fenactil 04.10.09, 17:55 Czy można jeszcze gdzieś kupić ten zapach? Nie ma w perfumeriach, nie znalazłam w necie.Może już po prostu jest niedostępny? www.osmoz.com/fragrances/Jewelry-Brands/Van-Cleef-Arpels/Van-Cleef Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: van cleefod van cleef 04.10.09, 18:13 Klasyczny Van Cleef jest nadal produkowany, wrecz na nowo powoli promowany, odkad licencja przeszla do Inter-Parfums (choc najbardziej stawia sie na Feerie i First). Tu aktualny asortyment: www.vca-parfums.com/en/vancleef.html W Polsce, jak wiadomo z dostepnoscia marki krucho, ale mozna go znalezc latwo we Francji, czy Anglii i w necie- np. tu: www.escentual.com/van-cleef-and-arpels/van-cleef/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sloneczna.dziewczyna Re: van cleefod van cleef 04.10.09, 18:53 Też na niego poluję już od paru lat, dla mojej mamy. Jak ktoś go zobaczy w Polsce albo jakimś polskim sklepie internetowym, będę wdzięczna za sygnał. Odpowiedz Link
fenactil Re: van cleefod van cleef 07.10.09, 22:41 Dzięki wielkie. Czy ktoś z was kiedyś sprowadzał je z któregoś z zagranicznych sklepów? Odpowiedz Link
sloneczna.dziewczyna Re: van cleefod van cleef 18.10.09, 19:17 Witam. Kupiłam właśnie EDP w Hiszpanii, widziałam w 2 perfumeriach kilka egzemplarzy, więc jest w regularnej sprzedaży. Może ktoś mógłby Ci go stamtąd przywieźć albo przesłać? Odpowiedz Link