gosia25 29.10.04, 19:18 Używa ktoś? Co możecie o nim napisać? Słyszałam pozytywne opinie, ale wolałabym jeszcze potwierdzić je WASZYMI wypowiedziami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia30 Re: ULTRAVIOLET 30.10.04, 11:27 Hmm, ja w nim czuję jakby spaliny ??? Mdli mnie po nim okropnie :o( Odpowiedz Link
dixi Re: ULTRAVIOLET 01.11.04, 20:55 potwierdzam i to opinia kilku znajomych - ten zapach ma w sobie jakis skladnik wyzwalający potworne mdłości i bóle głowy u wielu osób które próbują go nosić - co nie przeszkadza mu być całkiem interesującym przy przelotnym wąchaniu; mnie się podobał dopóki go nie kupiłam, ale nosić nie dalo się... Odpowiedz Link
mmk7 Re: ULTRAVIOLET 02.11.04, 12:53 Potwierdzam - gdy testowałam, wydawał się OK, ale gdy się spryskałam - brrr.... Miałam miniaturkę i oddałam mamie, ale potem z kolei prosiłam, by nie używała go w mojej obecności. Jest w nim jakaś dziwna nuta, która wydaje mi się bardzo syntetyczna, a przy tym mdląco słodka. Odpowiedz Link
luloo1 Re: ULTRAVIOLET 03.11.04, 18:36 Jest specyficzny, sporo osób odbiera go skrajnie odmiennie. Na mojej znajomej pachnie fajnie i intensywnie. Znałam kiedyś bardzo podobne cacko, nazywało się van Gogh. Ma w sobie coś ostrego, drażniącego, a słodycz jest wibrująca. Ultraviolet wydaje mi się dość nachalny i jakoś mało kobiecy.Ale wersji Liquid crystal (różowa sezonówka) była całkiem przyjemna. Odpowiedz Link
bryzella Re: ULTRAVIOLET 17.11.04, 20:23 a ja namietnie ultraviolet uwielbiam, kupuje dość często - co drugie, trzecie perfumy, jest trwały, seksowny, dla mnie niemal nr 1 Odpowiedz Link