Gość: coucou IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 21:16 Studentka III roku Italianistyki UW udziela lekcji, korepetycji, konwersacji w Centrum Warszawy (Sródmieście). 60 min - 35 zl 90 min - 45 zl Kontakt: coucou@go2.pl 602 304 612 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tu.joanna Re: WLOSKI 31.10.03, 17:00 A ja też :-) udzielam lekcji, korepetycji, prowadzę konwersacje. I robię tłumaczenia ustne i pisemne. Jestem mgr. filologii włoskiej, ze specjalizacją z językoznawstwem, mam zdany egzamin CILS na czwartym poziomie, egzamin resortowy z jęz. włoskiego w Ministerstwie Spraw Zagranicznych. Od ponad dziesięciu lat pracuję dla i współpracuję z różnymi włoskimi firmami. I biorę 60 zł za 60 minut. Polecam swe usługi! Joanna. e-mail: tu.joanna@gazeta.pl Gość portalu: coucou napisał(a): > Studentka III roku Italianistyki UW udziela lekcji, korepetycji, konwersacji > w Centrum Warszawy > (Sródmieście). > 60 min - 35 zl > 90 min - 45 zl > > Kontakt: > coucou@go2.pl > 602 304 612 --------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś