betty88 15.06.07, 17:49 Kto się wybiera? Wpisywać kierunki,może poznamy się przed październikiem i jak Bóg da spotkamy się!:D Jeśli o mnie chodzi,składałam na: kulturoznawstwo socjologia ogólna socjologia reklamy pedagogika socjalna i opiekuńcza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwa Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 17:51 ty zamierzasz gdzieś potem, po tym pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżony Re: UŚ IP: 80.54.50.* 30.06.07, 16:51 Witam:) zarejestrowałem sie na uś, ale jeszcze nie wpłaciłem opłaty rekrutacyjnyj, mam pytanie kiedy pojawią się wyniki matury na moim koncie, dopiero po zaksięgowaniu wpłaty? odp proszę, mam daleko do katowic, a boje się że moje wyniki nie pojawią się:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_gosia Re: UŚ-kierunki 15.06.07, 17:52 a na który z tych kierunkó chciałabys iść najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: UŚ-kierunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:26 na pewno znajdziesz prace -wszystko bedzie zalezalo od Twoich checi :) POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
betty88 Re: UŚ-kierunki 15.06.07, 18:37 Dzięki,sama też tak rozumuję:) Wielu ludzi odradzało mi kulturoznawstwo-a że kierunek ciekawy,a pracy nie ma.Tak się składa,że pare osób stamtąd znam,radzą sobie świetnie,chwalą ludzi z pasjami,zabawa i wiele atrakcji.A z pracą także nie jest źle,z resztą nie musi być ona związana ze studiami..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaafff Re: UŚ-kierunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 12:25 no pewnie, zawsze mozna pracować na kasie w TESCO :D buehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O UŚ Re: UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 17:53 Bardzo przyjazny Uniwerek,bardzo przyjazni ludzie.Niedaleko Krakowa.Zyc nie umierac.Gdybym nie wybierał sie do Krakowa,wybrałbym US. Odpowiedz Link Zgłoś
wariat_to_ty Re: UŚ 15.06.07, 17:56 mam za daleko-a poza tym, słyszałem że tam bardzo zanieczyszczone środowisko jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 17:57 ja mam blisko i Ci powiem, że faktycznie. może fajnie studiować na filiach UŚ'u, ale w samych Katowicach bym nie chciała. ALe to tylko MHO. Odpowiedz Link Zgłoś
betty88 Re: UŚ 15.06.07, 18:38 Niestety nie,bo akurat na tym forum nie siedzę zbyt często;) Masz rację,ale nie wydaje mi się,że tu chodzi jedynie o tą głupawkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
historanka Re: UŚ 15.06.07, 18:43 >głupawka jeśli chcesz zobaczyć co to takiego-przeczytaj watek-zony_na_lesnika mam juz wyniki a WY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilly_joy Re: UŚ IP: *.zwm.osi.pl 15.06.07, 18:51 Ja się wybieram :P Składam na historię, prawo i pracę socjalną :) Odpowiedz Link Zgłoś
betty88 Re: UŚ 15.06.07, 18:56 No wreszcie konkretna odpowiedź:) Tylko,że nasze kierunki się nie pokrywają;)A z jakiego miasta jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilly_joy Re: UŚ IP: *.zwm.osi.pl 15.06.07, 19:39 Gliwice :) A Ty? Opcjonalnie składam też do oddziału UŚ w Rybniku :) droga ta sama, a dojazd o niebo lepszy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 21:00 Ooo ja tez skladam na US, tylko nie wiem na co sie zdecydować:)) Zarejestrowałam się na :geografie, geologie i zarzadzanie,ale jeszcze nic nie oplaciłam :) Czekam na wyniki:) POzdr PS.Na śląsku jest bardzo przyjemnie, a powietrze ... no niestety, przemysl szkodzi, ale ogolnie przyjemnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilly_joy Re: UŚ IP: *.zwm.osi.pl 15.06.07, 21:08 To, że jestem na Śląsku rozpoznaje tylko po jakości wody w rzece przepływającej przez moje miasto :P tak to naprawdę jest bardzo przyjemnie. :) Przemysł podupada, albo jest modernizowany co sprzyja podwyższeniu się jakości środowiska. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 21:13 domyslam sie jaki stan tej wody:D w mojej okolicy tez takie rzeczki sobie plyna :D:D ale na Śląsku fajnie jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thefieldsoflove Re: UŚ IP: *.telpol.net.pl 16.06.07, 15:28 ja też jestem z DG i też składam na US na kulturoznawstwo;D pzdrrrr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogi Re: UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 22:26 Też planuję złożyć papiery na UŚ, na psychologię, choć składam też na UJ i mam nadzieję, że właśnie tam się dostanę, UŚ to "koło zapasowe". Odpowiedz Link Zgłoś
betty88 Re: UŚ 19.06.07, 12:18 średnio,nie potrafię ocenić....kto wie co te gnoje znów wymyśla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 08:48 To sie w deklaracji maturalnej zaznaczalo. Ja nie zaznaczylam i bede musiala jechac do niech ze swiadectwem ;/ ale ze mnie ciapa ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ylka Re: UŚ IP: 80.48.49.* 20.06.07, 09:54 przepraszam za to wyżej, kliknęłam 'enter' przez przypadek. ja też się zaraejestrowałam na UŚ - Katowice to nie jest moje ulubione miejsce na świecie ;) ale uczelnia podobno baaaardzo przyjazna studentom. no i mam blisko w miarę. w każdym razie zarejestrowałam się na socjologię reklamy :) więc może będziemy razem na roku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: botoksik Re: UŚ IP: *.ssnet.pl 20.06.07, 10:13 przyjazna? zależy chyba jaki wydział, bo ja szczęścia chyba nie miałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:20 a co studiowales ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:21 yy sorry - studiowałaś* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa! Re: UŚ IP: *.crowley.pl 22.06.07, 00:16 germanistyka i socjologia reklamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: UŚ IP: *.telpol.net.pl 22.06.07, 21:23 do kiedy jest rekrutacja na USiu?? dfo kioedy trzeba składac papiery??:> plis o odp:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: UŚ IP: 80.51.254.* 22.06.07, 21:27 wszystko jest na stronie ! no dobra , nie bede zolza i wkleje ;) - rekrutacja.us.edu.pl/?q=node/408 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: UŚ IP: *.telpol.net.pl 22.06.07, 21:57 hmm nie moge się połapać:D do 29 czerwca godz. 15:00 Teologia, Międzywydziałowe Indywidaualne Studia Humanistyczne, a do 5 lipca 2007 do godz. 12:00 reszta kierunków?! a na tej stronce jest napisane tlyko o rejestracji przez neta a jak ktoś chce na zoczne??:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 22:59 Tak do 5 lipca trwa rekrytacja na dzienne, a rekturatcja na zaoczne rozpoczyna sie dopiero jakos pod koniec sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 14:49 Ja się zarejestrowałem internetowo ale nie wiem czy do sekretariatu trzeba donieść tylko kopię świadectwa (bo nie wyraziłem zgody na przetworzenie danych itp.) czy jeszcze coś innego, bo te zdjęcia itp. to chyba dopiero potem jak już jest się na liście przyjętych co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:34 zdjęcia pozniej, teraz tylko kopie swiadectwa do 3 lipca, ja tez musze doniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka Re: UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:22 hej ja sie zarejestrowalam na socjologie reklamy i politologie-specjalnosc dziennikarstwo i komunikacja spoleczna, marzy mi sie w przyszlsoci praca w jakiejs kreatywnej agencji rekalmowej:) na maturze zdawalam pol ang i wos-wszystko rozszerzone. uważam ze socjologia reklamy to bardzo ciekawy i roznorodny kierunek, jest wiele mozliwosci zatrudnienia- agencje reklamowe, public relations, media, doradztwo personalne itp itd:) czyli cos dla mlodych kreatywnych i odwaznych ludzi. do zobaczenia(oczywiscie skladam tez na uj na dziennikarstwo specjalizacja public relations ale moje szanse sa chyba niewielkie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thefieldsoflove do BETTY IP: *.telpol.net.pl 29.06.07, 13:51 i jak Ci poszło?!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolajna Re: do BETTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:42 hej 92 rozszerzony wos, 78 rozszerzony pol i 79 rozszerzony ang. ide na uj:) Odpowiedz Link Zgłoś
betty88 Re: do BETTY 30.06.07, 14:47 Srednio na jeża,ale nie najgorzej.Szczególów nie podam,bo się wstydzę:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albinos Re: UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:34 Jak długo się czeka na Usiu aż dojdzie opłata rekrutacyjna? Bo wpłaciłem forsę przelewem przedwczoraj a na moim profilu nadal jest że brak opłaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf_PL Re: UŚ IP: 217.153.84.* 30.06.07, 02:57 eh narod ginie:P a na fizyke nikt tu nie idzie ?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 10:40 a jak w deklaracji tam gdzie jest miejsce na wyrazenie zgody tylko sie podpisalem, a nie zakreslilem ze wyrazam zgode to czy to jest rownoznaczne z nie wyrazniem zgody na przetwarzanie danych??? chyba jednak pojade zawiezc to swiadectwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa:) Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 12:33 a nie wiecie w jakim banku maja konto ? numer zaczyna sie od 69. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:46 moj nr zaczyna sie od 81... cos nie tak z moim kontem?! Odpowiedz Link Zgłoś
kika881 Re: UŚ 30.06.07, 22:07 nie marwt sie , chyba kazdy ma indywidualny numer :P serio:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modesty Re: UŚ IP: 80.54.50.* 30.06.07, 14:55 Ja zarejestrowałam się na języki stosowane (francuski z ang) i filologie słowiańską:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: UŚ IP: 80.51.254.* 30.06.07, 19:06 hmm a moze ktos wie od ilu pkt na zaoczna geo przyjmuja ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: UŚ IP: *.telpol.net.pl 30.06.07, 19:21 chyba pryzjmują wszystkich... jak to na zaoczne;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 22:23 mnie też się socjologia reklamy bardzo by podobala... prócz tego chyba spróbuję na język biznesu (jeżeli chodiz o uś) :) może się faktycznie spotkamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UŚ IP: 80.54.50.* 01.07.07, 14:23 czy w przypadku rejestracji internetowej wszystkie dokumenty i swiadectwo składam dopiero po przyjęciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shk Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:46 hey! ja zlozylam na: filologie polska, kulturoznawstwo i etnologie Prosze darujcie sobie komentarze w stylu": gdzie chcesz po tym pracowac? ocenilam realnie swoje szanse i na us akurat takie kierunki pasuja do przedmiotow, ktore zdawalam i do wynikow. Mam pytanie: jak dolaczyc to cholerne zdjecie?? gdzie jest ta opcje na koncie?? Z gory dziekuje;) obysmy sie spotkali w pazdzierniku:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UŚ IP: 80.54.50.* 01.07.07, 20:57 przepraszam za głupie pytania, ale czy koniecznie trzeba załączać zdjęcie w formie elektronicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoinformowana Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:33 a do kiedy trzeba to zdjecie wogole wyslac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co? Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:38 jakie zdjecia?!?! na IRK zdjecia?!?! pierwsze slysze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o zdjęciu Re: UŚ IP: 195.136.178.* 01.07.07, 21:43 zdjęcie do elektronicznej legitymacji studenckiej, jak sama nazwa wskazuje, bedzie potrzebne, gdy zdecydujecie się studiować na US i dopiero wtedy nalezy je wysłać ...musi być takie samo jak zdjęcie w wersji "papierowej", które będzie Cie dostarczać osobiscie...pozdrawiam...PS...chce ktos studiować matme na US?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tssss Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:45 to nie moga sobie sami zeskanowac?!?! to az tyle roboty?!?! za te 80 zeta rekrutayjnej choc tyle mogliby zrobic...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: UŚ IP: 195.136.178.* 01.07.07, 21:48 nic na to nie poradzisz...to w końcu uczelnia dyktuje warunki i oni są zdania, że jak nie chcesz to nie musisz u nich studiować...a co do skanowania...to jednak przy ok. 10 tys. albo i więcej ( nie orientuje sie) studentów 1. roku byłoby sporo roboty;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tssss Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:55 a ja twierdze, ze i tak proznosc i wygodnictwo przez nich przemawia... No ale martwic sie tym bede jak sie juz dostane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: UŚ IP: 195.136.178.* 01.07.07, 22:05 a na jaki kierunek składasz papiery?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tssss Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:23 prawo i politologia :) a Ty tez na usia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 11:51 macie juz wyniki matury wprowadzone?? Bo ja wyrazilam zgode na przeslanie moich wynikow z matury , ale jeszcze ich nie ma i zaczynam sie stresowac. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_88 Re: UŚ 02.07.07, 17:48 Macie ktoś już wyniki matur na koncie? Bo teraz nie jestem pewny, czy wyraziłem zgodę. A do jutra świadectwa mają zawieźć ci którzy nie wyrazili zgody. Napiszcie jakby komuś wpłynęły wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tssss Re: UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 19:43 Najlepiej zadzwon sobie do nich(OKE) jutro z rana, bodajze od 7.30 zaczynaja. Ja nie bylem pewny, zadzwonilem i dowiedzialem sie, ze jednak wyrazilem zgode. Jesli powiedza Ci, ze nie wyraziles zgody to jeszcze bedziesz mial czas zeby im to swiadectwo dowiezc. A na sciagniecie wynikow maja czas do 10 lipca. Wiec chyba trzeba troche poczekac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filolog Re: UŚ - filologie IP: 80.51.254.* 03.07.07, 10:46 kto słada na filologie i na jaka/ie ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś