andzia123451 29.05.07, 21:03 Mam pytanie składam papiery na trzy uczelnie i chcą oni przed wynikami rekrutacji oryginałów lub odpisów świadectwa dojrzałości od OKE a jak wiadomo w szkole dostaje się 1 odpis i oryginał.co teraz mam zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tilapka Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:17 a na jakie uczelnie sie starasz? masz kilka wyjsc: 1)dowiedziec sie na ktore AMy mozna doniesc swiadectwo maturalne po ogloszeniu wynikow rekrutacji 2)dowiedziec ze ktore AMy honoruja odpis z CKE na rowni z oryginalem 3)przyjac pokornie do wiadomosci ze odpis notarialny ci nie pomoze 4)zlozyc tylko na 2 AMy 5)ruszyc glowa, bo zeby napisac to co napisalam wyzej wystarczy poczytac strony poszczegolnych uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:41 ale tam jest nieźle pomotane, możan się tym pogubić Odpowiedz Link Zgłoś
andzia123451 Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d 29.05.07, 21:52 no właśnie na tych trzech chcą przed wynikami rekrutacji jak byś nie przeczytała do poznania gdańska wrocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tilapka Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:06 no to nie mozesz zlozyc na te trzy :> moze i jest pomotane ale na studiach wszystkie sprawy do zalatwienia w dziekanacie sa pomotane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tilapka Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:13 no i nie wiem jak bardzo masz przemyslane te trzy miasta ale polecalabym ci jedno wykurzyc i na jego miejsce wstawic jakies, w ktorym mozna doniesc po ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:16 jeszcze w Łodzi chą oryginał przed, w Gdańsku kserokopie,czyli rozumiem, ze juz notarialne może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia123451 Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.petrus.com.pl 29.05.07, 23:11 w łodzi chyba nie trzeba przed wynikami napisali że dostarczeniedokumentów (bez świadectwa maturalnego)-07.05.2007-22.06.2007 wpisanie wyników maturw formularzu on-line- 29.06.2007-05.07.2007 dostarczenie świadectw 09.07.2007-13.07.2007-czyli po ogłoszeniu wyników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:29 nie ma dokładnych terminów ogłoszenia wyników w Łodzi, a z tego co wiem to przewiduja je dopiero w połowie lipca, wiec wychdozi na to, ze jednak chcą świadectwa przed ogłoszeniem listy rankingowej :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 00:33 jakoś tak się dziwnie składa że dobre uczelnie przed ogłoszeniem wyników nie chcą żadnych dokumentów, nie mają obaw że kandydat wybierze inną lepszą uczelnię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Badania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:11 jesli w tamtym roku robiłam badania przed studiami (zaswiadczenie od lekarza medycyny pracy) ale sie nie dostałam, a w tym roku chce jeszcze raz startowac na farmacje to czy musze robic ponownie te wszystkie badania czy wystarczy że dam to zaswiadczenie z tamtego roku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tilapka Re: Badania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:22 jesli masz date waznosci na tych badaniach (zazwyczaj daja na trzy lata) i jeszcze sa wazne to nie musisz, ale najlepiej zapytaj w swoim dziekanacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natkaa Re: Badania IP: *.umed.lodz.pl 30.05.07, 17:02 chyba nowe musisz ja musialam a do Łodzi skladam tez na farmacje i nie chceieli z tamtego roku;/a Ty gdzie na farme? Odpowiedz Link Zgłoś
olga871 Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d 30.05.07, 11:48 w jednym poscie ci juz napsialam, zrezygnuj z ktrejs uczelni,bo tego si ejuz tak zorbic nie da. Do Gdanska dajesz zwykla kserokopie (NIE- potwierdzona notrailanie) do Poznaia albo oryginal albo odpis....a do worcka nie wiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
olga871 Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d 30.05.07, 11:52 Andziu mozesz zorbic jeszcze tak....ze do gdnaska dajesz kserokopie, do Poznania odpis a do Wrocka oryginal i wsio!!!!!! nie wiem co Ty masz z aprpblem dziewczyno!! luzi eczytajcie co psiza na stornach uczelni bo tam wszystko jest napisane, a wy jak takie ciolki jestesci ei nie wiecie co ze soba robic....ehhhh.... a co do tych badan to ja wiem ze tzreba robic ponownie nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.petrus.com.pl 30.05.07, 15:14 oki dzięki a od łodzi dostałam odpowiedz że wyniki będą około 10 lipca i że wtedy im przynosze świadectwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.toya.net.pl 30.05.07, 17:06 ja tez mialam taki sam problem. skladam na 3 uczelnie ale zadzwonilam do wszystkich i okazalo sie ze na UŁ siwadectwo zanosi sie jak sie dowiem czy sie dostalam. tazke jedna uczelnie mam z głowy jezeli chodzi o zanoszenie śaiwdectw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tilapka Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 18:23 niestety maturzysci 2005 i 2006 jesli poprawiaja mature musza doniesc aneksy do 5 lipca w łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:36 To chyba niesprawiedliwe a w czym oni sa gorsi od nas ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Akademia medyczna oryginał odpis świadectwa d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 19:15 strasznie namieszali z tymi odpisami - swiadectwami, utrudniaja zycie czlowiekowi:/. A nie wiecie jak jest w Koszalinie? Bo ja nie moge tego nigdzie znalezc:( Odpowiedz Link Zgłoś