shizzka 16.05.07, 21:38 KToś wybiera się może do Gdańska na lekarski? JAk idzie wam na razie matura...? U mnie myśle że będzie nie najgorzej mam 85% z biol i ok 70% z chemii..... jak tam przed fizyką ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kama;) Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.05.07, 22:09 Ja też będę uderzać na Gdańsk;)również na lekarski,co to będzie zobaczymy;:p;))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shizzka Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.pro-internet.pl 16.05.07, 22:11 Roownież?? :) A gdzie jeszcze bedziesz próbować?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziuunia;) Re: Kto na AM Gdańsk? IP: 82.160.254.* 16.05.07, 22:40 ja tak samo Gdańsk:) puki co mam 85-90% biol i 80% chem:) ...ale wlasciwie to te pkt si enei lciza bo i tak egzaminator obetnie ich wiecej niz sie spodziewam:):):) no al edo gdanska spoobuje...choc tam sa starsznie wysoki eprogi:;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miałami Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 23:04 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41303 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olima Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 23:06 Gdańsk ma wysokie progi? jakbym zdawała fizykę to tylko tam bym chciała studiować, a tak tylko Poznań, chociaż dzięki temu już jestem po pisemnych :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedzior Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.lublin.mm.pl 16.05.07, 23:44 yo yo :P rok temu zdawalem na medyczna, jestem na 1 roku teraz, i powiem wam, ze przewidywanie z dokladnoscia do 1% ma sie nijak do pozniejszego wyniku. ja sobie wyliczylem z matury z chem 2% mniej niz dostalem (obcinalem punkty za MINIMALNE odchylenie od kluczu, z fizy troszke pkt mi poszlo (ogolnie to mogla byc lepiej napisana), a najwieksza banie przezylem z biologia... z 70% zakladanych (fatalnie napisalem), dostalem 52%... gdyby nie chem i fiz, nie byloby mnie na studiach. tak wiec z rozwaga liczcie te punkty (przede wszystkim biologii)... pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.asta-net.com.pl 17.05.07, 00:05 to mnie pocieszyles:) w zeszlym roku mialam z biologii 82 i w tym poprawialam chem i w pt fizyke i juz troche sie zalamalam jak wszyscy pisli, ze dostana po 90 z bioli Odpowiedz Link Zgłoś
dedzior Re: Kto na AM Gdańsk? 17.05.07, 00:39 taaa... pamietasz jak bylo rok temu. ludzie sie nie zmieniaja z roku na rok :). w tamtym tez siali panike, ze progi beda po >220 minimum, etc... wszyscy, ktorzy czekali cierpliwie, zostali wynagrodzeni :). smiac mi sie chcialo z kilku moich znajomych, kotrzy przeiwdywali >220 a skonczyli na 150- 170 :)... Odpowiedz Link Zgłoś
dedzior Re: Kto na AM Gdańsk? 17.05.07, 00:41 tak btw. progi NA PEWNO wzrosna, musi byc jaki progres co do roku poprzedniego, przeciez w tym roku mature poprawial '87 i z pewnoscia czesc ludzi z '86. na dodatek rozszerzona zawierala elementy podstawy i na moja oko do zeszlorocznych progow mozna dodac jakies 5, max 10 pktow, ale realnie patrzac progi skocza o 4 - 6 punktow... ide o zaklad :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.asta-net.com.pl 17.05.07, 00:46 juz cie lubie;) no troche poprawiles mi humor:) tylko zeby te progi nie podskoczyly za wysoko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedzior Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.lublin.mm.pl 17.05.07, 02:12 nie rozpraszaj sie na rzeczach, teraz zupelnie dezorientujacych. masz przed soba fizyke i na tym sie skup, napiszesz i wtedy. te dywagacje moga sie przelozyc na wynik z fizy (zestresujesz sie i klops)... powodzenia ci zycze, zeby ci sie w tym roku juz udalo dostac. a ty mi zycz powodzenia na egzaminie z anaty, ktore 14.06. hyhy... :) pzdr i trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 06:06 Dzień dobry. Od przyszłego roku AM nie będą wymagały fizyki na maturze-tak mi powiedziała córka-czy to prawda??? Podobno chodzą takie słuchy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student AM Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.07, 07:56 Do Gdańska to z palcem w d... się dostaniecie. Jedyne problemy może sprawić UJ lub wrocławska AM, która choć jest słaba to poziom kandydatów jest najwyższy po Krakowie. Powodzenia na studiach w Trójmieście i już rezerwujecie bilety na wyjazd z kraju po studiach, bo za 1000zł brutto na stażu nikt się nie utrzyma w Polosce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shizzka Re: Kto na AM Gdańsk? IP: *.pro-internet.pl 17.05.07, 08:18 NO żeby się sprawdziło z tym palcem ;), poza tym liczba miejsc jest w tym roku wieksza o 50, a pozatym ten niż demograficzny... Przeciez Gdańsk nie należy do najvardziej obleganych AM-ów w Polsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalek Re: Kto na AM Gdańsk? IP: 213.172.175.* 17.05.07, 08:52 Ja tez do gdanska a jestem z leborka. skladam jeszcze do szczecina ale lekarski w gdansku to priorytet:) Odpowiedz Link Zgłoś