Dodaj do ulubionych

Kto na AM Gdańsk?

16.05.07, 21:38
KToś wybiera się może do Gdańska na lekarski? JAk idzie wam na razie
matura...? U mnie myśle że będzie nie najgorzej mam 85% z biol i ok 70% z
chemii..... jak tam przed fizyką ?? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kama;) Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.05.07, 22:09
      Ja też będę uderzać na Gdańsk;)również na lekarski,co to będzie
      zobaczymy;:p;))pozdrawiam
      • Gość: Shizzka Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.pro-internet.pl 16.05.07, 22:11
        Roownież?? :) A gdzie jeszcze bedziesz próbować?? :)
        • Gość: Madziuunia;) Re: Kto na AM Gdańsk? IP: 82.160.254.* 16.05.07, 22:40
          ja tak samo Gdańsk:) puki co mam 85-90% biol i 80% chem:) ...ale wlasciwie to te
          pkt si enei lciza bo i tak egzaminator obetnie ich wiecej niz sie
          spodziewam:):):) no al edo gdanska spoobuje...choc tam sa starsznie wysoki
          eprogi:;/;/
          • Gość: miałami Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 23:04
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41303
    • Gość: olima Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 23:06
      Gdańsk ma wysokie progi? jakbym zdawała fizykę to tylko tam bym chciała
      studiować, a tak tylko Poznań, chociaż dzięki temu już jestem po pisemnych :D
      • Gość: dedzior Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.lublin.mm.pl 16.05.07, 23:44
        yo yo :P
        rok temu zdawalem na medyczna, jestem na 1 roku teraz, i powiem wam, ze
        przewidywanie z dokladnoscia do 1% ma sie nijak do pozniejszego wyniku. ja
        sobie wyliczylem z matury z chem 2% mniej niz dostalem (obcinalem punkty za
        MINIMALNE odchylenie od kluczu, z fizy troszke pkt mi poszlo (ogolnie to mogla
        byc lepiej napisana), a najwieksza banie przezylem z biologia...
        z 70% zakladanych (fatalnie napisalem), dostalem 52%...
        gdyby nie chem i fiz, nie byloby mnie na studiach.
        tak wiec z rozwaga liczcie te punkty (przede wszystkim biologii)...
        pzdr :)
        • Gość: alicja Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.asta-net.com.pl 17.05.07, 00:05
          to mnie pocieszyles:) w zeszlym roku mialam z biologii 82 i w tym poprawialam
          chem i w pt fizyke i juz troche sie zalamalam jak wszyscy pisli, ze dostana po
          90 z bioli
          • dedzior Re: Kto na AM Gdańsk? 17.05.07, 00:39
            taaa... pamietasz jak bylo rok temu. ludzie sie nie zmieniaja z roku na rok :).
            w tamtym tez siali panike, ze progi beda po >220 minimum, etc...
            wszyscy, ktorzy czekali cierpliwie, zostali wynagrodzeni :). smiac mi sie
            chcialo z kilku moich znajomych, kotrzy przeiwdywali >220 a skonczyli na 150-
            170 :)...

• dedzior Re: Kto na AM Gdańsk? 17.05.07, 00:41
              tak btw. progi NA PEWNO wzrosna, musi byc jaki progres co do roku poprzedniego,
              przeciez w tym roku mature poprawial '87 i z pewnoscia czesc ludzi z '86. na
              dodatek rozszerzona zawierala elementy podstawy i na moja oko do zeszlorocznych
              progow mozna dodac jakies 5, max 10 pktow, ale realnie patrzac progi skocza o
              4 - 6 punktow... ide o zaklad :)
              • Gość: alicja Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.asta-net.com.pl 17.05.07, 00:46
                juz cie lubie;) no troche poprawiles mi humor:) tylko zeby te progi nie
                podskoczyly za wysoko...
                • Gość: dedzior Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.lublin.mm.pl 17.05.07, 02:12
                  nie rozpraszaj sie na rzeczach, teraz zupelnie dezorientujacych. masz przed
                  soba fizyke i na tym sie skup, napiszesz i wtedy. te dywagacje moga sie
                  przelozyc na wynik z fizy (zestresujesz sie i klops)...
                  powodzenia ci zycze, zeby ci sie w tym roku juz udalo dostac.
                  a ty mi zycz powodzenia na egzaminie z anaty, ktore 14.06. hyhy... :)
                  pzdr i trzymaj sie
                  • Gość: mama Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 06:06
                    Dzień dobry.
                    Od przyszłego roku AM nie będą wymagały fizyki na maturze-tak mi powiedziała
                    córka-czy to prawda??? Podobno chodzą takie słuchy?
                    Pozdrawiam
    • Gość: Student AM Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.07, 07:56
      Do Gdańska to z palcem w d... się dostaniecie. Jedyne problemy może sprawić UJ
      lub wrocławska AM, która choć jest słaba to poziom kandydatów jest najwyższy po
      Krakowie.
      Powodzenia na studiach w Trójmieście i już rezerwujecie bilety na wyjazd z
      kraju po studiach, bo za 1000zł brutto na stażu nikt się nie utrzyma w Polosce:)
      • Gość: Shizzka Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.pro-internet.pl 17.05.07, 08:18
        NO żeby się sprawdziło z tym palcem ;), poza tym liczba miejsc jest w tym roku
        wieksza o 50, a pozatym ten niż demograficzny... Przeciez Gdańsk nie należy do
        najvardziej obleganych AM-ów w Polsce :)
        • Gość: michalek Re: Kto na AM Gdańsk? IP: 213.172.175.* 17.05.07, 08:52
          Ja tez do gdanska a jestem z leborka. skladam jeszcze do szczecina ale lekarski
          w gdansku to priorytet:)
    • Gość: . Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.asta-net.com.pl 17.05.07, 17:23
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka