Dodaj do ulubionych

Najlepsze rozwiazanie :D ...

01.05.07, 11:14

... rzućmy szkołe i załóżmy rodziny :D
co sie bedziemy meczyc , stresowac , wywadac kase na studia :D

kto jest za gidżaba do góry :D
Obserwuj wątek
    • Gość: ulka Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:45
      a w załozonej rodzinie nie będziemy się męczyć, stresować i wydawać kasy?? :D
      • pizmaczeq Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... 01.05.07, 11:47
        jesli bedzie patologiczna to tak :D
    • Gość: anakonda Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:52
      etam... rodziny:/ lepiej rzućmy szkoły i... bawmy się! choć też ino inne wyjście
      - rzućmy szkoły, założmy rodziny.. i bawmy się! - za becikowe :P
      • pizmaczeq Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... 01.05.07, 12:06
        nie głupie ale ...
        za becikowe to beda sie bawic raczej mężowie :D
        :[
        • Gość: anakonda Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 12:12
          męzowie?! ja im dam!!:[ oni dziady dzieci rodzili?? oni?! niech spadają na
          drzewo! nie zasłużyli!!

:D
        • Gość: anakonda Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 12:13
          jeszcze po porodzie baby powinny dostawać 10 czekolad, tak jak się honorowi
          dawcy krwi na wzmocnienie, becikowe, i na balety! a chlopy niech siedzą w
          chalupie, obiady gotują, dzieciom pieluchy przewijają, niech sie uczą! a co!
          • pizmaczeq Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... 01.05.07, 12:21
            ehh fajnie sie marzyło ale cza wracac do splesniałes rzeczywistosci :D
            moze po prostu rzucmy szkole i siedzmy w domu ? niech rodzice utrzymuja takich
            darmozjadów :) tak po prostu :D
            najprostsze rozwiazania sa zawsze najlepsze:D
            • Gość: Karolina Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.swarzedz.inotel.pl 01.05.07, 23:45
              hej pizmaczeq widze ze sie duzo udzielasz na forum nie chce sie uczyc do
              maturki cio???witam w klubie :)))) pozdrawiam
    • cienmotyla Niech żyje PiS i LPR! 01.05.07, 23:57
      Razem stwórzmy ZSSR II
      • Gość: pizmaczeq Re: Karola :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 09:56
        nooo :D
        cos tam sie ucze , ale to w przerwach miedzy obijaniem sie :D

cienmotyla - po co kopiowac cos co juz było , lepiej stworzmy cos nowego :D
        ZNP - Zwiazek Nieuków Polskich
        :D
        • cienmotyla Re: Karola :D 02.05.07, 10:03
          Dobre;)
          • pizmaczeq ZNP 02.05.07, 12:50

czyli co ? zakładamy ?:D:D
    • karolineczka6 Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... 02.05.07, 13:27
      niee.....ja mam lepszy pomysł. wyjedźmy za granicę i tam załózmy rodzinę :-P
      • Gość: pizmaczeq Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:44

"wole polskie gó.. w polu niż fiołki w neapolu" ! :D
        • Gość: Karolina Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.swarzedz.inotel.pl 03.05.07, 02:00
          normalnie Pizmaczeq jak czytam twoje wypowiedzi to humor mi sie poprawia
          zabawna jestes polamania dlugopisu na maturze!!!! tobie jak i innym uda nam
          sie zobaczycie licze ze jeszcze sie spotkamy po maturze na forum aby
          pochwalic sie osiagnieciami:D
          pozdrawiam
          • Gość: pizmaczeq Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 08:46

dziekuje Karolinko :) w tym momemcie sama przyczyniłas sie do poprawienia mi
            humoru :)
            śmiech to dla mnie jedyny sposob na rozładowanie stresu , który trawi mnie od
            srodka

również zycze wszystkim dobrze , świetnie , genialnie!!!! zdanej matury :)

jesli wiara czyniu cuda , musisz wierzyc ze sie uda !!
            lol

--
            "zaden mada faka nie podskoczy do pizmaka !"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka