asiajurasz 17.07.08, 20:13 Listy przyjętych jutro. Będą ogłoszone na stronie prawa uni wroc,czy "w obrębie" kont irka?? Pozdrawiam [i mam cholerna nadzieje,ze sie mi uda dostac!]:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdasddsad Re: UWR listy przyjetych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 23:00 przeciez wyniki juz sa, sprawdz na IRK, alisty opublikuja jutro na stronach wydzialow Odpowiedz Link Zgłoś
asiajurasz Re: UWR listy przyjetych 18.07.08, 10:19 ale jak ktos jest na rezerwie,tak jak ja,musi czekac na listy,czy uda sie mu wskoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
carbon.kid Re: UWR listy przyjetych 18.07.08, 12:14 Nie wiem jak to jest. Już wczoraj miałem przy kulturoznawstwie komunikat: "kandydat nie został przyjęty na studia", który w tym samym dniu zmienił się w komunikat: "lista rezerwowa", który to z kolei dziś zmienił się w komunikat: "kandydat nie został przyjęty na studia". Natomiast przy filologii polskiej dalej nic... Pozostaje czekać na jakieś wyjaśnienie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: UWR listy przyjetych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 16:48 Chyba Asiu powinnam Ci pogratulować, czyż nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiajurasz Re: UWR listy przyjetych 18.07.08, 19:15 Chyba tak,dziękuję.:D Jednak UWR mnie zechciał,choć na początku wydawało mi się,że nie mam szans.Super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: UWR listy przyjetych IP: *.sattom.pl 19.07.08, 21:45 czy trzeba zawozić jeszcze jakieś dokumenty jeżeli jest się już przyjętym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UWR listy przyjetych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 16:25 no własnie ? Trzeba jeszcze cos potwierdzac czy wystarczy stawić sie w październiku? Odpowiedz Link Zgłoś
asiajurasz Re: UWR listy przyjetych 21.07.08, 10:59 dzwonilam do wydzialu prawa i zostalam poinformowana,ze w decyzji o przyjeciu,ktora dostane poczta, bede wszelkie instrukcje co dalej robic. Odpowiedz Link Zgłoś