Dodaj do ulubionych

hugo energize:)

10.03.05, 12:01
nowa pozycja z mlodziezowej lini hugo:

www.escentual.com/isroot/Escentual/SiteImages/Categories/hugoboss/hugo_energise.jpg

Rozowy pieprz, cardamon, mandarynka? Hmmmm moze byc ciekawie:)
Cos mi sie wydaje ze bedzie to w stylu lacoste style in play.

Aha a tu edycja green in motion:
www.escentual.com/isroot/Escentual/SiteImages/Categories/hugoboss/inmotion_edition_green.jpg

Niestety to nie bedzie ten sam zapach co edition blue. Bede musial sie
zaopatrzyc w dodatkowy flakon blue:\\

Jak widać Boss bardzo szybko zapełnia luki bo Elements i Elements aqua

Obserwuj wątek
    • luloo1 Re: hugo energize:) 10.03.05, 14:16
      Nigdy nie spotkałam wierniejszego od Ciebie fana Hugo Bossa:)

Życie jest bardzo niezdrowe, bo kto żyje, ten umiera.
      • kkml_mav Re: hugo energize:) 11.03.05, 10:33
        Co ja poradze na to ze jego zapachy podobaja mi sie na rowni z armanim:}

pozdrawiam
        Kamil
        • renia30 Re: hugo energize:) 12.03.05, 09:15
          Opis zachęcający niezwykle, sama nabrałam na niego ochoty, kiedy wejdzie do nas?
    • forevermore79 Re: hugo energize:) 12.03.05, 10:40
      Opis faktycznie dosc ciekawy- z premiera Hugo Energise sa jakies problemy- w
      niektorych krajach jest juz od zimy na listach zamowieniowych, inne zrodla
      podaja lato, zas stronka z linka wrzesien 05. Boss jest zajety innymi zapachami
      takze- Green, Del Mar, byly plotki o damskim Dark Blue, ale chyba sie nie
      potwierdza. Nastepna w kolejce jest meska linia kremow Boss Skin.
      Tu jeszcze 2 fotki zapachow:
      www.escentual.com/isroot/Escentual/SiteImages/ProductImages/Hugo_Energise.jpg
      www.escentual.com/isroot/Escentual/SiteImages/ProductImages/HugoBoss/InMotionEditionGreen/edt.jpg

Co do Baldessarini Del Mar- mialem okazje szybkiego powachania z paska-
      eleganckie, wodno-korzenne nuty- wybija sie z zapachow typowo morskich.
      Poczekamy na test na skorze. U nas juz od kwietnia- wraz z cala linia produktow.
      Fotka:
      www.abc-luxe.com/images_focus/8328/01.jpg
      • perfumiarz cisza na morzu... 12.03.05, 19:26
        To morze w tle foty Del Mar jest jakieś inne niż taka lagunowo-lazurowa
        karaibska woda z reklam większości oceanicznych zapachów. Jakieś bardziej
        zimne, niepokojące; może właśnie przez ten brak fal, który nie wróży niczego
        dobrego. Bardzo jestem ciekaw zapachu, zresztą od dawna czekam na morsko-świeży
        zapach, który by mnie zaskoczył. Ostatni Issey jest ciekawy, też taki głęboko
        morski, ale jeszcze go nie przetrawiłem. Wcześniej wielkim i też trudnym
        zapachem był dla mnie Aquaman, a z rzeczy starszych Ultramarine pozostaje
        klasykiem pobudzającej morskości; bardzo go lubię. Średnia półka też bywa
        ciekawa: wiekszość Mexxów, nowy niebieski S. Olivier, Tabac Sport, Nothing Blue
        Gosh. Chyba ten Del Mar mnie trochę natchnął na morskość :) p.
        • kkml_mav Re: cisza na morzu... 12.03.05, 19:47
          Morskich zapachow jest dostatek chociazby: deep davidoffa, bulgari aqua, kenzo.
          Wkrótce Herrera Aqua:)
          Jakby mozna bylo zapomniec o cool waterze i adg? Wlasnie mam na sobie ADG

I ja podobnie jak Perfumiarz nie moge przetrawic nowego isseya. Dla mnie jest
          nie do noszenia. Totalnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka