pizmaczeq 01.05.07, 11:14 ... rzućmy szkołe i załóżmy rodziny :D co sie bedziemy meczyc , stresowac , wywadac kase na studia :D kto jest za gidżaba do góry :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulka Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:45 a w załozonej rodzinie nie będziemy się męczyć, stresować i wydawać kasy?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... 01.05.07, 11:47 jesli bedzie patologiczna to tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anakonda Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:52 etam... rodziny:/ lepiej rzućmy szkoły i... bawmy się! choć też ino inne wyjście - rzućmy szkoły, założmy rodziny.. i bawmy się! - za becikowe :P Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... 01.05.07, 12:06 nie głupie ale ... za becikowe to beda sie bawic raczej mężowie :D :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anakonda Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 12:12 męzowie?! ja im dam!!:[ oni dziady dzieci rodzili?? oni?! niech spadają na drzewo! nie zasłużyli!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anakonda Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 12:13 jeszcze po porodzie baby powinny dostawać 10 czekolad, tak jak się honorowi dawcy krwi na wzmocnienie, becikowe, i na balety! a chlopy niech siedzą w chalupie, obiady gotują, dzieciom pieluchy przewijają, niech sie uczą! a co! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... 01.05.07, 12:21 ehh fajnie sie marzyło ale cza wracac do splesniałes rzeczywistosci :D moze po prostu rzucmy szkole i siedzmy w domu ? niech rodzice utrzymuja takich darmozjadów :) tak po prostu :D najprostsze rozwiazania sa zawsze najlepsze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.swarzedz.inotel.pl 01.05.07, 23:45 hej pizmaczeq widze ze sie duzo udzielasz na forum nie chce sie uczyc do maturki cio???witam w klubie :)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizmaczeq Re: Karola :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 09:56 nooo :D cos tam sie ucze , ale to w przerwach miedzy obijaniem sie :D cienmotyla - po co kopiowac cos co juz było , lepiej stworzmy cos nowego :D ZNP - Zwiazek Nieuków Polskich :D Odpowiedz Link Zgłoś
karolineczka6 Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... 02.05.07, 13:27 niee.....ja mam lepszy pomysł. wyjedźmy za granicę i tam załózmy rodzinę :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizmaczeq Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:44 "wole polskie gó.. w polu niż fiołki w neapolu" ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.swarzedz.inotel.pl 03.05.07, 02:00 normalnie Pizmaczeq jak czytam twoje wypowiedzi to humor mi sie poprawia zabawna jestes polamania dlugopisu na maturze!!!! tobie jak i innym uda nam sie zobaczycie licze ze jeszcze sie spotkamy po maturze na forum aby pochwalic sie osiagnieciami:D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizmaczeq Re: Najlepsze rozwiazanie :D ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 08:46 dziekuje Karolinko :) w tym momemcie sama przyczyniłas sie do poprawienia mi humoru :) śmiech to dla mnie jedyny sposob na rozładowanie stresu , który trawi mnie od srodka również zycze wszystkim dobrze , świetnie , genialnie!!!! zdanej matury :) jesli wiara czyniu cuda , musisz wierzyc ze sie uda !! lol -- "zaden mada faka nie podskoczy do pizmaka !" Odpowiedz Link Zgłoś