Dodaj do ulubionych

AGH Kraków

26.06.07, 20:27
Wybiera się ktoś? Jeśli tak to gdzie macie zanieść papiery i dlaczego ja mam
zasuwać z papierami na ul.Gramatyka zamiast normalnie na Aleje?! Weźcie, kto
to wymyślił? Czy ci ludzie nie zdają sobie sprawy, że niektórzy nie składają
tylko na ich uczelnię, ale również na inne?!
P.S. Składam na socjologię.
Obserwuj wątek
    • Gość: nvm Re: AGH Kraków IP: *.brzesko.net.pl 27.06.07, 01:00
      Ja składam na informatyke stosowaną. Miło ;]
    • Gość: o. Re: AGH Kraków IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.06.07, 10:22
      ja. na budownictwo. w co dalej uwierzyc nie mogę.
      • Gość: kasia Re: AGH Kraków IP: 82.160.57.* 27.06.07, 11:13
        ja tez na socjologie na agh:) jade w piatek badz w poniedzialek i nie wiem w
        ogole gdzie jest ta ul gramatyka szczerze mowiac no ale najwyzej zapytam
        kogos;p na ile liczysz z matury tak mniej wiecej?:) w koncu jakby nie bylo
        jestesmy konkurencja;p
        • Gość: nvm Re: AGH Kraków IP: *.brzesko.net.pl 27.06.07, 11:44
          E tam, konkurencja, robi się wyscig szczurów normalnie jak na UJ :P
          • Gość: kasia Re: AGH Kraków IP: 82.160.57.* 27.06.07, 12:21
            czlowieku idz sie lecz nie widzisz tam :) na koncu zdania..? matko ludzie nie
            maja juz w ogole poczucia humoru wszystko odbieraja jako atak nikt cie z reszta
            o zdanie nie pytal moze na twojej uczelni jest wysciag szczurow skoro sam o nim
            mowisz wiec jak chcesz to idz na forum w ktorym poruszony jest temat kierunku
            na ktory sie wybierasz a nie oceniaj od razu innych ktorych nie znasz i nie
            wkladaj im do ust slow ktorych nie powiedzieli!!!
            • Gość: nvm Re: AGH Kraków IP: *.brzesko.net.pl 27.06.07, 14:57
              Ej, ale wyluzuj się, nigdzie Cie nie atakowałem, poza tym wydawało mi się, że odbierzesz to bardziej jako żart(taki miałem zamiar) i też postawiłem na koncu ':P' Chodzi o to, że jest z 15 tematów jeśli chodzi o UJ i tam jest wyścig dopiero, a do tego każdy pisze, że tam składa, a i tak się nie dostanie.
              Tak, czy siak, wybacz mi, ale nie chciałem nikogo urazić :|
    • Gość: Ku6i Re: AGH Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:47
      Geodezja i kartografia. Czy to taki wielki problem pójść sobie trochę dalej? Ja składam papiery na uczelnie w 3 miastach (Kraków, Katowice, Wrocław) więc w przyszłym tygodniu uskuteczniam wycieczki po kraju i nie narzekam. Ech, lenistwo...
      • Gość: kasia Re: AGH Kraków IP: 82.160.57.* 27.06.07, 15:13
        dobra spoko ale nie mow tak wiecej bo nie znosze takiego czegos jak wyscig
        szczurow tak jakby kazdy chcial sie kazdego pozbyc a tak apropo to na UJ tez
        skladam i wiem ze sie nie dostane;p;p:)
        • Gość: ag Re: AGH Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:05
          a na jaki kierunek na uj? :)
    • lek_na_sraczke Re: AGH Kraków 27.06.07, 17:43
      A więc tak...
      Na AGH składam tylko i wyłącznie na socjologię, bo na inne kierunki się nie
      nadaję. Ul. Gramatyka jest pomiędzy Podchorążych, a Armii Krajowej i mam
      nadzieję, że jakoś znajdę ten budynek do którego mam się udać.
      Ktoś tam pisał, że on musi jeździć po całej Polsce z papierami, a ja jestem
      leniem, że nie chce mi się ruszyć tyłka na Gramatyka. Odpowiadam: owszem,
      jestem leniem śmierdzącym :D Przynajmniej się do tego umiem przynać :D
      W ogóle nie zastanawiam się nad tym ile % będę miała, bo:
      1. i tak tego nie zmienię,
      2. po co się stresować,
      3. i tak złożę tam gdzie planuję złożyć.
      Nikogo nie traktuję jako konkurencji, bo szczerze mówiąc wszystko mi wisi lol :D
      Oprócz AGH składam na UJ.Podejrzewam, że nie dostanę się nigdzie, bo lubię
      myśleć pesymistycznie, ale jak już wspomniałam, wszystko mam gdzieś. Najwyżej
      zatrudnię się na kasie w tesco i po sprawie.
      Powodzenia wszystkim podczas rekrutacji! :D

P.S. Jakbyście po otrzymaniu świadectw mieli problemy żołądkowe, to możecie
      zwrócić się do mnie po pomoc (czyt.lek na sraczkę) :D
      • Gość: Ku6i Re: AGH Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:37
        Przy takim podejściu to nie wróżę ci świetlanej przyszłości, ale mim oto życzę powodzenia. Dostań się na studia, ktoś musi tworzyć pozytywną atmosferę :)
        • lek_na_sraczke Re: AGH Kraków 28.06.07, 19:17
          Lepsze takie podejście, niż traktowanie każdego kto składa na ten kierunek co
          ja jako wroga, kupowanie pistoletów bez licencji z programu telewizyjnego i
          eliminacja konkurencji, lol :D Również życzę powodzenia.
          • Gość: Ku6i Re: AGH Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:48
            Ja tam nikomu źle nie życzę, wręcz przeciwnie, miło by było poznać kogoś, kto idzie na ten sam kierunek, bo jak na razie to nie trafiłem na nikogo takiego. A jak się okaże, że się nie dostałem, to moja wina, trzeba się było więcej uczyć do matury
    • Gość: ulka_podulka Re: AGH Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:03
      ja jeszcze do niedawna myslalam ze sobie zloze papierki na AGH:) zdawalam
      historie i wos i na dniach otwartych dowiedzialam sie ze na zarzadzanie brana
      jest pod uwage matematyka lub historia:)teraz patrze ze "pani z okienka" chyba
      sie pomylila albo ja zle patrze:] mimo ze zdawalam takie a nie inne przedmioty
      to humanistycznych kierunkow nie widzi mi sie studiowac ale niestety 3 lata z
      niekompetentna nauczycielka od matematyki mam troche zamknieta droge:)
    • ojacieniemoge Re: AGH Kraków 28.06.07, 21:20
      halo halo ja też na socjologie agiehowską. odbiór. ;]
      pzdr.
      • lek_na_sraczke Re: AGH Kraków 28.06.07, 22:34
        Z tego co widzę to dużo ludzi tam się wybiera. Naprawdę ludzie, nie blokujcie
        sraczce miejsca. I tak Was dopadnie lol :D
        • Gość: ciasteczko :) Re: AGH Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:41
          ja też się tam wybieram, już złożyłam papiery w poniedziałek, więc możecie sobie
          odjąć jedno miejsce od tych 90 które maja przyjąć ;)
          • lek_na_sraczke Re: AGH Kraków 28.06.07, 22:43
            A skąd wiesz, że się dostaniesz? :>
            • Gość: ciasteczko :) Re: AGH Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:48
              bo ponoć finalistów bez rekrutacji przyjmują ;)
              • lek_na_sraczke Re: AGH Kraków 28.06.07, 22:51
                A to inna sprawa. Gratuluję. Ale jeśli masz wolną drogę, że się tak wyrażę, nie
                wolisz iść na coś innego, np. na UJ?
                • Gość: ciasteczko :) Re: AGH Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:54
                  na UJ też składam na psychologie, ale tam moj tytuł finalisty to moge sobie np
                  do d... wsadzić, bo nawet na to nie patrzą.. ale osobiście to chyba wolę agh i
                  tam pozostanę. a tobie zawsze pozostają te 89 miejsc, wiec miło będzie się
                  spotkać w październiku ;)
                  • lek_na_sraczke Re: AGH Kraków 28.06.07, 23:02
                    No chyba, że nigdzie się nie dostanę i będę zmuszona iść na niestacjonarne, a
                    wtedy wybieram UJ. Ale dostać oczywiście bym się chciała. :)
                    • Gość: ciasteczko :) Re: AGH Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:03
                      to trzymam mocno kciuki za ciebie, daj znac ile punktów i wogóle... postudiujemy
                      sobie w tym krakowie :)
        • Gość: badu Re: AGH Kraków IP: 83.2.77.* 28.06.07, 23:50
          potwierdzam...rzeczywiście ciężko dostać sie na socjologię agh-owska// prawie
          11os/miejsce w tamtym roku...pocieszające może być najwyżej to, że utrzymanie
          się tam (przynajmniej patrząc z mojej własnej perspektywy ukończenia pierwszego
          roku :)) nie jest już wielkim wyzwaniem :)
          • Gość: ciasteczko Re: AGH Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 06:44
            jednego roku było prawie 18 osób na jedno miejsce ;)
            • lek_na_sraczke Re: AGH Kraków 29.06.07, 06:58
              Co?! Przecież na stronie oficjalnej AGH pisze jak byk, że 9 osób na miejsce
              było w tamtym roku.
              • Gość: ciasteczko ;) Re: AGH Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 07:00
                jakieś 4 lata temu, jak mój znajomy tam składał było ponad 17 na jedno miejsce ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka