silence-dreamer 21.07.05, 13:45 Znacie jakieś strony na których można ściągnąć, zobaczyć reklamówki perfum, widziałem kilka, i kilkoma byłem zachwycony... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merolik Re: i jeszcze jedna :))) 21.07.05, 13:51 perso.wanadoo.fr/imagesdeparfums/en/index.htm Odpowiedz Link
forevermore79 Re: i jeszcze jedna :))) 21.07.05, 14:24 www.davidreviews.com Tylko teraz sobie zazyczyli rejestracji- za free, w wyszukiwarce wiele tegorocznych reklam perfum i kosmetykow, a takze perelki z innych dziedzin. Odpowiedz Link
silence-dreamer dzięki 21.07.05, 14:42 dzięki wam wszystkim, sprawiliście mi wiele frajdy :-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: dzięki 21.07.05, 14:52 I ja dziekuje, nie moge sie oderwac! Niedawno zalozylam segregator na reklamy perfum z czasopism, jest juz pelen, ale i tak to tylko kropla w morzu w porownaniu co tu zastalam :) Odpowiedz Link
sorbet Re: dzięki 21.07.05, 15:26 www.marcatlan.com/beauty.html reklamy YSL, Helmut Lang i CdG:-) Odpowiedz Link
kalooo Re: dzięki 21.07.05, 15:31 piękne reklamy CdG sorbet;) W końcu można zobaczyć czy rzeczywiście takie to wielce <snobistyczne>..;D Super-warto przejrzeć! Odpowiedz Link
sorbet Re: dzięki 21.07.05, 15:35 Podoba mi się także reklama Kouros, białe buteleczki na niebieskim tle:-) oraz Opium. Odpowiedz Link
merolik Re: dzięki 21.07.05, 16:03 chatka_ napisała: > I ja dziekuje, nie moge sie oderwac! Niedawno zalozylam segregator na reklamy > perfum z czasopism, jest juz pelen, ale i tak to tylko kropla w morzu w > porownaniu co tu zastalam :) Ja też juz mam segregator z reklamami, ale mój nie jest pełen :((( Odpowiedz Link
urstina Ta też jest ładna 22.07.05, 15:14 www.oscardelarentafragrances.com/en/en.html Zwłaszcza muzyczka jest miła dla ucha... PS Nie jestem pewna czy mi się udało poprawnie wkleić ten link, więc z góry sorry gdyby nie :-) Odpowiedz Link
urstina Re: Ta też jest ładna 22.07.05, 15:18 Uff... udało się... ale dodam jeszcze, że najbardziej podoba mi mi się reklama Rosamor - może dlatego, że je mam i to dzięki poszukiwaniom tego zapachu odkryłam tę stronę Odpowiedz Link