asiajurasz 09.07.08, 00:32 tak sie zastanawiam...skoro a URW nie chca odpisow od notariuszy, to w jak cudowny sposob mam rozmnożyc swoje swiadectwo maturalne na liczbe wieczsza niz jedno??szukalam tego i nie moge znalesc:/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: V Re: zonk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 00:45 ja nie czaje o co chodzi z tymi odpisami ale.. "Niniejszym zawiadamiam, że został(a) Pan(i) zakwalifikowany(a) do ostatniego etapu postępowania rekrutacyjnego na studia stacjonarne (dzienne) I stopnia, na wydziale: Nauk Historycznych i Pedagogicznych, kierunek Etnologia. Do dnia 15.07.2008r. proszę dostarczyć do Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej: wymagane dokumenty: 1. Kwestionariusz osobowy wydrukowany z systemu IRK i podpisany przez kandydata. 2. Świadectwo dojrzałości w oryginale lub odpis." czyli z tego wynika, ze moga byc tez odpisy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elisabeth Re: zonk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 01:13 Przecież dostaje się "oryginalny" odpis z CKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: zonk IP: 217.70.52.* 09.07.08, 21:39 Dzwnoilem na uwr, uw i uj. Nie przyjmuja odpisow notarialnych. TYLKO w przypadkach SZCZEGOLNYCH. Mila pani z biura rekrutacji wyjasnila mi, ze przypadek szczegolny to taki, ze jesli juz studiuje i na macierzystej uczelni jest oryginal swiadectwa, to moge przedlozyc odpis notarialny. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś