Dodaj do ulubionych

znów za rok matura

19.07.06, 19:19
ehh dzisiejszy katowicki próg przerósł moje najśmielsze oczekiwania. złożyłam
też na inne uczelnie, ale zapewne wszędzie będzie podobnie, próg unormuje się
na jakieś 190. kurczę więc za rok znów ta posrana matura mnie czeka. znowu do
pożygania te same tematy z biologii i chemii. i dodatkowo dochodzi do tego
ogólny wstyd i radość zawistnych cioć itp. a miałam nadzieję,że opuszczę to
forum w październiku.
Obserwuj wątek
    • ana7777 Re: znów za rok matura 19.07.06, 20:07
      nie przesadzaj. napewno sie gdzies dostaniesz. a ile masz pkt?
      • czarny_korek Re: znów za rok matura 19.07.06, 20:37
        176... =/

i co ana, nadal myślisz, że się gdzieś dostanę? =) może pożyczysz mi z 40
        punktów ze swojej matury? =P
    • czerwone.wino Re: znów za rok matura 19.07.06, 20:50
      A nie mówiłam:(
      Bedę poprawiać mature 3raz:/
      Może za rok się dostanę:(
      • ana7777 Re: znów za rok matura 19.07.06, 21:46
        niestety, pkt. nie pozyczam :) bo z czymze bym zostala. czarny_korku nie
        poddawaj sie masz szanse wg. mnie
        • cahlan123 Re: znów za rok matura 20.07.06, 15:36
          niestety....mnie też czeka znów matura!?.....mam dosć...musze stwierdzić z
          przukrością ze ani Ty Czarny Korku ani ja ze swoimi 185 nie mam już szans na
          nic...żyć mi sie po prostu wczoraj odechciało...na prawde..
          • enetia Re: znów za rok matura 20.07.06, 15:52
            Przestancie, ja tez chce juz to forum opuscic!!!
            Przez ten rok nie zrobilam nic konstruktywnego...
            Studiowalam fize, ale tylko po to, zeby cos studiowac...
            Naprawde uczylam sie do poprawy... mature poprawilam o 47pktow, a teraz
            wszystko w leb wezmie...
            Mam 212 pktow, staram sie dostac na stome do wrc...
            umre z nerwow...
            • smon1 Re: znów za rok matura 20.07.06, 18:44
              bu.ja tez mam 185. najbardziej zalezy mi na lekarskim w lublinie. rodzice mnie
              troche pocieszaja, ale ja nie wiem, czy mam jeszcze jakies szanse. tez nic nie
              zrobilem konstruktywnego przez ten rok. ale ze mnie looser.
          • czarny_korek Re: znów za rok matura 21.07.06, 00:30
            ehh cahlan no ja wiem, wiem... jedyna pociecha to to,że nie jestes sam, ale ja
            mysle, ze jak sie skończy ten bałagan cały i ludzie powyjmują, to może akurat
            na jakiś próg się załapiesz. w razie czego będziemy się tu jeszcze
            rok 'widywać', no chyba,że masz jakieś inne plany... mnie też się żyć
            odechciało, to było straszne zobaczyć ten próg i tą listę =/ no ale mam
            nadzieje,ze do trzech razy sztuka. a generalnie to chyba jestem w stanie
            przedzawałowym z tych nerwów =/
            • pula20 Re: znów za rok matura 21.07.06, 11:12
              Czarny korku nie poddawaj sie tak latwo!wg mnei masz szanse sie dostac, to cale
              zamieszanie to wynik skladania na wszystkei uczelnie, nawet jesli ktos bylby
              pewny ze sie dostanie to zlozyl sobie awaryjnie jeszcze na dwie uczelnie!progi
              spadna i mysle ze beda mniej wiecej takie jak w zeszlym roku!glowa do gory:)
              • czarny_korek Re: znów za rok matura 21.07.06, 13:17
                ehh bardzo dziekuję za pocieszenie. ale realnie patrząc na sprawy, to raczej
                mało prawdopodobne,że np w Gdańsku z 214 próg spadnie do 176.. Ale tak łatwo
                sie nie poddam, tzn w końcu się dostanę na tą medycynę, tylko zdaję się,że
                jeszcze rok muszę poczekać.
                zazdroszczę tylko wszystkim Poprawiaczom, że ładnie poprawili maturkę i od
                października będą już studentami. a ja tu sama, samiutka zostanę...
                • czerwone.wino do Czarnego Korka 21.07.06, 21:34
                  czarny_korku ja zostanę tu z Tobą! Ale i tak wierzę, że dostaniesz się z tymi
                  176 punktami. Gdzie jeszcze zdawałaś?
                  • czarny_korek Re: do Czarnego Korka 21.07.06, 23:25
                    ja czekam jeszcze na białystok i bydgoszcz, ale to raczej dla formalności =/ a
                    tu masz moje gg 3842453 =)
                    • chemiczka_olka Re: do Czarnego Korka 27.07.06, 15:51
                      Gratuluje Wam bo sie zapewne dostaliście, próg w bydzi to 153,5 pkt.Gratuluje
                      jeszcze raz i powodzenia.Ja niestety w tym rokuy sięnie dostałam, a z analityki
                      medycznej choć siedostałam to rezygnuje(mam skonczone technikum chemiczne w
                      zawodzie technik analityk i zstwierdziłam ze po co to ciągnąć).Teraz czekam na
                      wyniki z ATR-u z Zootechniki jak sie dostane to podszkole biologie i za rok
                      atura...więc dołanczam do waszego forum...pozdro
                      • lupus86 do chemiczki_olki 27.07.06, 18:12
                        hej, skąd wiesz o takim progu, np u mnie jest cały czas 204, pozdro
                        • zielony_lisc3 Re: do chemiczki_olki 27.07.06, 19:13
                          myślę, że koleżanka chemiczka_olka nabija się z Was i z wszystkich, którzy
                          składali do Bydgoszczy.
                          Tylko po co to robi? To nie forum o maturze, gdzie takich i tym podobnych
                          prowokacji jest multum.
                          Chyba dziewczyna przeniosła się trollować tutaj, bo do tej pory nikt tu nie
                          trollował.
                      • czarny_korek Re: 27.07.06, 19:25
                        153,5 powiadasz? a na jaki kierunek? bo na pewno nie na lekarski? i skąd to
                        pół ci się wzięło?
    • ana7777 Re: znów za rok matura 21.07.06, 13:24
      to bedziemy we dwie. chlip.
      • czarny_korek Re: znów za rok matura 21.07.06, 14:11
        ana7777 napisała:

> to bedziemy we dwie. chlip.

Ana no co ty, przecież Ty masz ponad 200 i spokojnie sie do Warszawy
        dostaniesz, jak nie w pierwszym rzucie to drugim. nawet nie wiesz, jak Ci
        zazdroszcze =)
    • kama.86 Re: znów za rok matura 21.07.06, 20:11
      Hej :) ja mam 184 - składałam do Bydgoszczy i Białegostoku i mysle ze mnie tez
      czeka za rok matura, moja flustracja nie zna granic ale podoba mi sie to co tu
      napisałas skoro chcemy byc lekarzami to powinnysmy próbowac do skutku, ale teraz
      ide na studia i nie rzuca ich po semestrze. Nauka o wiele lepiej mi szła kiedy
      studiowałam, mature z chemii poprawiłam o duzo w sesji zimowej natomiast po
      rzuceniu studiów sesja majowa to komletna klapa, fizyka najbardziej a jej
      uczyłam sie najwiecej. Jak bedzisz miała ochote sie odezwac to pisz do mnie :)
      gg-7446376
      TRZYMAJ SIE :) ja wciaz mam nadzieje, choc juz niewielka ze moze w II uda sie
      jakos załapac choc na ostatnim miejscu.
      • pula20 Re: znów za rok matura 22.07.06, 00:11
        jejku fakt sa wysokie progi, ale to wynik tego ze mozna bylo skladac na kilka
        uczelni i dodatkowo na stom i lekarski, przykladem jest juz slam i amg popatrz
        sobie na listy w gdansku na stomie i na lekarskim sa te same osoby przyjete,
        wiec dodatkowo blokuja miejsca!ja mam 184 pkty wiec niewiele wiecej od Ciebie
        czarny korku i nie trace nadzieji, wierze ze gdzies mnei zechca!jak bedziesz
        chciala pogadac to moje gg 7700531
    • lupus86 Re: znów za rok matura 22.07.06, 16:00
      Czarny Korku, jestem z Tobą! Też mam fatalny nastrój, a punktację identyczną.
      Też załamanie po ślamie. I też jeszcze czekam na Białystok i Bydgoszcz.
      Ale Koreczku nic to. Myślę,że za rok (w czarnym scenariuszu)będziemy na liście
      w pierwszej setce:)
      Rok minie bardzo szybko
    • martina.15 Re: znów za rok matura 22.07.06, 16:23
      wiecie jaki byl w tym roku prog na medycyne we wrocku?
      • enetia Re: znów za rok matura 22.07.06, 17:10
        202,5
        na stome chyba 180,5
    • zielony_lisc3 Re: znów za rok matura 27.07.06, 15:40
      Ja też już wiem, że poprawiam maturę. Już mi trochę przeszło to pierwsze
      okropne załamanie.
      Szukam teraz namiarów na korepetytorów z chemii, fizyki i biologii. To będzie
      moja CZWARTA matura.
    • lupus86 Re: znów za rok matura 29.07.06, 12:51
      U mnie tak samo Czarny Korku. Już to wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka