Dodaj do ulubionych

Studia prywatne

27.06.07, 19:45
czy przy rekrutacji na studia prywatne patrza co sie zdawało na maturze?
bo u mnie jest problem z cyklu 'interesyje mnie to czego nie zdawałam' tzn
zaczełam sie tym interesowac teraz.. byłam na kierunku biologicznym.. chciałam
isc na wet.. ale teraz czuje ze to nie to.. ze chce isc na dzienikarstwo i
własnie nie wiem czy ta matura mnie przekresli?

co sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: girl Re: Studia prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:51
      nie, to dla nich nie będzie mieć znaczenia. Chyba, że ta prywatna uczelnia to
      taka jakaś renomowana w Warszawie co się szanuje i jest lepsza od niejednej
      państwowej;) Ja też się wybieram do prywatnej.
      • Gość: girl Re: Studia prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:52
        z tym, że ja idę na administrację, a akurat zdawałam WOS. Jakoś nie dopuszczam
        do siebie myśli, że miałabym się nie dostać czy coś:) myślę, ze będzie dobrze.
        Zrobię 3 lata prywatnie zaocznie i jednocześnie będę pracować, potem
        magisterskie zrobię normalnie na uiwersytecie.
        • Gość: ulka_podulka Re: Studia prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:59
          a czemu wlasnie administracja:)? ja sie wybieram rowniez na tek kierunek ale na
          dzienne ale nie zdradze gdzie;P
          • Gość: girl Re: Studia prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:28
            No widzisz:) wybierasz się czyli pewnie masz powody, bo to fajny i ciekawy
            kierunek:)
          • Gość: girl Re: Studia prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:29
            no powiedz gdzie:) nie bądź taka:) nikomu nie powiem:P
            • Gość: ulka_podulka Re: Studia prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:32
              w sumie zadna tajemnica ale wierze ci ze nie powiesz;p hihi wiec moim marzeniem
              jest studiowac administracje na UJ :) moglabym rowniez na AE ale to jest w
              Debicy wiec blee:) skladam rowniez na AP ale tam mam marne szanse bo biora
              pods. polski i ang. a ja zdawalam rozszerz. wiec przelicznik bedzie
              niekorzystny:]
              • Gość: girl Re: Studia prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:34
                w takim razie życzę, by spełniło się to czego najbardziej chcesz:)
                nic nie powiem :X ciii:P

a czemu administracja??:>
                • Gość: ulka_podulka Re: Studia prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:37
                  nie dziekuje;) a czemu administracja? hm..moze to glupie i nieprawdziwe ale
                  wydaje mi sie ze to nie az tak bardzo humanistyczny kierunek a tego chcialam:D
                  po drugie tak mi sie uwidzialo:D a po trzecie malo sensowne ale tym sie kieruje
                  to nadaje sie na ksiegowa:D moj brat dzis stwierdzil: ksiegowe albo dra na
                  ciebie paje albo sa niemowami:D a ja mam 1 i 2 ( czym tu sie chwalic) wiec sie
                  w tym odnajde:D moich motywacji bylo pelno:D a w ogole nie mam koncepcji na
                  zycie a na nauczyciela sie nie nadaje:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka