Dodaj do ulubionych

fil. rosyjska UJ

31.07.06, 12:32
macie juz wyniki ?!? ja na swoim koncie wciąż nie mam, miałam problemy z kontem, przy rejestracji wyskoczył błąd, w sumie założyłam dwa konta, musiałam tam chodzić i odkręcać, nie wiem czy brak wyników to nie efekt tamtych mych 'działań'
Obserwuj wątek
    • Gość: Seidhe Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:36
      ja tez jeszcze czekam:/
    • loteczka Re: fil. rosyjska UJ 31.07.06, 12:37
      Nie martw się.
      Wszystko jest w porządku. Ja też jeszcze nie mam swoich wyników.
      • Gość: cini-mini Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:40
        dzięki wielkie :) życze powodzenia zarówno Wam i jak samej sobie ;)
        • Gość: naan Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:41
          a tak z ciekawości...ile mieliści punktów? bo nie wiem czy mam jakieś
          szanse :/ tez czekam
          • karla_ps Re: fil. rosyjska UJ 03.08.06, 08:38
            81 pkt. nie wiessz czy można pzrez neta sparwdzić listę- nie wiem któa byłam,
            nie dostałam się...:-( jaki był próg? masz mozliwość sprawdzenia listy
            rezerwowej?
    • loteczka Re: fil. rosyjska UJ 31.07.06, 12:59
      Czy masz szanse dowiesz się już dziś :)
    • Gość: cini-mini Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:37
      usiłuje dodzwonić się do sekretariatu ale wciąż zajęte, gdyby udało sie komuś wreszcie dodzwonić napiszcie czy jest już wywieszona lista przyjętych, czy jest sens tam jechać w ogóle
      • lukrecja2004 Re: fil. rosyjska UJ 31.07.06, 13:38
        ja mieszkam w Gdańsku więc nie dzwonię;)
        Pozostaje mi konto ERK
        • Gość: cini-mini Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:44
          o rany, w Gdańsku ?? nie chciałaś złożyć dokumentów gdzieś bliżej? :) życzę powodzenia.. :)
          • lukrecja2004 Re: fil. rosyjska UJ 31.07.06, 13:48
            Moim celem zawsze był kraków:)
            I tylko tam składałam papiery:)
            • Gość: cini-mini Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:54
              nieskromnie stwierdze że miło jest mieszkać w Krakowie :) więc zapraszamy!
              • lukrecja2004 Re: fil. rosyjska UJ 31.07.06, 13:57
                Dziękuję za zaproszenie:):)
                Bardzo chętnie skorzystam:)
                Mam nadzieję,że obie się dostaniemy i będziemy w jednej grupie:)
              • karla_ps Re: fil. rosyjska UJ 03.08.06, 08:41
                mogłaja mieszkam 400 km od Krakowa- ale mam tam rodzinę- mój ojcec to góral!:-)
                nie dostałam się 81pkt.. nie wiesz jaki był próg- chciuałąbym zobaczyć listę
                ale nie stać mnie na wycieczki- skoro się nie dostałammm.
    • lukrecja2004 Re: fil. rosyjska UJ 31.07.06, 14:00
      Niech już w końcu będą te wyniki!!!
    • magne3 Re: fil. rosyjska UJ 31.07.06, 14:05
      Sluchajcie listy sa wywieszone na uczelni, a watpie,ze cokolwiek bedzie
      dzisiajna kontach erk poniewaz pracownicy UJ maja wolne ........
      • Gość: ss Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:06
        nawet nie żartuj :/
        • lukrecja2004 Re: fil. rosyjska UJ 31.07.06, 14:10
          Musi być odpowiedż wysłana na konto.
          Inaczej system ERK nie miałby najmniejszego sensu.

Pozatym z tego co wiem to dziekanat jest nieczynny od1 sierpnia.
          • Gość: cini-mini lukrecja2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:40
            lukrecja2004 napisz czy Ci sie udało ! ja sie niestety nie dostałam :(
      • Gość: cini-mini Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:10
        wolne ? raczej nie bardzo jeśli w sekretariacie telefon jest wciąż zajety...
    • Gość: magne3 Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:14
      wiecie co mi naprwde nie zalezy na tym byscie wierzyli badz nie. Ja wiem swoje-
      listy sa wywieszone na uczelni. A to ,ze telefon jest zajety to nic nie
      znaczy .Nie twierdze,ze nie bedzie dzisiaj na kontach ERK podanych wynikow.
    • Gość: asd Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:20
      a skladaliscie tylko na f.rosyjską?
    • Gość: magne3 Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:21
      ja na UJ tylko na f.ros. dostalam sie na US ale niestety na UJ juz nie:(( oni
      jakos to przeliczali(ja nie znam tego wzoru) i osoby ktore mialy powyzej 80 pkt
      to sie dostawaly. pozdrawiam
      • Gość: MMM*** Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:24
        A nie wiecie jak jest z innymi filologiami?Czy listy też już wiszą na uczelni a
        na koncie informacji brak?:/
      • Gość: cini-mini Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:27
        a długa była lista wszystkich zainteresowanych ? :) nie martw się! ważne że dostałaś się na US, zawsze można sie po roku przenieść... ja sama wątpie zeby mi sie udało w tym roku
      • Gość: karla_ps Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:56
        ja mam 81 i się nie dostałąm- przeliczja tak- polski ustny i pis- podstawowy
        język - pis &ustny rozszerzony i wos lub histra podst- WYLICZAMY ŚREDNIĄ- wiesz
        co z odwołaniami i czy jest lista rezerwowa?
      • karla_ps Re: fil. rosyjska UJ 02.08.06, 16:58
        ja maiłąm 81 pkt- średnia z pl- ustny i pis - poziom podst., język obcy ustny i
        pis rozszerzony i hostra lub wos podstawowy- wiesz jak sie dowołać lub czy
        sąlisty rezerwowe?
    • Gość: mag. Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:26
      ah i do osoby ktora nie wierzyla,ze dzis nie pracuja : www.rubl.uj.edu.pl/
      prosze poczytajcie sobie,ze sekretariat od 31.07 do 31/08 jest nieczynny.I
      chyba zajety telefon swiadczy o nicyzm
      • Gość: asd Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:28
        ale przecież tak być nie może..na wszytskich innych wydziałach podają a tu o 13
        zwijają manatki i jadą na wakacje i nie podają wcześniej wyników na kontach?
        przecież nie każdy jest z krakowa i w każdej chwili moze sprawdzic listy
      • Gość: cini-mini Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:30
        no dobra ale rekrutacje to oni chyba muszą dokończyć, nikt nie będzie czekał do 31 sierpnia :) nawet jeżeli sekretariat jest oficjalnie zamknięty pracownicy z pewnością nie mają dziś wolnego dnia :) pozdrawiam
        • Gość: asd Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:32
          i to jest cały UJ... Jak mówią ze wyniki 31.07 to czytaj dwa tygodnie później
    • Gość: i Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:42
      ciekawa jestem w sumie czy dużo nas było na 1 miejsce
      • Gość: pewny Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 15:19
        ja mialem z polaka 89, 78 agol 96, 74 na bank sie dostane
    • Gość: asd Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 15:17
      no co oni zwariowali.... mogliby już podać wyniki (tzn mówie o tych na necie)
      • Gość: det Re: fil. rosyjska UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 18:23
        nie spodziewalem sie az takiej katastrofy... z tego co sie dowiedzialem
        chetnych bylo 5 osob na miejsc. Pierwsze miejsca na liscie przyjetych zajmowali
        oczywiscie olimpijczycy, i ludzie z maxem punktow... Sporo ludzi pewnie
        zrezygnuje, kazdy mogl skladac na wiecej niz trzy kierunki, wiec chetnych w tym
        roku sie troche namnozylo. Ale ostatecznie (we wrzesniu) powinno i tak na 1
        miejsce przypasc 1-2 osoby. Przynajmniej mam taka nadzieje, i wtedy bede mial
        jakas szanse... Ale pani z sekretariatu twierdzila, ze watpliwe jest zeby
        zrezygnowalo tyle ludzi, i ze ludzie z spoza list rezerwowych mogliby sie
        ewentualnie dostac. Hmmm, zobaczy sie... Prog wynosil 55 pkt. Czy ktos wie jak
        my kiedy i gdzie bedziemy mogli sie dowiedziec czy sie zalapalismy na studia?
        slyszalem ze 5-6 wrzesnia przyjeci moga sie zapisywac, a co dalej? beda jakies
        listy?
        • karla_ps Re: fil. rosyjska UJ 03.08.06, 12:30
          nie wolno się załamywać- nie wiesz czy zwalniają się miejsca?> ile nazbierałeś
          pkt? ja mam 81 i nie wiem czy to nie za miało- w ubiegłym było pzreciez 1,2 na
          miejsce- nie wierzę, zęw tym, roku tak jest ich dużo na ten kierunek
    • Gość: jaaaaa Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 18:48
      próg progiem ale wie ktoś jak onliczali może punkty??
      • Gość: ajcila Re: fil. rosyjska UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:01
        wyliczali srednia z wynikow z matury np (pol pisemnypodst +pol ustny +ang
        rozsz+angrozsz ustny)/4
    • m.tulipanek Re: fil. rosyjska UJ 31.07.06, 23:19
      Były te wyniki. I mi napisali, że może się pani odwołać. Tzn. nawet nie przez
      pani. A miałam ok. 87 punktówjak to przeliczyć i ładnie podzielić. Coś mi tu nie
      pasi. Jadę jutro sprawdzać.
      Pozdrawiam niepocieszonych.
      Ach, i słyszałam, że na anglistykę są jeszcze niedobory. Kurde, myślałam, że
      własnie tak będzie z rosyjskim :( Od kiedy on taki popularny?
      Nie dostałam się na ros. MISH, to na psychologię też na pewno nie.
      • Gość: det Re: fil. rosyjska UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:32
        no wlasnie... ktos napisze w jaki sposob sie wylicza te punkty? cos sie tam
        mnozy przez 1, inne przez 0...
        • Gość: cini-mini Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:00
          "Gość: ajcila 31.07.06, 20:01 + odpowiedz

wyliczali srednia z wynikow z matury np (pol pisemnypodst +pol ustny +ang
          rozsz+angrozsz ustny)/4"

wystarczy poszukać :) pozdrawiam
          • oko_jeza Re: fil. rosyjska UJ 01.08.06, 00:04
            dostałam się na rusycystykę i na fil słowiańską (czeski)
            • karla_ps Re: fil. rosyjska UJ 02.08.06, 16:45
              czesć! ile miałeś pkt.? ja miałąm 81 i nic- to za mało? bardzo mi zalezy- nie
              wiesz czy można sie odwołąć a jeśli tak to jak
          • Gość: det Re: fil. rosyjska UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:10
            hmm, cos mi tu nie pasuje. Ang rozsz. 63% + Wos 77% : 4 = 35! mimo ze na
            liscie widnialo 57,75. cos jest nie tak... wiem ze nie policzylem ang ustnego
            (zdalem podstawe na 100%), bo nie mam pojecia przez ile sie on mnozy. ktos
            poratuje?
            • Gość: cini-mini Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:30
              jeśli ma to być średnia to przy dodawaniu ang i wosu pasowałoby to podzielić przez 2.. tyle że wówczas wychodzi u Ciebie 70 co jest niemożliwe w sytuacji kiedy uzyskałeś 57,75 (nikt Ci punktów przecież nie mógł odjąć ;) no i co z tym ustnym ?

jednym słowem - coś tu faktycznie jest nie tak :|
              • Gość: det Re: fil. rosyjska UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:37
                hmm, z tego co zrozumialem angielski ustny w wypadku podstawy mnozy sie przez
                0, ale przeciez wtedy to nie mialoby sensu! sa jeszcze wersje ze podstawa mnozy
                sie przez 1, a rozsz. przez 2... czy ktos zdola mi pomoc? :)
                • Gość: det Re: fil. rosyjska UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:39
                  psssyt lukrecja... jak ta punktacja wyglada u Ciebie?
                  • lukrecja2004 Re: fil. rosyjska UJ 01.08.06, 13:04
                    Wyszło 78 pkt i się nie dostałam.
                    I nawet nie wiem czy jestem na liście rezerwowych.

zupełnie nie wiem co teraz zrobić:(
                    • Gość: asd Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:07
                      a co wam napisali na tej stronce erk? bo ja czego nie rozumiem...niby na UJ
                      mozna skladać odwoŁanie jeśli coś zostanie uchybione i należy ująć konkretnie
                      co a ja dostalam "Nie zostałeś przyjęty na I rok studiów na specjalność:
                      Filologia rosyjska. Masz prawo odwołać się od niniejszej decyzji do Uczelnianej
                      Komisji Rekrutacyjnej UJ w terminie 2 tygodni od momentu jej otrzymania"..ani
                      sŁowa o tym by podać ze coś zostalo uchybione ale też ani slowa o liście
                      rezerwowej..więc nie wiem czy sie fatygować i posylać to odwolanie???
                      • Gość: det Re: fil. rosyjska UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 15:31
                        posylac zawsze mozesz, o ile dowiedziesz ze zostales w jakis sposob
                        poszkodowany w procesie kwalifikacji. Ja tez nad tym mysle... Dowiedzialem sie
                        ze jesli ktos zdawal angielski na poziomie podstawowym, to nie byl on liczony
                        do Twojej ogolnej liczby puntkow!!! Pani z sekretariatu stwierdzila, ze w w
                        wyniku tak duzej liczy kandydatow z ustnym ang rozsz. zdecydowali ze bedzie
                        liczony tylko on. Co o tym mysliscie?
                        • karla_ps Re: fil. rosyjska UJ 02.08.06, 16:51
                          na fil rosyjską!!- ja zdawałąm ros ustny rozszerzony- na 95%- jak w końcu
                          pzreliczją te pkt i m,a znaczenie jaki język obcy zdajesz?
                        • Gość: cini-mini Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:54
                          det, wytłumacz mi coś proszę bo nie bardzo rozumiem a jednak chciałabym zrozumieć, może ja czegoś po prostu nie wiem.. piszesz, że jesli ktos zdawał angielski na poziomie podstawowym, to nie był on liczony.. czemu to Cie dziwi skoro w wymaganiach dla kandydatów był podany j. polski podst (lub historia lub wos) i obcy ale na poziomie rozszerzonym.. dlaczego mieliby brać pod uwagę p.podstawowy ? a tak btw. uważam to za lekką niesprawiedliwość - wielu ludzi składało dokumenty na fil. rosyjską podając wyniki z angielskiego, niezdając w ogóle rosyjskiego na maturze... system egzaminów wstępnych byłby chyba w tym momencie bardziej sprawiedliwy...
                          • Gość: det Re: fil. rosyjska UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:04
                            cinimini - Uwazam ze sprawiedliwiej bylo by dzielic punkty z postawy przez 2, z
                            roszrzeszonego w ogole, tak by ten ostatni byl lepiej punktowany. Przeciez
                            usnty podstawowy to tez egzamin, i powinien byc liczony! Nie tak jak
                            rozszeszenie, ale liczony!
                            • Gość: cini mini Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 00:43
                              tak, masz racje, rozmawiamy jednak o Uniwersytecie Jagiellońskim, tam wymagania zawsze były większe niestety.. ktoś, kto chce iść na fil. romańską (na UJ) ale nie dostał się na dzienne może iść na zaoczne ale musi zdać egzamin wstępny egzamin wstępny, pisemny i ustny, NA POZIOMIE I ROKU FIL. ROMAŃSKIEJ !!! to jest dopiero paranoja...

Det, Lukrecja - nie udało się na UJ, co planujecie teraz?
                              ja i tak ide na fil. rosyjską ale na AP :/
                    • karla_ps Re: fil. rosyjska UJ 02.08.06, 16:49
                      siema Lukrecja
                      ]ja też się nie dostałąm a miałąm 81 pkt.są już te listy rezewrowe nie wiesz
                      jak sprawdzić na którym miejscu jesteś?- pozdr.
      • karla_ps ratuj!>> 03.08.06, 08:48
        ja miałam 81 nie wiesz od ilu był próg-?? tak mi zalezy //nie dostałam się-
        wiesz czy można to sprawdzić nie jadąć tam/?odp!
        • Gość: det Re: ratuj!>> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 09:56
          Cini mini - Ja tez planuje uderzac na AP. Mam 94% z podstawy z ang, myslisz ze
          mam jakies szanse?
          • Gość: cini mini Re: ratuj!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 11:05
            tak, myślę że masz :) ja mam 96% i każdy mi mówi że sie dostane, zawsze jest tak że conajmniej 1/3 rezygnuje.. tak więc spokojnie, czekamy do 15 września :)
            • karla_ps Re: ratuj!> 03.08.06, 12:09
              super wynik- znasz próg punktowy? nie wiem na którym miejscu rezerwy jestem- i
              nie moge tego sprawdzić- mieszkam za daleko a na taką wycieczke po prostu mnnie
              nie stać/ ps. punkty pzreliczją na średnią z polski podst- ustny i pis,język-
              rozszerzony- ustny i pis no i wos lub historia- pis.- podst?- chcę się upewnić/
          • karla_ps Re: ratuj!>> 03.08.06, 12:11
            skłądałam na A.P. ale się nie dostałam- miałam dokłądnie 94% z pisemnego
            podstawowego bo tylko taki tam biorą- szkoda,
          • karla_ps Re: ratuj!>> 03.08.06, 16:16
            mam dokładnie tyle samo pkt.:-) też składałam na A.P.
        • Gość: cini mini Re: ratuj!>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 11:01
          nie wiem od ilu był próg, w erku nie ma żadnych list.. jeśli bardzo Ci zależy możesz mi na maila podać swoje imię i nazwisko i ja moge pojechać tam, jeśli te listy dalej wiszą (a pewnie wiszą) sprawdze która jesteś.. gdybyś sie zdecydowała: cini-mini@gazeta.pl
          • Gość: det Re: ratuj!>> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:22
            przyjmowali od 98. przynajmniej tak w wynika z list opublikowanych na erk
            • karla_ps Re: ratuj!>> 03.08.06, 16:22
              Dzięki! zwalniają się tam miejsca- wie ktoś jak to wygląda na chwilę obecną?
              • Gość: det Re: ratuj!>> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:26
                ostateczna lista przyjetych bedzie znana 14 wrzesnia. Na razie nic ponadto nie
                wiadomo...
                • Gość: det Re: ratuj!>> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:28
                  ps: piszac o progu i listach wciaz mam na mysli AP :)
                  • karla_ps Re: ratuj!>> 03.08.06, 16:32
                    na A.P. miałam 94.wiesz jak tam wygląda sprawa z miejscami- zwalnia się ich
                    trochę?;-)
            • karla_ps Re: ratuj!>> 03.08.06, 16:29
              dzięki! myslisz, ze mam jeszcze szanse?;-/
              Nie wiesz, czy ubywa chętnych?
              • Gość: det Re: ratuj!>> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 17:45
                Chetnych napewno ubedzie. Czesc z nich odplynie do UJ (po tym jak zlikwidowali
                rozmowy kwalifkacyjne chetnych jest o wiele wiecej niz w zeszlym roku), reszta
                byc moze traktowala ten kierunek jako zabezpieczenie (w koncu wymagana byla
                tylko podstawa z angielskiego...). W wypadku kilku ludzi z takim samym
                wynikiem, brana pod uwage bedzie srednia liczona z angieskiego i polskiego ze
                szkoly
    • Gość: cini-mini statystycznie to wygląda tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:20
      UJ : Jest 299 kandydatów z nową maturą. Przyjęto 53 osoby, w tym 9 osób które
      mają 100 pkt (max). Aby zostać przyjętym należało mieć min. 85,75 pkt. Na
      liście rezerwowej widnieje 21 nazwisk, najmniejsza ilość pkt na tej liście to
      84. Reszta osób to "pozostali kandydaci". Odnośnie starej matury - 7
      przyjętych, 5 osób na liście rezerwowej..

Co do sposobu przeliczania punktów:
      1 -> a) polski - ilość procent uzyskanych na maturze: z pisemnego i ustnego,
      sumowane i dzielone na pół
      b) historia - ilość procent, już bez żadnego dzielenia
      c) wos - j.w.
      2 -> j. obcy nowożytny - ilość procent, z pisemnego i ustnego, sumowane i
      dzielone na pół

Przedmioty 1 i 2 sumowane i dzielone na pół
      • Gość: asd Re: statystycznie to wygląda tak: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:05
        ej ...mógłby ktoś mi obliczyć ile w takim razie ja miałam punktów? bo do konca
        nie wiem które wyniki brac pod uwage- podstawowe czy rozszerzone- z góry dzięki
        J.POLKSKI - ustny- 90%,pisemny podstawowy - 60, pis.rozsz. -55;
        J.ANG. - ustny podstawowy- 90%, Pisemny Podst. 84, pisemny rozsz. 59
        WOS- podst. 61, rozsz- 43
        Hist- podst. 47, rozszerz-22
    • Gość: cini mini Re: fil. rosyjska UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:33
      teraz to ja mam inny problem - UJ źle policzył mi moje punkty :/ liczyłam sto
      razy i za każdym razem brakuje 4,5 pkt! napisze odwołanie, chociażby dla
      zasady.. te punkty teraz nie zmienią mojej sytuacji ale we wrześniu.. kto wie?
      zresztą w ogóle jestem zła na siebie, bo okazało się że gdybym podała wynik z
      wosu (a nie tak jak zrobiłam czyli polski ustny + pisemny / 2) miałabym o
      kolejne 4 pkt więcej.. echhh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka