Dodaj do ulubionych

Quality w Warszawie jest super!!!

20.05.05, 23:48
Nie mogę się powstrzymać, aby nie podzielić się z Wami na gorąco wspaniałymi
wrażeniami jakie mnie dziś spotkały dzięki Quality. W ogóle to od 2 dni
jestem pod wrażeniem wspaniałej obsługi na odległość. Otóż zamówiłam w tej
perfumerii przez Internet Tendre Kiss. Okazało się, że ekspedientka podała mi
przez pomyłkę niższą od obowiązującej cenę, więc miałam zamiar odwołać
zamówienie. Pani, która do mnie dzwoniła w tej sprawie - przemiła! -
przeprosiła serdecznie za pomyłkę i w drodze rekompensaty (!) udzieliła mi
rabatu do takiej ceny, która mnie satysfakcjonowała! Mało tego - sama
zaproponowała mi kilka próbek, a jeszcze na moje jęki o inne też nie
odmówiła. Dziś dostałam paczuszkę, czyli na trzeci dzień od zamówienia, z
wymarzonym zapachem i 6 szt. próbeczek! Jakby tego było mało, owa sympatyczna
Pani wysłała mi bardzo miłego maila, no i żeby już w ogóle to wszystko
wyglądało nieziemsko to Quality wysyła zamówione perfumy na swój koszt...
Jestem po prostu zachwycona całą tą sytuacją, nie dość, że zapach przepiękny
to zdobyty w tak nietypowy i przemiły sposób. Od dziś postanowiłam rozsławiać
imię Quality po "wszystkich morzach i oceanach". Na pewno wiele z Was tam
często bywa, myślę, że podzielacie mój gejzer entuzjazmu!!! I pomyśleć, że
jeszcze w zeszłym tygodniu nie wiedziałam nawet o istnieniu Quality! A wpadła
mi ta nazwa w oko w którymś z postów Olesiam (pozdrówki!)
Obserwuj wątek
    • mangos Re: Quality w Warszawie jest super!!! 21.05.05, 08:39
      Hello. Ja od wczoraj też jestem zauroczona Tendre Kiss i stronę Quality poleconą przez Olesię już oczywiście przeglądałam. Chyba pójdę za Twoim przykładem Urstino;) No i oby Pani się też pomyliła w cenie;);) Ale tak na poważnie- ceny interesują mnie własnie. Czy zamawiając Tendre Kiss moja kieszeń bardzo ucierpi? No i dzięki za tego posta, utwierdził mnie w przekonaniu,że warto zamówić swe wymarzone perfumy w ten sposób.:)
    • escape5 Re: Quality w Warszawie jest super!!! 21.05.05, 11:03
      Dziewczyny,czy możecie zamieścić link do strony?Byłabym wdzięczna.
      • mangos Re: Quality w Warszawie jest super!!! 21.05.05, 11:22
        Już go kiedyś podała Olesia, ale wklejam jeszcze raz:):
        www.missala.pl/index.php?nr=1
        • escape5 Dziękuję:) 21.05.05, 15:18
          Zatapiam się w lekturze...:)
    • dori7 Re: Quality w Warszawie jest super!!! 21.05.05, 13:05
      Stanowczo trzeba chwalic taka perfumerie i oby inne wziely z niej przyklad! Az
      czlowiek ma ochote zrobic u nich zakupy, jak cos takiego slyszy :))
      • benita5 Nazwa zobowiazuje n/t 21.05.05, 15:22
        • kalooo Re: Nazwa zobowiazuje n/t 21.05.05, 19:54
          Otóż to !;)
          Benitka rację ma bezwględną!;D
    • damona Re: Quality w Warszawie jest super!!! 21.05.05, 17:28
      rowniez przylaczam sie do pochwal skierowanych w strone Quality.
      Fachowa obsluga, mila, sympatyczna. No i asortyment...ach:)

polecam tez do przetestowania nowy zapach Annick Goutal: Mandragore.
      Na mojej skorze bardzo skrajny: lekko tchnie swiezoscia dzieki mięcie i
      anyzkowi, ale jest zarazem zmyslowy i cieply jak lubie.
    • olesiam Re: Quality w Warszawie jest super!!! 21.05.05, 20:50
      Jestem uzależniona od Quality
      • urstina Re: Quality w Warszawie jest super!!! 22.05.05, 19:18
        Ja do nazwy Quality bez wahania dorzucam jeszcze - Hihg! Cieszę się, że
        podzielacie moją wręcz euforię na temat tej perfumerii i zazdroszczę Wam, że
        możecie sobie osobiście tam pobuszować... Jeśli się wybiorę kiedyś do Warszawy
        to pewnie pierwsze kroki skieruję właśnie tam... Miła Mangos - 50 ml Tendre
        Kiss kosztuje 208 PLN - i po tej pomyłce (fortunnej dla mnie) właściwa cena
        została już wprowadzona. Szkoda, że nie ma tego zapachu w mniejszej pojemności -
        zawsze trochę mniej kieszeń by ucierpiała... Ale chyba nie muszę Cię
        przekonywać - ten zapach jest wart tych pieniędzy! Kto raz wpadł w jego nuty
        zapachowe już się nie uwolni, dopóki go nie zdobędzie! No i ten prześliczny
        flakonik...
        • kalia_t Re: Quality w Warszawie jest super!!! 22.05.05, 19:55
          urstina napisała:

> Ja do nazwy Quality bez wahania dorzucam jeszcze - Hihg! Cieszę się, że
          > podzielacie moją wręcz euforię na temat tej perfumerii i zazdroszczę Wam, że
          > możecie sobie osobiście tam pobuszować... Jeśli się wybiorę kiedyś do
          Warszawy
          > to pewnie pierwsze kroki skieruję właśnie tam... Miła Mangos - 50 ml Tendre
          > Kiss kosztuje 208 PLN - i po tej pomyłce (fortunnej dla mnie) właściwa cena
          > została już wprowadzona. Szkoda, że nie ma tego zapachu w mniejszej
          pojemności
          > -
          > zawsze trochę mniej kieszeń by ucierpiała... Ale chyba nie muszę Cię
          > przekonywać - ten zapach jest wart tych pieniędzy! Kto raz wpadł w jego nuty
          > zapachowe już się nie uwolni, dopóki go nie zdobędzie! No i ten prześliczny
          > flakonik...

Zgadzam się Urstinko, Tendre Kiss jest jak przedmiot pożądania, prześliczny
          flakon i bajeczny zapach, szkoda, że upodobania skóry czasem się zmieniają.
          Pozdrawiam i cieszę się, że upolowałaś.:)
        • mangos Re: Quality w Warszawie jest super!!! 22.05.05, 19:57
          No tak- zapach jest piękny, cena już mniej;),ale niewykluczone,że kupię je przy najbliższej okazji. Tak już niestety mam- jak mi się spodoba jakiś zapach, to tak długo za mną chodzi,póki go nie kupię. A jak już go mam czar pryska a ja myślę o następnym. Dzięki za Info Urstinko! A skąd jesteś? Może udałoby się nam kiedyś razem wybrać do Quality;)?
          • fa25 Re: Quality w Warszawie jest super!!! 22.05.05, 20:02
            A jak właściwie pachnie Tendre Kiss, oprócz tego, że ślicznie ?
            • kalia_t Re: Quality w Warszawie jest super!!! 23.05.05, 00:42
              Pachnie młodzieńczo, zwiewnie, kwiatowo, nie jest słodki, ani ciężki. Zapach,
              który potrafi zaskakiwać, czasem trwa przy skórze i rozwija się bajecznie
              delikatnie różano. Innym razem zostawia zmysłowy warkocz i jest pieprzny.

TOP NOTES: Red Pepper, Lychee and Peony.
              HEART NOTES: Rose Petal, Frangipani Flower, Hedione, Ylang-Ylang, Pepper and
              Nutmeg.
              BASE NOTES: Amber, Opoponax, Olibanum, Sandalwood, Bourbon Vanilla and Musks.
              • vanilia72 A Le Baiser? 23.05.05, 21:12
                Jak pachnie?
                • kalia_t Re: A Le Baiser? 23.05.05, 23:47
                  Kwiatowo -drzewny, słodki zaczyna się fiołkiem i czarną porzeczką(trochę jak
                  Nilang), później wyczuwam kwiaty, róża i jaśmin(eh, znowu jak w Nilang) raz
                  harmonijne, ciepłe i otualające, innym razem waleczne i różnorodne. Na koniec
                  są kwiaty, bardzo tajemnicze, słodkie, bywa, że ciężkie i wreszcie akordy
                  drzewne. Zapach niesmowicie trwały, na mój gust raczej na wieczór lub
                  chłodniejszy dzień. Atomizer jest bezpośrednio w koreczku. Ostatnio widziałam w
                  Douglasie i równiez sa dostępne w sieci Perfumerii Polskich.

Skład:Le Baiser

TOP NOTES: Gardenia, Violet and Blackcurrant.
                  HEART NOTES: Rose from Morocco, Jasmine from India and Pimento Berries from
                  Jamaica.
                  BASE NOTES: Precious Woods, Amber, Indian Sandalwood and Musk.
                  • vanilia72 Re: A Le Baiser? 24.05.05, 08:06
                    Bardzo Ci dziękuję!
          • urstina Re: Quality w Warszawie jest super!!! 23.05.05, 09:51
            To prawda, że jak już mam ten przedmiot pożądania to niemal natychmiast
            zaczynam myśleć co by tu jeszcze... Ale pierwszy raz mi się zdarza, właśnie jak
            dostałam Tendre Kiss, takie wrażenie, że już nic doskonalszego dla mnie nie ma!
            Uważam, że jest absolutnie i skończenie przepiękny i cała reszta nie dorasta do
            pięt! Pewnie za jakiś czas ochłonę i znów coś przykupię, ale śmiem wątpić czy z
            równym zachwytem - jeśli coś mi się spodoba to kupię dla zwiększenia stanu
            posiadania jako kolekcjoner - hobbysta :)). Miła Mangos - mieszkam w Kielcach,
            co prawda to tylko 180 km od Warszawy, ale trudno się wybrać... Służbowo nie
            mam okazji, a prywatnie czasu :(( Moich warszawskich przyjaciół nie widziałam
            całe lata, niestety... Ale wiadomo - jeśli tylko nadarzy się sposobność wyjazdu
            do stolicy to z przyjemnością wybiorę się w tak miłym towarzystwie do Quality
            (i nie tylko...)
            • mangos Re: Quality w Warszawie jest super!!! 23.05.05, 21:06
              Urstineczko:)) Oj wiem ja, jak to jest z tym brakiem czasu...Cały rok ( szkolny oczywiście) kręci mi się pomiędzy: gimnazjum, korepetycjami, sprawdzianami , wywiadówkami itp. Ale odliczam już dni do końca, gdy wreszcie będę mogła poświęcić się swej pasji czyli buszowaniu po perfumeriach. Wakacje -przybywajcie!!!
    • achemiczka Re: Quality w Warszawie jest super!!! 23.05.05, 09:20
      Jak długo czeka sie w Quality na odpowiedź na zapytanie wysłane z ich strony
      internetowej? Czy ktoś się orientuje? Wysłałam je dosyć dawno i nie jestem
      pewna czy doszło do nich, bo do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi.
      Pozdrawiam w słoneczny poniedziałek :)
      • urstina Re: Quality w Warszawie jest super!!! 23.05.05, 09:54
        Pani z perfumerii zadzwoniła do mnie mniej więcej po pół godzinie od wysłania
        zamówienia. Może rzeczywiście Twoja wiadomość gdzieś zniknęła w przestrzeni, bo
        to mało prawdopodobne, żeby nie odpowiedzieli na Twój mail. Na wszelki wypadek
        ponów, wiesz, że komputery żądzą się czasem swoimi prawami i nie do końca są
        godne zaufania.. ;-))
        • achemiczka Re: Quality w Warszawie jest super!!! 27.05.05, 17:22
          I ja także chciałabym sie dołączyć do pochwał dla Quality :) Dzis dostałam
          swoje perfumki, nie dosć że duzo tańsze, niż gdzie indziej, to jeszcze dołożono
          mi superową niespodziankę. 3 próbeczki perfum, jedna jest z atomizerem i ta
          własnie jest przecudna, zakochałm się od razu, chociaż nigdy nie przepadałam za
          tego typu zapachami, to Esprit d'Amouage. Miękki i zmysłowy, cudnie kwitnie na
          skórze i bardzo trwały. Jeszcze raz pochwała dla Quality !!!!!
          • renia30 Re: Quality w Warszawie jest super!!! 27.05.05, 20:01
            Po wymianie kilku maili na temat Hermesa i Creeda Pani zaproponowała próbki i
            dzisiaj dostałam paczkę - 3 Creedy (niestety tylko popsikane watki i paski w
            foliach ponieważ nie mają próbek) i 3 inne (2 x A. Goutal i Amuage Esprit).
            Chwalę ich bardzo, super serwis, na pewno tam zawitam w Warszawie.
            :o))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka