tam nikt nawet nie kwestionowal klucza, a byla afera, wiec podejrzewam, ze
                  dyskusja z kluczem nie ma nawet najmniejszego sensu, skoro bez wyroku sadu nie
                  mozna bylo zmienic wyniku czysto matematycznego...
                  • Gość: anilah777 Re: do niedzwiadki IP: 83.168.106.* 06.07.06, 18:21
                    To, ze przyznano uczniowi racje i poprawiono wynik nic nie oznacza. W zeszłym
                    roku była taka sprawa z jedną z uczennic. Składała papiery na UJ i się nie
                    dostała. Odwołała się od wyników matury, okazało się, że źle policzono punkty.
                    Poprawiono świadectwo, ale to wszystko trochę trwało. W tym czasie rekrutacja
                    na UJ była zakończona. Dziewczyna złozyła odwołanie do rektora UJ a ten
                    odpowiedział odmownie- przecież po ogłoszeniu wyników nie wysle teraz poleconym
                    listu do ostatniego kandydata na liście, że niestety go nie przyjmie, jesli
                    wczesniej zawiadomiono go, że się dostał. dziewczyna miał rok w plecy. Ot
                    sprawiedliwośc.
              • Gość: Asia Re: do niedzwiadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:35
                Ja osobiście nie miałam jeszcze takiego problemu, ale juz od kilku osób z
                tamtego roku i styczna słyszałam to samo, że zauważyli kilka dobrych
                odpowiedzi, ale mimo napisania odwołania, nikt nie sprawdził tych prac
                ponownie :( Tylko to "proszę nie podważać kompetencji egzaminatora".
                Nie ma szans na żadną rozmowę w tym oke, sama biurokracja, podania... W dodatku
                masz aż 20minut na obejrzenie swojej pracy.
                • Gość: as Re: do niedzwiadki IP: *.telpol.net.pl 04.07.06, 19:39
                  szkoda :( boje sie coraz bardziej, bo z czytani mam ok 10 pkt- nie wiadomo bo
                  byly tylko przykladowe odpowiedzi, a wypracowanie to juz sama nie wiem... jak
                  przeczuytalam ze w sklaskim 40% oblalo polski to mi sie cos robi :( najbardziej
                  sie polaka boje a tu jeszcze takie ploty... :(:(:( i w ogole jak pomysle ze
                  przez to pisanie 2 linijek w jednej sie nie odczytaja albo cos... zreszta ja
                  jeszcze nie zaczelam dobrze pracy pisac, a musialam juz konczyc... i na pewno
                  mam 2 rzeczowe bledy... kurde 30% mi styknie, byleby zdac :(:(:(
                  • Gość: Asia Re: do niedzwiadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:23
                    Nie przejmuj się tymi plotami, ze 40% oblało.
                    Ja też w tamtym roku myślałam, że do 30% nie dojdę, z klucza wynikało, że
                    powinnam mieć góra 40%, ale i tak dużo, dużo więcej dostałam:)
                    Nie chciałam tego sprawdzać, jak tak szczęśliwie się złorzyło, jestem
                    szcześliwa z tego co mam.
                • Gość: mili Re: do niedzwiadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 19:51
                  Gdzies na stronie CKE jest napisaze ze wynik egzaminu jest ostateczny i nie
                  moza sie od niego odwołac. A w tym roku wszystkie prace sa sprawdzane przez 2
                  egzaminatorow zeby nie miały miejsca niepoliczone punkty.
                  • niedzwiadka Re: do niedzwiadki 05.07.06, 17:20
                    Jeśli chodzi o te plotki... To są plotki! Nie są to sprawdzone informacje!
                    Przepraszam, jeśli kogoś tym przestraszyłam... Ja nadal nie chcę w nie wierzyć,
                    problem w tym, że słyszę je od naprawdę różnych osób;) Ale... Już sobie
                    wymyśliłam dlaczego tak by mogło być. W tym roku po raz pierwszy maturę zdawali
                    uczniowe szkół czteroletnich - nie wiem, jak jest u was, ale w moim mieście te
                    szkoły mają generalnie niższy poziom niż LO, poza tym stawiają na matematykę.
                    Nie chcę nikogo oczywiście obrażać, ale to może być wytłumaczenie.
                    Natomiast jeżeli mowa o odwołaniach - wiem, że w tamtym roku kilka osób
                    podniosło końcowy wynik po zgłoszeniu się do OKE. Rzeczywiście, podobno traktuja
                    człowieka źle, ale wywalczyć swoje się da.
                    Pozostałe informacje - również nieoficjalne,ale na pewno coś w nich jest:
                    Matma poszła zadziwiająco dobrze w porównaniu do zeszłego roku. Polski
                    rozszerzony poszedł kiepsko,ale nie tragicznie - wyniki w granicach 50 - 70.
                    Angielski podstawa - kiepsko, z wiadomych względów:)
                    Pozdrawiam. I nie bójcie się tak! Niczego nie zmienicie do wtorku, później
                    będziecie się przejmować. Przepraszam jeszcze raz,jeśli komuś serduszko za mocno
                    zabiło z powodu plotek przeze mnie napisanych:) Okaże się, ile w nich prawdy.
    • Gość: Veli Komunikat na OKE BRZMI...... IP: *.bie.lama.net.pl 04.07.06, 21:19
      wniki matury 11 lipca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: pfff Re: Komunikat na OKE BRZMI...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 07:43
        Gość portalu: Veli napisał(a):

> wniki matury 11 lipca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O Kur*a!!!!!!!!!!!! Nie moze byc!!!!
        • Gość: ehmehm Re: Komunikat na OKE BRZMI...... IP: *.elomza.pl 05.07.06, 10:39
          hehehehehehehe dobre :P
          • Gość: :P Re: Komunikat na OKE BRZMI...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:27
            Brawo dla osób piszących "między linijkami"... W zeszłym roku moja koleżanka
            tak napisała i wykreślili jej połowę pracy...bo można pisać TYLKO w linijkach.
            Sprawa była u nas głośna w mieście, dziwię się, że innych maturzystów też nie
            uświadomili :/
            • Gość: Asia Re: Komunikat na OKE BRZMI...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:46
              Ja tez nie pisałam pięknie w linijkach, czasem pamiętam zdażyło się napisała
              kilka zdań w jednej linijce (jak mi się coś przypomniało) :P
              Jak już pisałam dostałam więcej % niż oczekiwałam.
              Więc, nie przejmujcie się narazie :)
              • Gość: as Re: IP: *.telpol.net.pl 05.07.06, 17:00
                no sorka ale 3 strony z wilgachnymi linijkami i marginesami to troche malo :/
                chyba ze mialam uciac w polowie interpretacji makbeta, leciutko napomknac o
                edypie i zakonczyc w 3 zdaniach...
            • Gość: as Re: Komunikat na OKE BRZMI...... IP: *.telpol.net.pl 05.07.06, 17:01
              a swoja droga nigdzie w instrukcji nie pisalo ze można pisac TYLKO w
              linijkach...
              • niedzwiadka Re: Komunikat na OKE BRZMI...... 05.07.06, 17:29
                Ja też pisałam między linijkami, co więcej - zajęłam margines z jednej strony (
                nadal mają miejsce na te swoje notatki). Szczerze mówiąc, watpię, żeby za to
                obniżali punkty, zresztą nie mają jak. Tym bardziej, że pisałam wyraźnie i
                spokojnie można wszystko odczytać. Pewnie, że może się znaleźć wyjątkowo wredny
                egzaminator... Ale w tym roku praca jest sprawdzana przez dwie osoby - jedna z
                nich na pewno się zlituje:D
                Wszystko będzie dobrze!!
                • myslak notatki???? 05.07.06, 17:45
                  Na jednym marginesie ozancza się błędy, na drugim punkty za model.
                  Jeśli zabrałaś margines, to znaczy że nie rozumiesz instrukcji i nie powinnaś
                  zdać matury.
                  • niedzwiadka Hahaha! 06.07.06, 16:18
                    Po pierwsze, nie było żadnych "instrukcji" Po drugie błędy zaznacza się np tak:
                    "O1" Dwa znaki bez problemu egzaminator zmieści:) Po trzecie... Skąd Ty możesz
                    wiedzieć, czy powinnam zdać maturę, czy nie?:)
                    Nie denerwujcie się tak! Zobaczcie, ile osób pisało poza linijkami, na
                    marginesie, albo w brudnopisie! Za to przecież nie obleją... Głowy do góry!
    • Gość: kasia Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 18:22
      jakie ploty!!!!! dziś środa a ja nie znam nadal swoich wyników:/
      • Gość: as Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.telpol.net.pl 05.07.06, 20:03
        w instrukcji nie pisalo raczej zeby nie zajmowac marginesow...

ja mam tylko nadzieje ze ten 2gi egzaminator tez to czyta i ocenia po swojemu,a
        nie tak na odpieprz sie, i nie tylko zlicza punkty dla pewnosci... no normalnie
        nie wiem... niby pisalam wyraznie-ale o moglo byc wyrazne dla mnie..... juz
        glupieje... :(jeszcze mi sie snilo ze zdalam polski, a moje sny sie rzadko
        ostatnio sprawdzaly, zawsze na podwrot... :( tak juz bym chciala ten wtoreek...

fakt, faktem ze chyba mieli polewke z mojej pracy - piersze poltora strony dosc
        duze pismo, tzn moje normalne, nastpena strona juz malutkie ale jeszcze wszytko
        w jednej linijce, a ostatnia strona to juz byly wlasnie 2 linijki w jednej...
        bo bym sie w zyciu nie wyrobila... nawet wody nie lałam za bardzo, tylko kurde
        na temat chcialam pisac i tak zreszta pomijajac wiele rezcy, ktore chcialam
        jeszcze napisac... :(
        • Gość: krolewska Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.czajen.pl 05.07.06, 21:17
          ludzie!!!!!!!!!
          przeciez wystartczylo napisac ze dalszy ciag w brudnopisie i mozna bylo tam
          normalnie pisac!!!
    • Gość: kacha Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:18
      jeju ja tez pisalam pol strony tak ze w jednej linice mialam 2 liniki..dziwnei
      sie wyrazilam ale wiecie o co biega:) dla mnie jest to lepsze zlo niz pisanie w
      brudnopisie poniewaz jak byk pisalo na poczatku zapisy w brudnopisie nie
      podlegaja ocenie..wiec skoro uznaja pisanie w tym owym brudnopisie to i takie
      pismo powinni uznac...a skad ten gosc co twierdiz ze wtamtym roku skreslili z
      tego powodu pol pracy jego kolezance to wie...moze sobie po prostu bajerowac
      ale dziewczyna pisala po prostu bardzo niewyraznie a ztego powodu moga
      skreslic kazdemu prace anwet jak pisze dwa slowa w jednej linice...i nie
      stresumy sie . wg mnei zdecydowanei nie ma to zadnego wplywu w koncu nigdzie
      nei ma takiego kryteria ..za co obetna....za oszczednosc kartki za dodanei
      wlasnych wnioskow ...za napisanie zakonczenia....ludzie przeciez to paranoja
      pzreciez egzaminator pomysli po prostu ze nie zmiescilismy sie an tych 4
      kartkach i tyle ...a swoja droga ja tez mam jak kolezanka wyzej smiesznei
      pisane najpierw szeroko ladnei czytelnie a pozneij coraz wezszej az w koncu
      zakonczenie wasko baardzo:) ale skad moglam wiedizec zaczynajac pisac iz tyle
      bede miala do napisania..wena nadchodzi stopniowo:) pozdro
      • Gość: mili Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:04
        Zapisy w brudnopisie nie podlegają ocenie, ale jeżeli skreślisz że to brudnopis
        to możesz pisać dalej. Ja tak zrobiłam w tamtym roku i uznali mi wszystko.
        • Gość: anulka Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.wlanet.wla.pl 06.07.06, 16:31
          Z moim wypracowaniem było podobnie... Duzo miejsac zajął mi "Makbet" i pisałam
          pod linijkami w wyznaczonym miejscu... skreśliłam także napis "brudnopis" i
          pisałam dalej wyptracowanie... mam nadzieję,że mi to uznają, ponmieważ miałam
          tam zawarte wnioski końcowe... Chociaz moja polonistka- egzaminatorka
          powiedziała, że nie powinni... ja jednak mam nadzieję...:)
          • Gość: kacha Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 17:51
            ale co ze nie pwoinni uznac..to ze pisalas w brudnopisie czy 2 linijki w
            jednej???????
            • Gość: anulka Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.wlanet.wla.pl 06.07.06, 17:52
              Tego, że pisałam w brudnopisie, nawet jezeli skreśliłam ten nagłówek...
        • Gość: ... Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.autocom.pl 07.07.06, 17:00
          mama nadzieję:) jak skąpią nam na kartki, to niech się męczą... swoją drogą
          jakby mi ktoś wspomniał, ze taka bieda w MEN to bym sobie własna kartke
          przyniosła
    • Gość: koliber Re: wyniki matury w srode!!! IP: 81.210.89.* 06.07.06, 21:03
      Przecież wyniki są 11 lipca ok. 13.00 co wy za głupoty piszecie :O:O
      • Gość: x Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.karwiny.net / 80.51.240.* 07.07.06, 10:41
        ja tez pisalam 2 swoje linijki w ich jednej. zmniejszyli ilosc linijek w
        porownaniu do probnej a ja mam dosc duze i wyrazne pismo i ciezko mi je
        zmniejszac na zawolanie.
    • Gość: anulka Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.wlanet.wla.pl 07.07.06, 11:35
      Więc tak... W poniedziałek po południu kurier dostarcza wyniki maturalne do
      mojej szkoły a świadectwa maturalne możemy odbierać w sekretariacie od 8
      rano... Oczywiście we wtorek... Tak więc pozostaje nam tylko "cierpliwie"
      czekać...
      • Gość: as beznsdzieja IP: *.telpol.net.pl 07.07.06, 11:47
        u nas w szkole beznadzieja - wyniki od srody... wytlumaczenie - ze oni sie
        musza przygotowac powprowadzac to w rejestry, dane i cos tam... :( bezsens...

niedzwiadko - ja jestem wlasnie z technikum ekonomicznego. fakt, ze poziom jest
        nizszy, dlatego mzoe tak byc, ale co do matmy-wcale nie ejst kladziony wiekszy
        nacisk - co to sa 2-3 godziny w ekonomiku tygodniowo matmy? :/
      • Gość: mili Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:03
        Ze strony OKE"

"Komunikat o terminie dostarczenia świadectw dojrzałości do szkół

Państwo Dyrektorzy Szkół Ponadgimnazjalnych.

Świadectwa dojrzałości zostaną dostarczone do szkół w dniu 11 lipca br., między
        godz. 7:00, a 9:00"
        • Gość: anulka Re: wyniki matury w srode!!! IP: *.wlanet.wla.pl 07.07.06, 12:15
          Nas jednak dyrekcja powiadomiła dziś inaczej... (jestem z pomorskiego)
          • Gość: dede Przeciez beda o polnocy czy rano dostepne w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:08
            ... Ja tam sobie swiadectwo odbiore po poludniu zeby uniknac panikarzy :) Ale
            najpierw sprawdze w necie :)
            • Gość: miron Re: Przeciez beda o polnocy czy rano dostepne w n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 08:30
              ja tez od rana czatuje na strone oke zeby sprawdzić czy zdałem i ile mam punktów
              z wosu bo on ejst najważniejszy, a reszta czy zdane i nawet w środe pujde po
              swiadectwo - by uniknac jak ktos napisał ładnie panikarzy, zagladajacych przez
              plecy, kilometrowej kolejki, gorąca itp;)) jeszcze tylko 2 bezsenne noce;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka