Dodaj do ulubionych

UKW wyniki koncowe

04.08.06, 08:04
czesc, dzis wyniki koncowe na UKW - ja poki co mam napisane w tabelce o
miejscach rezerwowych 'nie dotyczy', na 2 kierunkach nie mam wpisanej liczby
punktow - a raczej mam - 0,00. Jesli do 12 tego nie zmienia to dzwonie lub
jade tam - no zeby na 3 kierunkach bylo to samo?! wydaje mi sie,ze na
przynajmniej jeden z kierunkow powinnam sie dostac, a tu takie dziwaczne
informacje :/
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: UKW wyniki koncowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:39
      czekaj cierpliwie, powinno się zmienić w końcu..
      ja mam podobnie, też mam 0.00 pkt na jednym kierunku...
    • Gość: xanaphia Re: UKW wyniki koncowe IP: *.pogodna.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:13
      czy ktos ma juz wyniki z filologii polskiej , administracji lub lingwistyki
      ang.ros. ? bo ja mam tam stale jakies nie dotyczy przy czym stam o liscie
      rezerwowej :/ czy Ci, ktorzy sie dostali tez maja to wpisane jakos w tabelce?
      bo ja juz nic nie wiem :/
      • Gość: anulka Re: UKW wyniki koncowe IP: *.wlanet.wla.pl 04.08.06, 12:21
        ja na filolofi polskiej mam... dopuszczona do rekrutacji , miejsce na liscie
        rezerwowej nie dotyczy... cholera wiec,co to oznacza...:/
        • Gość: Ni Oznacza, ze nie masz wyniku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:22
    • Gość: jadka XAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:20
      i co?? zadzwonilas?? ja mam to samo co Ty:////
      • Gość: xan Re: XAN IP: *.pogodna.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:22
        telefony non stop zajete - pewnie odlaczyly te baby :/ caly czas czekam za
        fil.pol. i lingw. :/
        • Gość: xan Re: XAN IP: *.pogodna.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:04
          dostalam sie na fil.pol.!! :)
          • Gość: jadka Re: XAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:54
            gratuluje!!!!!
            a ktora jestes na liscie rezerwowych na lingwistyce?
    • Gość: markossz Re: UKW wyniki koncowe IP: *.aries.com.pl / 195.136.186.* 04.08.06, 14:28
      dostalem sie na lingwistyke, niemiecki z rosyjskim !!!
      kto jeszcze tam idzie??????? :)
      • Gość: jadka Re: UKW wyniki koncowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 15:53
        a ja sie dostalam na ang-ros :)))
        • Gość: xan Re: UKW wyniki koncowe IP: *.pogodna.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:26
          91 <rotfl> ale mialam malo punktow :) moze jeszcze sprobuje do nkjo -
          gratuluje dostania sie!
          • Gość: anulka Re: UKW wyniki koncowe IP: *.wlanet.wla.pl 04.08.06, 23:20
            Ja jestem na filologi polskiej 3 na rezerwie... Mam nadzieję, ze jakies trzy
            osobniki zrezygnują...:) Muszą:)
            • Gość: jaa Re: UKW wyniki koncowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:30
              anulka spoko na 99,9 % zrezygnuja!!
              • Gość: anulka Re: UKW wyniki koncowe IP: *.wlanet.wla.pl 04.08.06, 23:36
                gdyby nie zrezygnowali to byłaby paranoja...;) a Ty się wybierasz na coś do
                Bydgoszczy?
                • Gość: jaa Re: UKW wyniki koncowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:56
                  tak:) tez jestem trzecia na liscie rezerwowych
                  • Gość: jaa Re: UKW wyniki koncowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:56
                    dlatego mam taka wielka nadzieje,ze sie dostaniemy obie:) no w sumie prawie
                    pewna jestem:)
                • Gość: jaa Re: UKW wyniki koncowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:57
                  a myslisz,ze dowiemy sie dopiero za 10 dni?? czy moze predzej?
                  • Gość: anulka Re: UKW wyniki koncowe IP: *.wlanet.wla.pl 05.08.06, 00:15
                    a ile miałas punktów....?
                    • Gość: xan Re: UKW wyniki koncowe IP: *.pogodna.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 08:48
                      ja sie dostalam na fil.pol. i jestem ogolnie 13ta na liscie <jupi> a Wy
                      dziewczyny sie nie martwcie - z pewnoscia ktos zrezygnuje -w koncu to az 120
                      osob i dla wielu byl to albo rezerwowy kierunek -albo rezerwowa uczelnia -
                      pozdrawiam - widzimy sie w pazdzierniku!!
                      • Gość: anulka Re: UKW wyniki koncowe IP: *.wlanet.wla.pl 05.08.06, 09:54
                        Jeżeli nie powiedzie mi sie w Poznanaiu (a wątpię, żeby się powiodło) to...
                        chyba rzeczywiście widzimy się w październiku...:)
    • Gość: anulka Re: UKW wyniki koncowe IP: *.wlanet.wla.pl 05.08.06, 10:52
      a jeżeli kilka osób jest na tej samej pozycji na liście rezerwowych to w razie
      czego przyjmą nas wszytskich...?
      • Gość: ddd Re: UKW wyniki koncowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 14:47
        a w ogole moze tak byc??
        • zara87 Czy ktoś się dostał na lingwistyke ang. z niem.? 07.08.06, 19:31
          Witam!Może ktoś z Was potrafi mi odpowiedzieć na kilka nurtujących mnie
          pytań?
          1. Jak tam jest na tej lingw. w Bydgoszczy... atmosfera, wykłady, poziom..?
          2. Dlaczego tak cicho jest o tej uczelni?Szuka tu, szukam tam i nic. Czyżby
          coś było nie tak? W końcu jeśli chodzi o lingw., to jest jednym z 4 miejsc
          gdzie można ją studiować w Polsce...
          3. Jak się przedstawia sprawa uprawnień- tłumaczenia i nauczycielskie- dwa
          języki czy tylko jeden?
          4. Czy większy nacisk jest kładziony na angielski czy w miare się to jakoś
          rozkłada równomiernie?Bo zależy mi bardziej na niemcu, a on jest tutaj drugi...

Pozdr.
      • Gość: kasia czy mozliwe aby bylo kilka osob na tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:40
        samym miejscu na liscie rezerwowych??
        • Gość: ja Re: czy mozliwe aby bylo kilka osob na tym IP: *.asta-net.com.pl 07.08.06, 21:52
          po prostu ktoś ma taką samą liczbę punktów co ty.
          • Gość: kasia Re: czy mozliwe aby bylo kilka osob na tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:54
            no ale to jest w takim razie bez sensu! jak sie zwolnia miejsca to kto z
            powiedzmy 10 osob na tym samym miejscu rezerwowych wejdzie??
            • Gość: luka_sz Re: czy mozliwe aby bylo kilka osob na tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:43
              wszystkie 10, chyba ze sie zwalnia miejsce w taki sposob:

na ostatnim ktore sie dostaje byli uczniowie powiedzmy (przykladowo) z 30 pkt i
              było ich wiecej niz 1 sztuka... wtedy nie wchodzi nitk z listy rezerwowej
        • Gość: kasia a jesli jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 00:41
          na 4 miejscu listy rezerwowych to czy to oznacza,ze rzeczywiscie jestem na 4
          miejscu (i wystarczy,ze 4 osoby zrezygnuja) czy moze na 1 miejscu listy
          rezerwowych jest 10 osob, na drugim tez 10, na trzecim 5 i ja razem z powiedzmy
          10 osobami na miejscu 4 jestem wlasciwie na 26 miejscu???
          • Gość: luka_sz Re: a jesli jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:15
            wlasciwie tak jestes... 26
            • Gość: jaaa no co Ty??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 13:16
              serio tak jest? to bez sensu. skad wiesz?
              • Gość: anulka Re: listy rezerwowych IP: *.wlanet.wla.pl 08.08.06, 16:30
                ja jestem na 3 miejscu na liście rezerwowych na filologi polskiej...
                Wiem, że 9 pierwszych osób pod kreską ma tyle samo pkt co, ja, a ja jestem 3 z
                tego względu, iż mam nazwisko rozpoczynające się literką "B"...

i w razie rezygnacji przyjmują wszystkich, którzy mają taką samą liczbe ptk...:)
                • Gość: kasia Re: listy rezerwowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:41
                  serio anulka?? skad wiesz??
                  ale smiesznie:)
                  • Gość: anulka Re: listy rezerwowych IP: *.wlanet.wla.pl 11.08.06, 22:19
                    wiem, bo znajomy, który pracuje w Bydgoszczy, poszedł sprawdzić...
                    a Ty na jaki kierunek zdawałaś?
                    • Gość: bobi Re: listy rezerwowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:28
                      Mam pytanie czy w dalszym ciągu prowadzone jest postępowanie rekrutacyjne tzn.
                      czy zmiany statusu z listy rezerwowej na wstępną kwalifikację mogą mieć jeszcze
                      miejsce? Interesuje mnie politologia
                      • Gość: xan Re: listy rezerwowych IP: *.pogodna.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 06:26
                        raczej nie, teraz to Ci zostaje jedynie pisanie odwolania i czekanie az do
                        wrzesnia :/
                      • Gość: mmm Re: listy rezerwowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:00
                        jeszcze masz szanse jesli ci z list rezerwowych nie dostarcza do srody papierow
    • Gość: gość Re: UKW wyniki koncowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:40
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka