Dodaj do ulubionych

News- Dior: Escale a Parati

14.03.12, 19:36
Wyszperany przeze mnie przy okazji news- Dior zaprezentuje w czerwcu 2012 kolejny, czwarty juz rozdzial w linii Escale (nie liczac zapachu Escale a Shanghai, ktory byl krotko dostepny jedynie na otwarcie chinskiego butiku).
Nowy Escale a Parati (nos- jak zwykle F. Demachy) to oczywiscie brazyliskie wplywy- muzyka, samba, swoboda, morze i radosc. Calosc daje cytrusowo-drzewny efekt- z petit grain z Paragwaju, brazylijska mieta, bobem tonka i drzewem rozanym, rowniez z Brazylii.
Calosc w 2 poj. - 75 i 125 ml. Wiecej informacji wkrotce.
Za:
bioutibox.wordpress.com/2012/03/09/cap-sur-la-croisette/
Obserwuj wątek
    • renia.renia Re: News- Dior: Escale a Parati 15.03.12, 18:30
      Zapowiadają się ciekawie, trzeba niestety jeszcze trochę na nie poczekać , eh...
    • forevermore79 Re: News- Dior: Escale a Parati 07.04.12, 18:57
      Jeszcze notka na:
      www.fragrantica.com/news/Dior-Escale-a-Parati-3082.html
      • mendosita Re: News- Dior: Escale a Parati 17.04.12, 09:47
        A już myślałam, że Dior darował sobie nowe zapachy rejsowe. Co prawda z dotychczasowych lubię tylko Pondichery (nie mogę się już doczekać naprawdę ciepłych dni, by go używać), ale już czekam niecierpliwie na Parati, może też przypadnie mi do gustu.
    • forevermore79 Re: News- Dior: Escale a Parati 08.05.12, 09:46
      1-a recenzja:
      perfumeshrine.blogspot.com/2012/05/dior-escale-parati-fragrance-review.html
    • forevermore79 Recenzje- Octavian i The Scented Salamander 12.05.12, 13:15
      Octavian nawiazuje do estetyki Prady
      1000fragrances.blogspot.com/2012/05/escale-parati-dior-new-perfume-review.html
      zas TSS- do Untitled- czyli dwoch dziel tego samego nosa
      www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2012/05/dior_escale_a_parati_2012_new.html#more
    • jarka63 Re: News- Dior: Escale a Parati 16.05.12, 21:18
      Podobno Escale a Parati będzie niedostępny w Polsce?
      • forevermore79 Re: News- Dior: Escale a Parati 17.05.12, 10:15
        Nic o tym nie slyszalem, ale zagranica dopiero sie pojawia. Zdziwilbym sie, gdyby u nas go finalnie nie wprowadzono, wypytam sie moze przy okazji.
        • jarka63 Re: News- Dior: Escale a Parati 17.05.12, 13:46
          Będę Ci wdzięczna za i nformację, jeśli rzeczywiście go nie będzie, to się zapłaczę ;(
          • forevermore79 Re: News- Dior: Escale a Parati 17.05.12, 13:59
            Oczywiscie- i jak rzeczywiscie nie bedzie, to sie sciagnie. Od probki, na flakonie konczac :-)
    • georgia241 Re: News- Dior: Escale a Parati 17.05.12, 17:04
      Ciekawe jak im idzie sprzedaż tej serii, bo mnie te zapachy kojarzą się bardziej z odświeżaczami powietrza. Jeden z nich to w sumie jak Cif pachnie.
    • forevermore79 Re: News- Dior: Escale a Parati 30.05.12, 22:16
      W Polsce faktycznie ani widu, ani slychu. Ja testowalem predko na lotnisku- to spore odejscie od dotychczasowego stylu Escale. Jest mocno zielono, w stylu Infusion Prady, ale najbardziej blisko mu do Untitled Margieli. Kompozycja idealna na upaly i rzeczywiscie soczysta w odbiorze. Pierwsze wrazenie pozytywne- choc to juz bylo.
      • jarka63 Re: News- Dior: Escale a Parati 31.05.12, 16:23
        Dla mnie brzmi bardzo zachęcająco, mam wielką nadzieję, ze jednak pojawi się w Polsce.
    • forevermore79 Recenzja BdJ 13.06.12, 14:14
      boisdejasmin.com/2012/06/christian-dior-escale-a-parati-perfume-review.html
      • mendosita Re: Recenzja BdJ 27.06.12, 12:29
        Widzieliście już może Parati w Polsce? W moich pobliskich perfumeriach ani widu ani słychu...
        • jarka63 Re: Recenzja BdJ 27.06.12, 14:05
          Wczoraj w Sephorze w Starym Browarze w Poznaniu z Escales były tylko Markizy:(
        • astronomiczna.ania Re: Recenzja BdJ 27.06.12, 19:59
          Kraków: nie ma ani w Sephorach, ani w Douglasach
          konsultantki (nawet te opatrzone broszkami z logotypem Diora) na pytanie o Parati robią "wielkie oczy" i sugerują, że zmyślam ("nie, proszę Pani, takiego zapachu w ogóle nie ma i nigdy nie było; mamy wszystkie trzy Escale, stoją o! tutaj" ;)
          • forevermore79 Re: Recenzja BdJ 28.06.12, 13:43
            W trojmieskich Sephorach konsultantki slyszaly, ale o premierze nic nie wiadomo. Escales nie sa u nas niestety zbyt chodliwe, wiec nie zdziwilbym sie, gdyby Parati jednak nie wprowadzono. Lepiej sie niestety sprzeda kompletnie banalny Addict Eau Sensuelle (niegdys To Life) i dwojka znana obecnie jako Eau Fraiche (dla zmylenia klientek, oczywiscie).
            • mendosita Re: Recenzja BdJ 28.06.12, 22:38
              W odwiedzonych przeze mnie perfumeriach panie nie słyszały nic o nowej rejsówce, zapytane o nowego Diora uparcie pokazują mi Addicta...
              Pani z pobliskiego Douglasa powiedziała, ze seria Escale nie sprzedaje się wcale (nie idzie im nawet jedna flaszka na rok!) i że dziwi się, że Dior znów wypuszcza coś z tej serii...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka