Dodaj do ulubionych

Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa dojrz

29.05.07, 21:03
Mam pytanie składam papiery na trzy uczelnie i chcą oni przed wynikami
rekrutacji oryginałów lub odpisów świadectwa dojrzałości od OKE a jak wiadomo
w szkole dostaje się 1 odpis i oryginał.co teraz mam zrobić
Obserwuj wątek
    • Gość: tilapka Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:17
      a na jakie uczelnie sie starasz? masz kilka wyjsc:
      1)dowiedziec sie na ktore AMy mozna doniesc swiadectwo maturalne po ogloszeniu
      wynikow rekrutacji
      2)dowiedziec ze ktore AMy honoruja odpis z CKE na rowni z oryginalem
      3)przyjac pokornie do wiadomosci ze odpis notarialny ci nie pomoze
      4)zlozyc tylko na 2 AMy
      5)ruszyc glowa, bo zeby napisac to co napisalam wyzej wystarczy poczytac strony
      poszczegolnych uczelni
      • Gość: ... Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:41
        ale tam jest nieźle pomotane, możan się tym pogubić
      • andzia123451 Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d 29.05.07, 21:52
        no właśnie na tych trzech chcą przed wynikami rekrutacji jak byś nie przeczytała
        do poznania gdańska wrocka
        • Gość: tilapka Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:06
          no to nie mozesz zlozyc na te trzy :> moze i jest pomotane ale na studiach
          wszystkie sprawy do zalatwienia w dziekanacie sa pomotane ;)
          • Gość: tilapka Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:13
            no i nie wiem jak bardzo masz przemyslane te trzy miasta ale polecalabym ci
            jedno wykurzyc i na jego miejsce wstawic jakies, w ktorym mozna doniesc po ;)
            • Gość: xyz Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:16
              jeszcze w Łodzi chą oryginał przed, w Gdańsku kserokopie,czyli rozumiem, ze juz
              notarialne może być
              • Gość: andzia123451 Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.petrus.com.pl 29.05.07, 23:11
                w łodzi chyba nie trzeba przed wynikami napisali że dostarczeniedokumentów (bez
                świadectwa maturalnego)-07.05.2007-22.06.2007
                wpisanie wyników maturw formularzu on-line- 29.06.2007-05.07.2007
                dostarczenie świadectw 09.07.2007-13.07.2007-czyli po ogłoszeniu wyników
                • Gość: xyz Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:29
                  nie ma dokładnych terminów ogłoszenia wyników w Łodzi, a z tego co wiem to
                  przewiduja je dopiero w połowie lipca, wiec wychdozi na to, ze jednak chcą
                  świadectwa przed ogłoszeniem listy rankingowej ://
    • Gość: ja Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 00:33
      jakoś tak się dziwnie składa że dobre uczelnie przed ogłoszeniem wyników nie
      chcą żadnych dokumentów, nie mają obaw że kandydat wybierze inną lepszą uczelnię
    • Gość: karolina Re: Badania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:11
      jesli w tamtym roku robiłam badania przed studiami (zaswiadczenie od lekarza
      medycyny pracy) ale sie nie dostałam, a w tym roku chce jeszcze raz startowac
      na farmacje to czy musze robic ponownie te wszystkie badania czy wystarczy że
      dam to zaswiadczenie z tamtego roku???
      • Gość: tilapka Re: Badania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:22
        jesli masz date waznosci na tych badaniach (zazwyczaj daja na trzy lata) i
        jeszcze sa wazne to nie musisz, ale najlepiej zapytaj w swoim dziekanacie
        • Gość: natkaa Re: Badania IP: *.umed.lodz.pl 30.05.07, 17:02
          chyba nowe musisz ja musialam a do Łodzi skladam tez na farmacje i nie chceieli z tamtego roku;/a Ty gdzie na farme?
          • Gość: karolina Re: Badania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 11:10
            lublin
    • olga871 Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d 30.05.07, 11:48
      w jednym poscie ci juz napsialam, zrezygnuj z ktrejs uczelni,bo tego si ejuz tak
      zorbic nie da. Do Gdanska dajesz zwykla kserokopie (NIE- potwierdzona
      notrailanie) do Poznaia albo oryginal albo odpis....a do worcka nie wiem ....
    • olga871 Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d 30.05.07, 11:52
      Andziu mozesz zorbic jeszcze tak....ze do gdnaska dajesz kserokopie, do Poznania
      odpis a do Wrocka oryginal i wsio!!!!!! nie wiem co Ty masz z aprpblem
      dziewczyno!! luzi eczytajcie co psiza na stornach uczelni bo tam wszystko jest
      napisane, a wy jak takie ciolki jestesci ei nie wiecie co ze soba robic....ehhhh....
      a co do tych badan to ja wiem ze tzreba robic ponownie nowe.
      • Gość: andzia Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.petrus.com.pl 30.05.07, 15:14
        oki dzięki a od łodzi dostałam odpowiedz że wyniki będą około 10 lipca i że
        wtedy im przynosze świadectwo
    • Gość: aga Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.toya.net.pl 30.05.07, 17:06
      ja tez mialam taki sam problem. skladam na 3 uczelnie ale zadzwonilam do
      wszystkich i okazalo sie ze na UŁ siwadectwo zanosi sie jak sie dowiem czy sie
      dostalam. tazke jedna uczelnie mam z głowy jezeli chodzi o zanoszenie śaiwdectw
    • Gość: tilapka Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 18:23
      niestety maturzysci 2005 i 2006 jesli poprawiaja mature musza doniesc aneksy do
      5 lipca w łodzi
    • Gość: anna Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:36
      To chyba niesprawiedliwe a w czym oni sa gorsi od nas ??
      • Gość: lidka Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 19:15
        strasznie namieszali z tymi odpisami - swiadectwami, utrudniaja zycie
        czlowiekowi:/. A nie wiecie jak jest w Koszalinie? Bo ja nie moge tego nigdzie
        znalezc:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka