yeti88 02.05.07, 20:12 Mam takie pytanie do maturzystów z ostatnich lat, czy podczas egzaminu można wyjść do toalety??? bo w moim przypadku byloby to bardzo pomocne ;) a tak przy okazji to połamania piór i długopisów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: pytanie techniczne :) 02.05.07, 20:16 Są pieluchy dla dorosłych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pytanie techniczne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:21 tez mam pytanie jak to jest z nanoszeniem odp na karte odpowiedz trzeba zamalowac kwadracik czy wstawic X ? Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: pytanie techniczne :) 02.05.07, 20:50 Yyyyyyy... zamalować kwadracik ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq Re: pytanie techniczne :) 02.05.07, 20:55 ile kosztuja te pieluchy ? i dzie je mozna kupic 3 maja ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: pytanie techniczne :) 02.05.07, 20:57 O fak O.o To jak ja jutro długopisu kupię?! Ja piździu! Rzucam się pod biurko w poszukiwaniu zapasu czarnych długopisów! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq Re: pytanie techniczne :) 02.05.07, 20:58 nie boj pizmaka ! kupiłam dzisiaj dwa ! lol w sumie mam 3 ! lol moge Ci jeden zapakowac w zipa i wysłac majlem ? szczesz ? lol Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: pytanie techniczne :) 02.05.07, 21:00 Spoko loko i toka koka - znalazłam dwa + jeden czarny pisak. Pisak jest obustronny, więc mam razem cztery czarne pisadła! :D Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq Re: pytanie techniczne :) 02.05.07, 21:02 rozumiem gardzisz moim długopisem ze za 0,40 gr to juz zły ??!!!! tandetny ??!! i badź tu uczynny i miły ! phi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: pytanie techniczne :) 02.05.07, 21:01 Jakieś apteki jutro w centrum miasta powinny być czynne ;-) Ile kosztuja- tego nie wiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: pytanie techniczne :) 02.05.07, 21:04 To ja mam nadzieje, że w aptece mają długopisy! W końcu krakowskie apteki mają miec wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: pytanie techniczne :) IP: 83.168.96.* 02.05.07, 21:32 jakie kwadraciki chcesz zamalowywać i na jakim przedmiocie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedzie dobrze Re: pytanie techniczne :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:37 na angielskim na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: pytanie techniczne :) IP: 83.168.96.* 02.05.07, 21:39 aha, nie znam specyfiki arkuszy z języków obcych, dlatego się zdziwiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti88 Re: pytanie techniczne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 10:04 Ludzie ale ja sie serio pytam?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedzie dobrze Re: pytanie techniczne :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 10:07 wydaje mi sie ze do toalety wyjść nie można.mówie serio,bo u nas na próbnej nie mozna było... Odpowiedz Link Zgłoś
qqey Re: pytanie techniczne :) 03.05.07, 10:37 Można wyjść, ale jest to równoznaczne ze skończeniem pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: pytanie techniczne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 11:31 U nas można, tylko zawsze idzie z Tobą nauczyciel. Ja na próbnej zgłosiłam się do naszego przystojnego wuefisty, wiadomo że przymknął oko na niektóre sprawy i przede wszystkim jako płeć męska - nie wejdzie z Tobą do ubikacji ;D Tylko ze u nas ubikacje sa zaraz kolo sali gimnastycznej na ktorej piszemy (te z szatni od wf), wiec niecale pare metrow od sali. Moze dlatego maja jakies "poczucie bezpieczenstwa" w tych sprawach ;P Odpowiedz Link Zgłoś