Dodaj do ulubionych

Wypracowanie - WOS rozszerzony :))

19.11.06, 13:22
Który temat wybraliście?? I o czym tak mniej więcej napisaliście? Ile Wam to
zajęło stron?? Ja pisałam na temat pierwszy :) namieszałam jak nie wiem :P hehe
Obserwuj wątek
    • Gość: Julka Re: Wypracowanie - WOS rozszerzony :)) IP: *.stella.net.pl 19.11.06, 16:39
      znam takich co napisali na 2 tematy :D gdyz w poleceniu zadania nie pisalo
      wybierz :D
      • ardnakin Re: Wypracowanie - WOS rozszerzony :)) 19.11.06, 16:43
        Należało napisać dwa tematy i to nie podlega dyskusji. Jeśli ktoś nie napisał
        to bardzo mi przykro, ale już punkty mu `lecą`... ale to tylko próbna...
        na "prawdziwej" te osoby powinny dokładniej czytać polecenia.
        • mazek1988 Re: Wypracowanie - WOS rozszerzony :)) 19.11.06, 16:59
          No ja mam klucz odpowiedzi na poziom rozszeżony z WOsu I to mi przykro ale tża
          było se wybrać :D ehhe pozdro dla baranów co na 2 tematy pisali :PP hehe
          • gosiakak Re: Wypracowanie - WOS rozszerzony :)) 19.11.06, 17:10
            sorka, a macie może arkusz z zadaniami z rozszrzonego WOSu?
          • Gość: Julka Re: Wypracowanie - WOS rozszerzony :)) IP: *.stella.net.pl 19.11.06, 17:36
            a mogłbys wysłac albo chociaz powiedziec skad masz ten klucz bo tu wszystko jk
            juz cos jest to nie chce sie otwierac albo str nie wyswietlaja sie
        • Gość: kaa Re: Wypracowanie - WOS rozszerzony :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:31
          na pierwszej stronie pisało, że należy napisać tekst na jeden z wybranych
          tematów... ludzie :)
          a ja pisałam drugi, chyba jestem w mniejszości.
          • Gość: szyszka Re: Wypracowanie - WOS rozszerzony :)) IP: 82.160.57.* 19.11.06, 17:58
            uważacie,że tematy były trudne??
            hehe ja napisałam wypracowanie na 4 strony a4 więc może i czasu by mi starczyło
            na drugie wypracowanie ale miejsca napewno nie:) współczuję tym co się tak wysilili
            • chanson_de_geste Re: Wypracowanie - WOS rozszerzony :)) 19.11.06, 18:33
              Wzięłam pierwszy temat, bo nawiązywał on do
              filozofii etyki ; >> *mniam*

Napaćkałam na 2 strony. Ale za to same konkrety ; ))
              • Gość: awq Re: Wypracowanie - WOS rozszerzony :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 18:39
                a jakie były tematy do prac?>
                • Gość: MAzek Re: Wypracowanie - WOS rozszerzony :)) IP: *.accessnet.com.pl 19.11.06, 18:47
                  klucz do rozszezenia mozna znaleśc tu na forum ;p jeden uzytkownik podaje cały
                  zestaw arkuszy i odpowiedzi :P hehe tzeba ino poszukac bo ja już nei pamiętm ;p
                  • Gość: proszę ???????????/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 18:49
                    no coś ty??
                    ma arkusz i klucz?
                    gdzie to można znaleźć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka