marcelka_87 18.07.06, 13:28 jesli tak to gdzie ich szukac???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: demolkaaa Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.crowley.pl 18.07.06, 13:29 podobno mają byc jutro więc chyba trzeba sie uzbroic w cierpliwość i czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsd Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:29 W Twoich snach;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 13:33 Gość portalu: 87 napisał(a): > W Twoich snach;) oczywiscei w moich snach sa rownies, ale pytalam o te jawne;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:30 Nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:34 peweni.. wejdź w wątek 'próg ligota' i sobie wybierz, która wersja Ci najbardziej odpowiada... :) 'Prawdziwych' progów tam.... kupa;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 13:36 hyhy na takim juz bylam, ale zero obiektywnosci, kazdy prorokuje;) lepiej by bylo jakby wybrali astrologie a nie na am; nam tu nie potzreba wrozbiazry:PP Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 13:38 a wy co tez na slam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:38 ja tez... ile amsz pkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:39 ale ja robie tzw sztuczny tłok... bo jak mnie zechcą do wrocka to ide do wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:38 a są takie kierunki na nietórych uczelniach... 'wróżkarstwo'... ejj.. ale to nie tylko przypuszczenia... każdy ma kogoś znajomego w dziekanacie <ile tam ludzi musi pracować. ale nie ma to jak znajomości;)> Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 13:40 moze to ciotki- konserwatorki powierzchni plaskich; czyt.sprzataczki- czyli takie co soe wszytskim intersuja:PPP specjalistki od progów....heheheh ;p co nastepna to lepsza:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:41 pewnie tak;) a takie to sie na progach znaja.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 13:41 226; sztuczny tlok potzrebny ; jak najbardziej; ja robie sztuczny tlok na cmuj - stomatologia; na ligocie na lekarski; a ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:43 ja mam 202.. pożyjemy zobaczymy... wkońcu 350 miejsc jest:D ja chce do wrocka na stome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:43 a na slamie lekarski zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.astra-net.com 18.07.06, 13:46 Marcelka, Seulange! :-) A może ktoś z Was robi mi sztuczny tłok na Poznaniu? Ile macie z poszczególnych? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:48 chyba juz za pozno;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 13:53 na co za pozno????; na poznan sie nie porywalam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:35 > moze to ciotki- konserwatorki powierzchni plaskich; czyt.sprzataczki żadna pracy nie hańbi, więc czego drwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 19.07.06, 10:52 nie drwie. to bbyla "alegoria zmyslu smaku".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:56 qrcze... hccialabym sie dostac w 1 rekrutacji i byc pewna ze mam zapewnione miejsce... i w sumie myslałąm ze to prawdopodobne po tym co zobaczylam przy skladaniu mojego swaidectwa... wiekszośc ludzi w okolicach 160-170... ale przez tych trali na tym forum bardzo sie bac zaczelam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 13:58 no dokladnie; facet od rekrutacji(bardzo mily;) mowil ze sredni wynik to 185-190 i ztego co ja widzialam na katrkach od rekrytacji , gzdie wpisaywali wyniki to jest to prawda; ale sa tacy co maja np 128; a powyzej 200 widzialam tylko 2 osoby na stronie; ze mna wlacznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:01 no wlasnie w zabrzu bylo to samo, a skladalam w piatek- czyli ostatni dzien. Ktos na tej kartce mial nawet 70pare. wiec... moze mi sie jednak uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 14:03 no pewnie;p nie chce prorokowac( wrozbiarstwo i inny czarne koty sa mi nieznane;D) ale starczy na pewneo; na wroclaw tez; tak mi sie wydaje...na doodatek na stome!!!gdzie zawsze prog nizszy(po konsultacji ze sprztaczka)hihihhi a tam keidy wyniki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:05 a, dopiero 25 lipca. ale moze zapoznam jakieś panie sprzątaczki i wcześniej będę wiedzieć:D ale czekam na razie na jutro Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 14:05 a ja szanuje takie osoby co maja po 280; ale to oniczym nie swiadczy; niech pokaze jak te 280 przydadza mu sie na wykladach i kolosach;0 co roslinki bedzie kroil i tkanek sie uczyl??? wyciagi i napary z ziol- pietro nizej:> Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 14:06 sprzatczke trzeba poznac, a co jak kapci zapomnisz????? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:07 spoko.. ja tez szanuje, ba!! powiedzialabym nawet ze podziwiam, tylko takich osob nie ma wiele w naszym kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 14:10 za twooja odpowiedz bylabym skazana kliknac czerwony kosz:D ta odpowiedz nie spodoba sie naszemu ministerstwu; podobno matura poszlo dsoc dobrze cale 80%zdalo:P a tu roman jeszcze amnestii chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:11 No to se urzadziły dyskusje. Wymiencie sie numerami gg! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 14:13 pewnei wolalbys dyskutowac z nami a nie tak stac z boku, jak w przedszkolu: w kacie, za to ze poobgryzales olowki koledze z lawki!!, co???:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:14 Zła odpowiedz. Mnie ta dyskusja śmieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 14:15 mnie smiesza ludzie jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:16 Co sie tak oburzasz. Chciałam dobrze napisac a Ty sadzisz wora jakbym pozabijała Ci rodzine. Wyluzuj troche. A dlaczego ja Cie smiesze? Ludzie tacy jak ja , to znaczy jacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:16 przepraszam, a co Cie w tym śmieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 14:18 co sadza wora:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:19 Pytałam powaznie, ale Ty oczywiscie, jako przyszła "studentka" odpowiedziec nie potrafisz:). Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 14:23 mnie uczyli tak: na niepowazne pytania, niepowazne odpowiedzi; a ty jako znawczyni i opiniotworca nie potrafisz wykryc ironii......no coz; ziola i napry pietro nizej:PPP tylko sie nie obruszaj..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:25 Jesli chcesz sie zajmowac ziołami to prosze bardzo. Ja wole studiowac te swoja medycyne, niz biologie. Ale kazdy robi co woli:) Odpowiedz Link Zgłoś
seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? 18.07.06, 16:17 Gość portalu: sratatata napisał(a): > No to se urzadziły dyskusje. Wymiencie sie numerami gg! a ty co teraz robisz? tez dyskusje prowadzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:12 hehe... roman edukator wprowadzi amnestie i 100% zda:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.astra-net.com 18.07.06, 13:59 Seulange...Takie same mam odczucia ;-) Może nie poprzez to, co można zaobserwować w czasie składania dokumentów, ale przez fakt JAK się prezentują wyniki w zestawieniach CKE. W zeszłym roku tutaj było to samo - sami geniusze. Osoba mająca 200 punktów była nikim ;-) Potem jednak parsknęli śmiechem na posłuch progów :-) Nie może być zle, to forum jedynie manipuluje ludzmi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:02 latwo napisac na forum ze sie ma 280 ;) gorzej tyle uzbierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:23 Tacy jak ja czyli jacy? Jesli juz cos piszesz to miej odwage uargumentowac swoje wywody! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 14:26 a mama mowila: na niepowazne pytania-niepowazne odpowiedzi; a ty jako znawca narodu i opiniotworca , powinnas wykryc tu odrobine sugestywnej ironii; ziola i napary pietro nizej; drobna sugestia:tylko sie nie obruszaj:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:27 Nie powtarzaj sie. Zawsze tak robisz?buahhahah. To Twoja mama musi chyba sie nie uczyła skoro tak Ci podpowiada. Takie bzdety. Zapedz ja do nauki:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 14:28 ja ziol nie potzrebuje studiowac, mnie to nie interesuje; a ty taka jestes zdenerwowana pbo pragnelas zobaczyc tutaj kolejna wizje progu na medycyne??? jesli tak, to wybacz ze sie rozczarowalas....:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:29 Proponuje czytac ze zrozumieniem, jesli tego nie potrafisz to nie zasługujesz na miano studentki:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 14:31 a skad ty wiesz kto zasluguje, roman takie rezczy wymysla, ze nie wiadomo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:33 Jesli czytasz w taki sposob jak teraz to nie zasługujesz. Nie podpieraj sie Giertychem, mnie jego głupie decyzje nie interesuja i nie traktuje ich powaznie, podobnie jak ich autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seulange Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:36 Gość portalu: sratatata napisał(a): > Jesli czytasz w taki sposob jak teraz to nie zasługujesz. > Nie podpieraj sie Giertychem, mnie jego głupie decyzje nie interesuja i nie > traktuje ich powaznie, podobnie jak ich autora. nie interesują i nie traktujesz ich powaznie... mnie też tych całych kaczorów, leppera i giertycha nie traktowałam powaznie a teraz krajem rządzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:38 Niech sobie rzadza. Nie interesuja mnie, bo wyjezdzam z Polski i nie bede musiała patrzec na ten cały burdel. Wydaje mi sie jednak, ze takie podpieranie sie p. Giertychem jest po prostu smieszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 15:03 tak to jest; ta dzisiejsza mlodziez, niby taka oczytana, wszyscy co rusz na studia ida ale za grosz tworczego myslenia!! o ile mi wiadomo watek ministra edukacji scisle polaczony jest chociazby z tegorocznym postepowaniem rekrutacyjnym, wiec podpieranie sie polityka i decyzjami ministra nie jestw wtym przypadku wymowka, lecz konsekwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:04 Tobie wlasnie brak tworczego myslenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 15:07 a skad tak wysoce oskarzycielskie wnioski??? (to chyba 'filipinka' w twoim wykonaniu/wlasc.filipika) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:10 Wysoce oskarzycielskie? O moj Boze, to dziecko schodzi na zła droge! O jakiej filipince piszesz? Nie mam pojecia z czym ty do mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 15:14 radze podszkolic sie z zakresu polityki; dziecko widzisz jakie szkody w twoim umysle sieje nieznajomosc najnowszych doniesien prasowych/no moze nie tak bardzo nowych:) przeczytaj co to jest filipika:) skaladalas papiery na slam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:18 Jak juz pisałam(i gdybys czytała ze zrozumieniem, wiedziałabys) polityka mnie nie interesuje.Nie interesuje mnie co sie w tym panstwie dzieje. A poza tym wole nie wiedziec na temat poltyki nic, ale byc swietnym lekarzem:). To dla mnie priorytet, dla Ciebie "widze" iz jest odwrotnie. Moze powinnas na inny kierunek startowac. W moim umysle zadnych szkod nie ma. Nieznajomosc polityki tego nie powoduje (ale jak Ty mozesz to wiedziec). Uwierz, ze piszac o mnie dziecko Ty musisz byc niemowlakiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 15:22 widze,ze sztuka argumentacji u ciebie w powijakach.... skocz na jakies szkolenie:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:23 Przeczytaj powyzsze moje posty i zauwazysz wlasnie brak tej cechy u siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 15:29 to czyje mam te posty przecytac moje czy twooje????nie uscislilas tego, erudytko, jak do ciebie sie zwracac"o, boski Cycero???" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:44 Moje, w ktorych prosiłam o argumentacje tego co napisałas o mnie, drogi niemowlaku:) Freud miałby sporo pracy nad Toba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazu PROGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:46 obstawiamy progi .. jak myslicie ile bedzie na medycyne i na stome????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: PROGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:48 lek- 178 stoma- 162 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sxe Re: PROGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:50 lek 196 stoma 172 farmacja 160 hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi Re: PROGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:54 lek 202 stoma 178 farmacja 164 Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: PROGI 18.07.06, 15:57 ja wam powiem ile bedzie!!! ................. ................ ale jutro:) dajcie spokoj, ten temat posruszonay byl setki razy i az oczy bola jak sie na niego patrzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatatata Re: PROGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:58 Od Ciebie tez bola. Przeginasz z tym dublowaniem!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazu Re: PROGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:54 podoba mi sie to rozwiązanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 15:51 to kolezanka Freuda zna??? balam sie zapytac, mozemy o tym podyskutowac jak chcesz:> owszem, mailby ze mna niezly ubaw, bo ja nieprzecietna jestem:) a tak serio to skonczmy z tym bo sie nudno robi... idziesz na slam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:56 Kolezanka Freuda zna, ale nie osobiscie;)Zna Fromma,Maslowa, Rogersa, Cattela, Spearmana, i wielu , wielu innych:) A Ty go znasz? Ich? Z checia podyskutowałabym o Nim, niezwykły człowiek, ktory z pewnoscia sam miał jakies problemy:) Jak na to co piszesz to moge stwierdzic jedno: przecietna jestes. Niczym sie nie wyrózniasz, absolutnie. Nudno sie robi, gdyz powtarzasz sie, a to sprawia, ze ludziom odechciewa sie czytac wszystkiego podwojnie, Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 16:00 a z tego co ty pisesz wynika ze nawet na maino przecietnej nie zaslugujesz:) a z nazwiskami to ja tez posypac moge jak z rekawa:) nikt nie jest wolny od mowienia bredni.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:05 Na wiecej Cie nie stac? No ja moge Tobie jedno powiedziec, wynik w tescie Wechslera mam wysoki, co jest oznaka ze do przecietnych nie naleze, a tym bardziej do tych nizej:) Nazwiskami sypie tylko wtedy kiedy mam o nich pojecie, kiedy wiem co zrobili dla psychologii i nauk pokrewnych:) Jak sadze Ty nawet 3 z tych nazwisk nie znasz, z pewnoscia nawet nie miałas pojecia ze takowe nazwiska istniały:) "nikt nie jest wolny od mowie nia bredni.............." Jesli uwazasz te nazwiska za brednie, to powiem krotko: pani juz podziekujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 16:11 ojoj, zagmatwals sie troszke:) ale poczekaj, znajdzie sie w kolejce miejsce dla ciebie:)moge ci ustapic miejsca, chcesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:14 Oj chyba nie wiesz co piszesz.Ke?--->"zagmatwals"(ironia) Jak zwykle nie potrafisz sie przyznac do błedu i uciekasz do kolejnej kompromitacji siebie:). Coz ten Twoj rocznik tak ma, psykaty i agresywny tylko kiedy jest anonimowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 16:16 anonimowy to mozesz powiedziec o sobie:> sratatata.........................................................................coz tu wiecej powiedziec........nie mam nic do dodania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:23 Kiedy brak argumentów to sie tak robi. Wiedziała od samego poczatku ze nie bedzie z Ciebie godny partner do rozmowy:):::))) Znizyłam sie do Twgo poziomu, ale teraz wracam drogie dziecko do rzeczywistosci. Faktycznie musi byc Tobie ciezko w zyciu:> "coz tu wiecej powiedziec....... nie mam nic do dodania" Nie tylko tu ale i przez wszystkie watki nie miałas nic mądrego do powiedzenia. Niestety taka jest prawda, ze Wasz rocznik 87, takze 86(choc oni wydaja sie mądrzejsi)to madry jest tylko wtedy kiedy jest sam. Gimnazjum Was zniszczyło, a teraz macie skaze na psychice:), a Ty sama to potwierdzasz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 17:45 widac twoj wiek cie juz przytlacza, probujesz to zatuszowac podpierajac wyimaginowanymi doniesieniami albo co gorsza wlasnymi ale nie do konca sprecyzowanymi(bo odbiegajacymi od normy) przekonaniami...czy kompleks strosci tak bardzo ci doskwiera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:48 Oczywiscie...kompleks starosci-->23 lata:) Faktycznie, jeszcze troche i mnie zakopią;) Jak zwykle niewiele masz do powiedzenia. Nie potrafisz uargumentowac swojej postawy co do opinii o mnie. Zyj sobie w tym wyimaginowanym swiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 17:55 no to jest juz powazny wiek.....tylko nie do konca rozumiem towje intencje:) hyhy powtarzasz mature, czy co, ze przesiadujesz na tym forum???/prowadzisz statystyki??/a moze jestes wolonatriuszka i probujesz nas (o zgrozo)zbalamucic:D ?????? postawa co do opinii o Twojej osobie jest nie do konca sprecyzowana i niejasna, tak jak twoj sposob budowania zdan, ale nie moge od ciebie zbyt wiele wymagac...prganiesz ksztalcic sie w jednym kierunku (kierunek pochwalam) ale zupeleni zapominasz o rozwoju intelektualnym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatatat Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:06 " postawa co do opinii o Twojej osobie jest nie do konca sprecyzowana i niejasna," juz wyraziłas sie co do tej kwestii, ale ja prosze o konkretna argumentacje. Bo pisac od rzeczy tak jak Ty teraz to robisz, to tez moge. "powtarzasz mature, czy co, ze przesiadujesz na tym forum???/" 1.nie. 2.lubie to. "tak jak twoj sposob budowania zdan, ale nie moge od ciebie zbyt wiele wymagac" czytasz w moich myslach. dokładnie mam takie samo zdanie o tobie i o twoim sposobie pisania. czesto piszesz zupełnie nie na temat, probujesz odwracac kota ogonem i niestety na nic wiecej cie nie stac. jestes dopiero po maturce,jesli juz bedziesz po 1 roku studiów(lepiej po 2 roku) to wtedy bedziemy w stanie na jakims poziomie podyskutowac.na razie niewiele wiesz, ale probujesz sie wymądrzac, co oczywiscie wychodzi sztucznie.cała twoja postac jest sztuczna tutaj na forum(nie wiem jak w realu, wiec tego aspektu sie nie czepiam). "prganiesz ksztalcic sie w jednym kierunku (kierunek pochwalam)" w jednym kierunku? drogie dziecko, ja juz jeden kierunek studiuje, teraz zamierzam studiowac drugi. I to nie jest jeden kierunek, moje zainteresowania sa zdecydowanie szersze niz sie moze tobie wydawac:):)) "ale zupeleni zapominasz o rozwoju intelektualnym ..." tak? a to naprawde dziwne co piszesz.uwierz mi matura jest niczym w porównaniu z egzaminami na studiach, wiec mysle ze to ty zapominasz o rozwoju intelektualnym a nie ja:)))). Na razie jestes nikim, mam na mysli to iz matura to jest nic. Dojrzej troche, bo mam wrazenie ze faktycznie polemizuje z osoba, ktora nie nadaje sie na studia:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 18:14 " teraz zamierzam studiowac drugi "(kierunek), ojej!!!! zamiar jest swietny ale czy dojdzie do jego realizacji???? wydaje mi sie ze tak dojrzala osoba jak Ty, ktora "zna zycie" (bazuje na stereotypach) najpierw robi potem mowi. a u Ciebie cos z tym na bakier... a ja zamierzam zawojowac Hollywood!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatatat Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:19 "teraz zamierzam studiowac drugi "(kierunek), ojej!!!! " coz za entuzjazm;)tez sie ciesze, ze Ty sie cieszysz;) " zamiar jest swietny ale czy dojdzie do jego realizacji???" dojdzie:) " wydaje mi sie ze tak dojrzala osoba jak Ty > , ktora "zna zycie" (bazuje na stereotypach) najpierw robi potem mowi" oparte na stereotypach? I znowu poprosze o konkrety(ktorych z pewnoscia sie nie doczekam, jak zwykle). "a ja zamierzam zawojowac Hollywood!!! " nie rob wstydu Polsce:). Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 18:22 nie martw sie, zaplecze mam porzadne, wyksztalcenie stranne; a propos nowej matury przynajmniej uczy myslenia a nie powielania materialu, jak to bylo kiedys.... ale coz wtedy kazdy ja zdawal, nauczyciel swoj, swoja szkola....kazdy wiek rzadzi sie swoimi prawami, ciekawe jakim szczylem bylas jak mailas 18 lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatatat Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:28 "nie martw sie, zaplecze mam porzadne" rodzice zapłacili, tak? No to faktycznie porzadne zaplecze, a jakie uczciwe. "wyksztalcenie stranne" zauwaz ze teraz to staranne wykształcenie, o ktoym Ty piszesz ma kazdy. Niczym sie nie wyrozniasz: "propos nowej matury przynajmniej uczy myslenia " myslenia jak trafic w klucz. genialne, haha. "a nie powielania materialu, jak to bylo kiedys.." i teraz jest podobnie...mentalnosci ludzkiej nie zmienisz:) "ale coz wtedy kazdy ja zdawal, nauczyciel swoj, swoja szkola" nie kazdy, jesli poziom LO wysoki, a uczen nic nie napisał, albo nic nie powiedział na ustnej, usłyszał jedynie: bye, bye. To, ze napisał na 3-4 na pisemnej nie oznaczało, ze zda ustna. Ale skad Ty mozesz to wiedziec:) "kazdy wiek rzadzi sie swoimi prawami" Wasz rzadzi sie "swoimi" prawami. "ciekawe jakim szczylem bylas jak mailas 18 lat???" roczniki 85, 84 itd myslą innymi kategoriami niz Wy, maja poukładane w głowach w przeciwienstwie do Was:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 18:31 pzryanjmniej nie jestesmy nudni............ jesli chodzi o porzadne zaplecze, tak owszem, chodizlam do najlepszego liceum w miescie i w wojewodztwei, i takim nasz rocznik'87 je pozostawil......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:34 "pzryanjmniej nie jestesmy nudni" o to chodzi, ze jestescie. Jestescie strasznie monotonni i przewidywalni. "jesli chodzi o porzadne zaplecze, t > ak owszem, chodizlam do najlepszego liceum w miescie i w wojewodztwei" No popatrz, ja rowniez do takiego chodziłam. "i takim nasz rocznik'87 je pozostawil........." moje LO, wlasnie rocznik 87 sprowadził na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 18:37 no widizsz, masz nauczke, nie generalizuj tak (na przyszlosc.....). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:39 I znowu nie wie o czym pisze....oj marcelinko nie ponizaj sie juz:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 18:47 specjalnie dla ciebie zacytuje: "i takim nasz rocznik'87 je pozostawil........." <moje LO, wlasnie rocznik 87 sprowadził na psy.> komentazr odnosil sie do tych slow.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatatat Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:57 No chociaz raz podajesz jakis argument na to co wczesniej pisałas. Choc i tak dla mnie to cienki argument, bo cytujesz, a od siebie nic dodac nie potrafisz. Moze na studiach nauczysz sie argumentowac swoje stanowisko. Bo jak na razie lejesz tylko wode, nic wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratattata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:02 Ty w moich po raz kolejny zmalałas;) I make fun of you:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:21 "mnie smiesza ludzie jak ty" czekam na te piekna argumentacje Twojego stanowiska:) Przyznam, iz słyszałam, ze rocznik 87 jest trudny i krnąbrny,agresywny i chamski, a do tego banda nieuków ale nie spodziewałam sie, ze az tak. Ty marcelinko potwierdziłas jedynie te opinie ktora słyszałam od osob trzecich:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 18:24 sluchaj, daj sobie spokoj z tymi nieukami.... rozumiem ze twoje nieuctwo jest dla ciebie ogromnym stresem ale nie przerzucaj go na innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatatta Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:29 Wlasnie Ty przerzucasz je na mnie. To sie nazywa przeniesienie wg Freuda. Ja nie stosuje tego typu mechanizmow obronnych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 18:27 "mnie smiesza ludzie jak ty" > czekam na te piekna argumentacje Twojego stanowiska:) zaczynam rozumiec, ze lubisz gdy ktos okazuje chociazby nikle zainteresowanie Twoja osoba............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratattata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:31 Nie. Jesli juz cos piszesz, to chyba powinnas uargumentowac swoje stanowisko. Nie lubie bujania w obłokach, a Ty to robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: marcelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:57 Skoncz z tym dublowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka_87 Re: marcelka 18.07.06, 15:53 to kolezanka Freuda zna??? balam sie zapytac, mozemy o tym podyskutowac jak chcesz:> owszem, mailby ze mna niezly ubaw, bo ja nieprzecietna jestem:) a tak serio to skonczmy z tym bo sie nudno robi... idziesz na slam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:06 u was tez nie dziala gg ( serio pytam)? bo ja tu szalu dostaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działa Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:07 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy sa juz wyniki ze slamu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 16:11 no to klops. od rana nie chce zaskoczyc. a to wazne zeby akurat teraz dzialalo. wiece co? w ogole to chyba ostatnio jakas ciemna gwiazda nade mna zaswiecila (ja to nie proroczka z sasiedniego watku jakby co ;)). ale to juz jest szyt wszystkiego. od wczoraj NIC mi nie wychodzi. a tu jeszcze to gg. oszaleje :( Odpowiedz Link Zgłoś