adamsire 07.10.06, 19:59 Czy można złożyć końcową deklaracje, nie składając wstępnej?? Doceniłbym odpowiedz :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coiffe Re: Deklaracja. 09.10.06, 13:23 Z tego co wiem w mojej szkole trzebabyło złożyć do 30 września wstępną. Moja koleżanka z klasy chciała dla własnej satysfakcji poprawić sobie biologię, chociaż już studiuje biologię, ale była w piątek w szkole i powiedzieli jej, że nie może już składać deklaracji na tą sesję w maju 2007, ani wstępnej, ani ostatecznej. Powiedziałem jej, żeby napisała podanie do OKE... Zobaczymy jak to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_86 Re: Deklaracja. 30.10.06, 16:45 można. według pani z centralnej komisji egzaminacyjnej, jeżeli ktoś nie złozył wstępnej deklaracji moze to zrobić, z tym że złożona deklaracja bedzie deklaracja ostateczną- więc nie bedzie można w niej nic zmieniać. Wydaje mi się to zupełnie bez sensu, ale patrząc na to jak wygląda nasz system edukacji nic mnie już nie zdziwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Deklaracja. 30.10.06, 21:26 troche wiecej z tym zachodu, trzeba sie nabiegac, od szkoly do kuratorium czy CKE i z powrotem, no i najlepiej zrobic to jak najszybciej-niby mozna. chociaz...moim zdaniem nie powinno. po to sa terminy zeby ich przestrzegac. Odpowiedz Link Zgłoś