Dodaj do ulubionych

Brwi microblading?Warszawa

16.07.20, 07:36
Dziewczyny, polecicie kogoś? Pewnie to już milionowy wątek w temacie ale ja szukam konkretnie w Warszawie. Brwi mam, nawet ciemne ale po skubaniu dawno temu na końcach sa jakieś pojedyncze wloski. Chcialabym je zagęścić. I teraz jak? Czy microblading to jest ta sławna metoda piórkowa?
Chcialabym trafić w ręce kogoś sprawdzonego, kto nie zrobi mi karykaturalnych brwi. Chcę uzyskać naturalny efekt, żeby nie było widać że coś było robione. Może macie kogoś takiego w Warszawie? Polecicie?
I jak cenowo to wyglada? Co ile trzeba poprawiać?
Z góry dziękuje😀
Obserwuj wątek
    • myfaith Re: Brwi microblading?Warszawa 16.07.20, 10:00
      Barbara Łęczycka
      Jeśli skora sucha to poprawiać trzeba szybciej
      • marszawka Re: Brwi microblading?Warszawa 16.07.20, 10:52
        Korzystałaś z tego gabinetu i jest ok?
        • myfaith Re: Brwi microblading?Warszawa 16.07.20, 12:15
          Tak 😊 pani jest bardzo surowa jesli chodzi dopuszczenie do zabiegu - sprawdza każde znamię po szkłem powiększającym w okolicy miejsca zabiegu I te osoby które maja opryszczkę albo zmiany ( krostki, opuchnięcia itp) zaprasza na inny termin.
          oczywiste jest ze po zabiegu brwi straszą czernią i szerokością (bo miejsce jest opuchnięte lekko - to jednak jest delikatna ale jednak ingerencja w skore) ale to schodzi . Naprawdę ważne jest żeby po zabiegu stosować się do tego co ona mówi .
          • marszawka Re: Brwi microblading?Warszawa 16.07.20, 12:20
            Dziękuję. Akurat ten gabinet dziś mi wyskoczył na fejsie. Trochę się boję jak wyjdzie ale chyba się zdecyduję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka