03.05.05, 16:15
Nie pisze, zeby sie chwalic:) Ale spisalam wszystkie perfumy, jakie posiadam
i doliczylam sie 20 flakonikow jednak:) Ciagle jednak wydaje mi sie, ze mam
ich mniej i jak przychodzi co do czego swierdzam, ze po prostu nie mam sie
czym perfumowac... Nie pozbede sie ich rzez jasna, bo kolekcjonuje
opakowania:) Powiedzcie mi tlyko, czy mam juz wystopowac?:P
Obserwuj wątek
    • elve Re: 20 :) 03.05.05, 16:47
      jak dasz radę to przystopuj :) bo potem to się traci rachubę. ja nie skorzystała
      z okazji i teraz już boję się liczyć. nawet specjalnie ukrywam przed sobą różne
      flakony, a potem ze zdziwieniem odnajduję: "ooo, jeszcze jeden?" ;)
      • sorbet Re: 20 :) 03.05.05, 16:55
        Ja mam tylko 14:-)
    • mangos Re: 20 :) 03.05.05, 17:53
      Salmo...jak ja chciałabym mieć tą magiczną dwudziestkę...mam 10, a w planach zakupowych Black Cashmere, Omnia, Stella, Allure, Un Jardin en Mediterranee i chyba jeszcze 24 Faubourg, których jeszcze nie znam,ale intrygują mnie nieziemsko...
      • salma88 Re: 20 :) 03.05.05, 17:56
        :) Mnie tez intryguje mnostwo zapachow, szkoda tlyko, ze wiekszosci nie poznam,
        bo nigdzie ich nie ma, albo nie ma testerow, a noje sie kupowac w ciemno. Np.
        D&G "By women"...:(
        • mangos Re: 20 :) 03.05.05, 17:58
          Cóż-pozostaje nam jedynie pogodzić się z tą brutalna rzeczywistością:(
        • mrowka_czerwona Re: 20 :) 03.05.05, 20:49
          mam próbkę,
          mogę się podzieić, a uważam, że warto poznać
    • balbina_alexandra Re: 20 :) 03.05.05, 18:03
      Przystopuj, przystopuj póki możesz, bo za całkiem niedługo będziesz konkurować
      z największymi kolekcjonerami na tym forum, to niestety wciąga i to bardzo. Ani
      się obejrzysz jak z 20 zrobi się dwa razy tyle i bedziesz ukrywać po
      szafeczkach coby nie wzbudzać niezdrowych komentarzy :)
    • modern_witch Re: 20 :) 03.05.05, 18:11
      a ja nie mam 20;-P, no chyba że doliczyć zapasy Króla Słońce (dwie 50-tki, dwa
      peny, dwie miniaturki i jeszcze zamierzam dwie 50-tki na zapas zlicytować na
      allegro i proszę mi nie opowiadać kawału o facecie co tak lubił naleśniki, że
      miał ich pełną szafę, bo już go ostatnio słyszałam;-P)
      Salmo, nie wiem czy masz wystopować, to indywidualna sprawa... jak sama
      czujesz. Dla każdego to jest inna granica. Jeśli o mnie chodzi, to raz mi sie
      wydaje, że na razie starczy, z drugiej strony, jeżeli jakaś fascynacja się
      pojawi, obserwuję się uważnie i jak stwierdzę, że to "jednak to" wtedy kupuję.
      Staram sie jednak nie zaniedbywac i tego co mam, to tak jak z przyjaciółmi,
      nowi są wspaniali, ale to ze starymi przeżylismy najwięcej.
      pozdr.
      • salma88 Re: 20 :) 03.05.05, 21:15
        Sa takie zapachy, ktore mi sie nie znudzily, np. Glow Jennifer Lopez. Niestety
        wiekszosc zostala kupiona w p1zyplywie emocji i rzadko jest uzywana:( Ciagle
        szukam tego jedynego zapachu, z ktorym bylabym kojarzona. Chyba jednak
        wystopuje:) Moze trafi sie cos super kiedys...
    • nitulina Re: 20 :) 11.05.05, 18:55
      Ja też mam coś około 20, no troszkę więcej licząc zapasy belle de minuit ;)

Ale jak już pisałam, zamieniam się, żeby nie zwariować ;)

Kolekcjonujesz buteleczki w ogóle czy buteleczki "własne", przecież możesz
      pozbyć się jakiś zapachów, a buteleczki odzyskać albo dostać od kogoś z forum
      kto nie kolekcjonuje, jest to jakiś sposób :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka