pkrzok 21.11.06, 14:55 ile macie w tyg. chemii i biologii?? bo ja 3 biologie i 2 chemie plus 2 fakultety z chemii..wydaje mi sie że mało dlatego zapisalam sie na kurs przygotowawczy z chemii i biologii..sama trudno sie mobilizuje:D a jak tam u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beti Re: do zdających chemie i biole IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 21.11.06, 15:12 w szkole 2h bioli + 1h fakultetow.. plus 4 h korkow biola w szkole niestety 1 h plus 3 h fakultetow... plus 2 h korkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: do zdających chemie i biole IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 21.11.06, 15:13 w szkole 2h chemi + 1h fakultetow.. plus 4 h korkow biola w szkole niestety 1 h plus 3 h fakultetow... plus 2 h korkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: do zdających chemie i biole IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 21.11.06, 15:14 w ta pierwsza wiadomosc wdarl mi sie maly blad;P ptrzepraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola2209 Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:30 Ja mam w szkole 3 godziny biologii i 2 godizny fakultetów. Z chemii tak samo (3+2) plus ejszcze jedna godzina tygodniowo dodatkowo, na której będziemy robić doświadczenia i ćwiczenia. No i korki oczywiście. Ale to tlyko z chemii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:36 jaki jest sens brania korkow z biologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:37 to do beti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: do zdających chemie i biole IP: 82.139.52.* 21.11.06, 18:25 ja mam 2 h chemii + 2 h dodatkowej i 2 h biologii i tyle w zupełnosci starczy by nas b. dobrze do matury pryzgotować. wszystko zalezy od renomy i naucyzciela - pryz beznadzijenym naucyzicelu nawet 10 h tygodniowo nie pomoże. a dodam ze żadnych korków nie biore po za angeilskim a z próbnej biologii miałęm bez problemu 95%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: do zdających chemie i biole IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 21.11.06, 18:43 sens jest taki ze nie zdarze przerobic calej genetyki w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:20 ja mam 4godz biologii tygodniowo + 1h dodatkowo i 2h chemi + 1h dodatkowa. Na korki też chodzę.. ale ze narazie obudziło się we mnie zwierzę zwane leniwcem.. nic mi to wwszystko nie daje.. ciekawe kiedy zmobilizuje się do naki :| heh... pewnie pod koniec kwietnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:22 ja mam natomiast 3 biolę + 3 fakultety, 3 chemię i 1 fakultet i już mam dość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:41 biologii sie nie przerabia tylko sie uczy, a nauczyc sie mozna tylko i wylacznie samemu - w domu Odpowiedz Link Zgłoś
szarak23 Re: do zdających chemie i biole 22.11.06, 10:02 Bzdur nie wypisuj, że wystarczy dobry, z renomą nauczyciel,bo bez ostrej nauki w domu to jedynie możesz palcem w bucie ... I to 95% dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: do zdających chemie i biole IP: *.tktelekom.pl 22.11.06, 11:04 ja mam jedna chemie, i dwie biologie, podstawowe wszystko :-/ czyli program rozszerzony musze przerabiac zupełnie sama i nadrabiac jeszcze podstawy. ehhh super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta_kun Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:38 ja mam bioli 4 h + 2 h fakultetów chemii 3 h + 2 fakultetów i juz nie moge wytrzymac. tak mi sie nie chce tego wszytkiego uczyc :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apis Re: do zdających chemie i biole IP: *.betanet.pl 22.11.06, 18:25 korki z biologii to nonsens,z chemii ok, pod warunkiem ze sie nie jest w klasie rozszerzonej. Wiem z doswiadczenia, zreszta nie tylko mojego, ze nauka w domu to podstawa. Bedąc w klasie matfiz we trzy osoby dostalismy sie na medycyne chodząc tylko na lekcje dodatkowe z chemii. Program w szkole mielismy i z biol i z chemii podstawowy, powiem nawet ze z biologii był tak podstawowy ze leżał. rozpiszcie sobie plan nauki i do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: do zdających chemie i biole 22.11.06, 20:30 2 godz. biologii i 2 chemii, tez mi sie wydaje ze nie za duzo, ale juz po probnej maturze widze, ze jestem dobrze przygotowana wiec nie widze powodu zeby tracic czasi pieniadze na jakies doatkowe kursy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:42 tzn ile i gdzie zdajesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona;) Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:52 ...ja mam 4 godziny bio + 2 godziny fakultetow (tyle wychodzi, bo wychowawczyni zajela sobie godziny wychowawcze i co tylko sie dalo:P)...chemii mam 3 godziny + 1 godzina fakultetu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do zdających chemie i biole IP: *.btk.net.pl 29.11.06, 22:03 Skad wy macie te fakultety? U mnie w szkole ich nie ma.Mam 4 biologie i 2 chemie:) Dodam, ze jestem w klasie biologiczno-chemicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.l.c.e.v.i.t.a Re: do zdających chemie i biole 30.11.06, 13:01 tyle godz.????? ja jestem na mat-inf, więc w 3 kl. nie mam już bioli i chemii, jade na samych fakach, czyli 2h bioli i 1h chemii. uczyc trzeba się samemu w domu, nauczyciel może jedynie zad. z chemii z nami porobić. choć nie ukrywam, że przydałaby mi się jeszcze jedna godz. chemii... ale bez paniki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka_88 Re: do zdających chemie i biole 02.12.06, 10:24 ja mam 3 biologie i 2 chemie, nie obraziłabym się jakbym miała więcej Odpowiedz Link Zgłoś
jedrej18 Re: do zdających chemie i biole 05.12.06, 19:15 ja mam 3 biologie w szkole, 2 chemie, 1,5 godziny fakultetów z biologi i 1 h z chemi no i 3 godziny fizyki + chodze na korki 2x na bio-chem i 3x na fizyke. a umiem narazie b. mało Odpowiedz Link Zgłoś
julka_jestem Re: do zdających chemie i biole 05.12.06, 21:47 a dziwisz się ... kiedy masz czas się tego wszystkiego nauczyć?? Odpowiedz Link Zgłoś