Dodaj do ulubionych

rosyjski na próbna

15.11.06, 18:50
czy wie ktos moze cos na temat probnej z rosyjskiego??jakis temat albo
cos??pisac tutaj na forum...bede wdzieczna
Obserwuj wątek
    • Gość: lepek Re: rosyjski na próbna IP: 83.238.180.* 16.11.06, 11:58
      Pisał już ktoś próbną z rosyjskiego na podstawowym??Dajcie namiary..pleassse
      • Gość: madzia Re: rosyjski na próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:04
        tak ja dzisiaj pisalam list byl nie formalny nawet dosyc prosty eba bylo
        napisac do kolezanki z gratulacjami ze skonczyla szkole zapytac o plany na
        przyszlosc opowiedziec co dzieje sie w domu co ty chcesz studiowac itd i bylo
        jeszcze napisac wiadomosc do kolezanki ktorej nie ma w domu ze jestesmy
        zaproszenie na spotkanie jak ma sie ubrac gdzie to jest i co ma ze soba zabrac
        a rozumienie sluchanego i czytanego tekstu to masakra lektor mowil szybko i
        wogole nie wiem o co biegalo
        • Gość: lepek Re: rosyjski na próbna IP: 83.238.180.* 16.11.06, 12:28
          Dzięki...mam nadzieję że nie będzie żle..:)
          • Gość: madzia Re: rosyjski na próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:48
            ma ktos klucz z dzisiejszego rosyjskiego ale z podstawy??
            • Gość: konrad148 Re: rosyjski na próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:50
              pisalem rozszerzona i byla banalna 90-100 % jutro rozszerzona matma i tez licze
              na taki wynik... natomiast z polaka Podstawowego... :/ ech nie rozumiem jak
              mozna pisac do klucza :/ ech
        • Gość: lepek Re: rosyjski na próbna IP: 83.238.180.* 17.11.06, 06:02
          Nie było najgorzej...lektora można było zrozumieć jakoś..mam nadzieję ze na prawdziwej będzie podobnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka