Dodaj do ulubionych

Odbiór świadectwa maturalnego

26.06.07, 12:24
Słuchajcie takie szybkie pytanko. Wyjezdzam i nie moge osobiscie odebrac
wynikow. Wiecie czy mozna upowaznic kogos do odebrania tego papierka za mnie?
No i jak ewentualnie takie upowaznienie ma wyglądać?

Aha czy wyniki będa dostepne gdzies w internecie? (chodzi mi o warszawska OKE)

Z góry dzięki za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: malwina Re: Odbiór świadectwa maturalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 12:26
      możesz naposać że upoważniasz mame i podpisać własnym podpisem-wystrczy
      • msidlo Re: Odbiór świadectwa maturalnego 26.06.07, 12:31
        Dzieki za odpowiedz. Jeszcze tylko jedno :) Moge odebrac swiadectwo jakis czas
        pozniej w szkole (kolo tygodnia)? czy nieodebrane wyznaczonego dnia wraca do OKE
        i stamtąd trzeba je sobie potem zabrac?
        • Gość: malwina Re: Odbiór świadectwa maturalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 12:34
          możesz, jasne, ze tak, szkoła pewnie i tak b ędzie otwarta bo prowadzi sama
          rekrutacje więc nie będzie żadnego problemu
          • msidlo Re: Odbiór świadectwa maturalnego 26.06.07, 12:39
            Super dzięki za pomoc. WAKACJE CZAS ZACZĄĆ!!! :)
            • Gość: Marlenkaaa Re: Odbiór świadectwa maturalnego IP: *.broker.com.pl 26.06.07, 14:01
              Ja mam rozdanie wyników o 12 w sali z wychowawca ! :( Ja nie chce.. zalezy mi
              na dyskrecji hehe wiec postanowiłam ze przyjde po 12 jak juz wszyscy wyjdą a
              pani powiem lub w sekretariacie ze pracuje i nie mogłam wczesniej ... Ehhh
              całe zycie kombinuje ;)
              • Gość: Gość Re: Odbiór świadectwa maturalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:37
                Dziwne, że rozdanie świadectw dojrzałości obywać się będzie przy udziale
                wychowawcy, ale jednak co szkoła to obyczaj :).
                • Gość: Marlenkaaa Re: Odbiór świadectwa maturalnego IP: *.broker.com.pl 26.06.07, 14:40
                  Takze mi się to nie podoba .. wiec po 12 wpadne do sekretariatu i odbiore swoje
                  swiadectwo ! Unikajac kolegów i kolezanek ktorzy sa bardzo wscipscy :)
                  • Gość: baq Re: Odbiór świadectwa maturalnego IP: *.multicon.pl 26.06.07, 15:47
                    i tak wszyscy zainteresowani nauczyciele poznaja wasze wyniki i tego nie unikniecie
                    • Gość: focha Re: Odbiór świadectwa maturalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:50
                      no tyak, ale wtdy to juz nie będziemy ich wiedzilei ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka