Dodaj do ulubionych

vademecum do historii

28.05.07, 08:36
Hej Maturzyści, szczególnie Historycy :)
Poszukuję takiego vademecum OPERONU z roku 2006, takie bardzo przejrzyste i
ładne, byłabym zainteresowana kupnem :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mania Re: vademecum do historii IP: *.subscribers.sferia.net 28.05.07, 10:22
      ja mam takie bardzo grube... i fajne... płytka do tego też jest tylko że kupiłam to za 85 zł... już po zniżeniu ceny... troche kasy, ale jest bardzo fajne
      • Gość: gor Re: vademecum do historii IP: *.foxnet.com.pl 28.05.07, 12:18
        ja mam ;D kupilem za 60 i sprzedam za ok. 48 :)
        • Gość: qweq Re: vademecum do historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:01
          ja kupiła też za 60 zł.

Dlaczeko za 80zł?- to gdzie ty tu kupiłas?
    • czekoladka18 Re: vademecum do historii 28.05.07, 19:04
      hejka, mam notatki z lekcji historii Ciejki. 4 książki, bardzo przydatne do
      maturki i wszelkich powtórek. Właśnie z nich sie uczylam do matury:) jesli
      jestes zainteresowany napisz na maila gazetowego, pozdrawiam:)
      • Gość: dzis Re: vademecum do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:16
        Notatki też mam, ale jakiś niedosyt przy nich czuję... :D
        • czekoladka18 Re: vademecum do historii 30.05.07, 19:53
          Jak juz notatki Ci nie pasuja to ja nie wiem co Ty chcesz. Notatki wystarczaja i
          nie potzreba niczego wiecej- każdy historyk-mayurzysta Ci tak powie
    • Gość: Colin Re: vademecum do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 08:56
      Ja Ci sprzedam;)Kontakt na gg: 1225315
      • Gość: m. Re: vademecum do historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:38
        ja mam dwie książki zadań z historii matura 2007 wydawnictwo omega, bardzo
        kompleksowo zrobione, wszelkie mapki, teksty źródłowe, plakaty, testy wyborów,
        etc. fantastyczna sprawa. dwie kosztowały w sumie 50 zł, mogę ci sprzedać za 40
        zł. moim zdaniem się opłaca - to kilkaset stron zadań maturalnych :)

jak kogoś interesuje ta oferta to piszcie na mail: adres_imejl@gazeta.pl
    • Gość: gość Re: vademecum do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:36
      Najlepiej kup. To vademecun wydawnictwa Operon. www.operon.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka