lucapuka 14.09.10, 12:08 Mam prośbę: nie mogę znaleźć w necie składu tych perfum. Czy może ktoś ma je w swoich zbiorach? Wiem, że są już nie do zdobycia... Prosże o opis lub wspomnienia lub jakąś linkę:) Bardzo dziękuję z góry. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Premiere Woman Castelbajac -prośba 14.09.10, 12:22 Wszystko jest do zdobycia, choc zapach, pierwotnie wylansowany w 1982 roku, jest juz nie produkowany:-) I jako ekstrakt tu: cgi.ebay.de/JEAN-CHARLES-CASTELBAJAC-PREMIERE-7-5ML-PARFUM-EXTRAIT_W0QQitemZ130420921223QQihZ003QQcategoryZ47954QQcmdZViewItem I jako klasyczna woda,na przecenach w wielu sklepach internetowych: www.thefind.com/search?query=jean+charles+castelbajac+premiere Pare ogolnych slow o Premiere: www.basenotes.net/ID10211858.html Pozdrawiam! Odpowiedz Link
lucapuka Re: Premiere Woman Castelbajac -prośba 14.09.10, 12:49 Wielkie dzięki szefie :) No właśnie mam tzw. okazję tyle, że zupełnie w ciemno - nawet bez znajomości nut...Myślałam, że może ktoś kiedyś używał i pamieta. Byłabym wdzięczna za ew. opis wrażeń. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Premiere Woman Castelbajac -prośba 14.09.10, 13:01 Na razie mozna polegac tylko na tej zalinkowanej najnizej mini-recenzji z Basenotes. Przyprawowo-drzewne nuty z kwiatowymi akordami- czyli zapowiada sie kobiecy zapach w dawnym, francuskim stylu. Czekamy na wrazenia :-) Odpowiedz Link