charade 21.06.05, 22:36 Cyz ktoś się spotkał z jej zapachami ? Capri, AV, Venezia ? Jak przez mgłę pamiętam, że jej signature, czyli Adrienne Vittadini pachniał jak kopia Allure, ale nie wiem, czy nie pomyliłam z czymś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybkad Re: Adrienne Vittadini 22.06.05, 13:08 Ja jestem od tygodnia szczęśliwą posiadaczką Adrienne Vittadini, na pewno nie pachnie jak Allure, ciężko mi porównać ją z jakimkolwiek zapachem możę jest troszeczkę zbliżona do Diune ale to baaaaaaardzo mgliste porównanie Odpowiedz Link
babiloniaa Re: Adrienne Vittadini 22.06.05, 13:11 Ze stanow ciotka mi przywiozla AV kwiatkowy i lekki. Laguna S.Dali pachniala dosc podobnie. Odpowiedz Link
rybkad Re: Adrienne Vittadini 22.06.05, 13:12 To nie mówimy chyba o tym samym zapachu:) mój jest orientalny niezbyt ciężki ale napewno nie kwiatowy ani lekki Odpowiedz Link
charade Re: Adrienne Vittadini 22.06.05, 13:14 Dokładnie, AV to zupełnie inny zapach niż Adrienne Vittadini Odpowiedz Link
babiloniaa Re: Adrienne Vittadini 22.06.05, 13:17 charade napisała: > Dokładnie, AV to zupełnie inny zapach niż Adrienne Vittadini Dodam ze dostalam AV 4 lata temu wiec nowoscia nie jest. Odpowiedz Link
charade Re: Adrienne Vittadini 22.06.05, 22:44 Właśnie przeczytałam na perfumeoflife, że Capri to jakieś paskudztwo :))) Odpowiedz Link