Dodaj do ulubionych

AE wrocław - opłata

03.07.07, 10:06
Witam
Po wpłacie pieniędzy prze internet na AE pojawiło mi sie w tym panelu do
logowania takie coś:
Status zgłoszenia - oczekiwanie na potwierdzenie punktów i opłaty.
Może mi ktoś powiedzieć co to znaczy?
Punkty rozumiem, bo musze swiadectwo dostarczyc, a opłata? przez neta jak sie
dokonuje rzpelewu to rpzeciez nie dostaje sie kwitka albo cos...

Bo w polu Opłąta rekrutacyjna pisze ciągle - brak ... :|
Wie ktos o co chodzi?
Będe wdzięczny za pomoc.

Zadzwoniłbym, ale domowego nie posiadam, a na koncie w kom nie mam kasy... :|
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: AE wrocław - opłata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:47
      ja dlatego przez neta nie placilam bo wlasnie potrzebny jest ten kwitek czyli potwierdzenie wplaty (w sumie to jego ksero)chociaz mowy o tym nie ma na stronie ae dla tych co zdawali mature w tym roku.
      ale jest to napewno potrzebne dla tych co zdawali mature np w tamtym roku bo musza to dostarczyc na ae.

ale przeciesz jak placisz przez konto internetowe to mozesz zazyczyc sobie aby wyslali ci potwierdzenie. fakt ze za to njczesciej trzeba zaplacic ok 3 zl ale takie cos jest mozliwe bo sama tak juz kilka razy robilam
      • pawlakpawlak Re: AE wrocław - opłata 03.07.07, 11:02
        Czyli trzeba potwierdzenie. A wystarczy może wydrukować to co mam do wyboru w
        koncie elektronicznym?
        Jest niby logo pko dane ich itp,a potem szczegóły transakcji.

No ale w sumie to nie jest az tak wazne, jak i tak szanse na przyjecie za
        wysokie zapewne nie sa :P
        • Gość: aga Re: AE wrocław - opłata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:21
          w sumie to nie wim czy tak mozna wydrukowac ale zawsze mozna sprobowac:)
          a na jaki wydzial i kierunek sie wybierasz? i jak tam % z matury bo ja mialam geografie rozszerzona na 76% i angielski rozszerzony na 64% i mam nadzieje ze starczy:)
          • Gość: pwlakpawlak Re: AE wrocław - opłata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:23
            zobaczymy jak to bedzie, ja sie wybieram na finanse i rachunkowosc na wydziale
            zarzadzania inf i nauk ekonomicznych
            angielkski mialem 65% z roz
            matme 50% z podst
            tak wiec nie ma szans :|

wieksze szanse na uniwerek na ekonomie, gdzie jeszcze wos biora...
            • Gość: eses Re: AE wrocław - opłata IP: *.21.pl 03.07.07, 12:38
              a ja mam yulko zdawane podstawy i to licho bi hista 53 a anglik 65 i jestem
              dobrej myśli bo większość zdawało wos ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka