kajakajak 13.08.05, 15:42 ...ja jeszcze niczym.Myślę, co wybrać na wieczór, iście listopadowy.:-D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sliwkaa Burberry Weekend 13.08.05, 22:13 jak week end to weekend ;-) ps. dzięki RedShine ;-) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 14.08.05, 10:46 zaspałam koszmarnie, ale chyba mi się należało;-) nie wiem, cos za mną chodzi zapachowo, ale nie wiem co... a wczoraj po południu ponosiłam Kingdom z próbki i nawet po trzech aplikacjach na skórę w to samo miejsce z rzędu zaczęłam cos czuć... juz widac w takim stęzeniu nie znika. było to bardzo mądre posunięcie, jak się jest alergikiem, skóra za uszami piecze mnie dziś niemożebnie... ale Kingdom wreszcie na sobie poczułam. Fajne nawet, ale bez jakichś większych rewelacji. na mnie oczywiscie to dośc nawet, hehe, subtelny zapach. ciepły i mily... ale jakbym miała go chcieć, to chyba specjalnie dla mnie musieliby litrowe opakowania zacząć produkować. Odpowiedz Link
modern_witch na poprawę humoru Król w wersji lux 14.08.05, 11:58 balsam + kropelka czystych perfum i trudno, wiem, ze ektraktu się na wieczór raczej uzywa, ale mi się należało;-) a poza tym te akurat perfumy są duzo łagodniejsze w odbiorze i wyrazie niż EdP, ktora potrafi się na skórze niezbyt majestatycznie zachowywać;-P, zgoła nie po królewsku... Odpowiedz Link
elf.woman Re: Dziś pachnę... 14.08.05, 14:40 angel violette. rano adekwatnie, choć chyba zanosi się na zmianę pogody... czego sobie i wszystkim życzę. Odpowiedz Link
kajakajak Re: Dziś pachnę... 14.08.05, 17:21 Stella (chyba 4 dzień z rzędu).Nudna się zrobiłam. Odpowiedz Link
marla30 Re: Dziś pachnę... 15.08.05, 08:51 Lou Lou Cacharela. Co mi do głowy strzeliło? Pójdzie sobie chyba na stragan. Odpowiedz Link
charade Etro Heliotrope na nadgarstkach 15.08.05, 12:23 (dzięki Modern Witch *) W sumie całkiem fajny, odwykłam już od niszowców. Odpowiedz Link
balbina_alexandra mechaniczną truskawką... 15.08.05, 13:52 czyli Miss Dior Cherie :) co za odmiana po ostatnich trzech dniach w towarzystwie Black Cashmere :) Odpowiedz Link
vanilia72 Re: mechaniczną truskawką... 15.08.05, 17:49 hihi wg Twojego Stylu to najlepiej sprzedający się zapach między 15 06 a 15 07, czyli coś w nim jest ;) ( ta truskawka oczywiście ;)) Odpowiedz Link
benita5 Rano musem różanym Amore Dermiki i teraz powtórka 15.08.05, 18:05 z rozrywki:) Odpowiedz Link
balbina_alexandra no to choć raz jestem na topie... 17.08.05, 11:19 przynajmniej jesli chodzi o to co jest IN :))) Ale dziś mam kolejny w moim życiu etap zużywania próbek - wczoraj wykańczałam Que Viva, dziś pachnę Fleur L'Interdit, dzięki Dori :) Odpowiedz Link
kalia_t Be delicious (pudrowym fiołkiem z ogórkiem:D) 15.08.05, 15:28 ten zapach zaskakuje mnie coraz bardziej...:))) Odpowiedz Link
modern_witch Zimno i barbarzyńska godzina, brrr!!! 16.08.05, 06:28 a zamierzam pachnieć opium dziś i zamierzalabym nawet, jakby na mnie nie łagodniało. tylko otworzą pocztę, odbieram paczkę od Senty... choc właściwie, to mialam w planach od ósmej już stać po odbiór paszportu, w końcu trzeba, najpierw się nie chcialo wyrobić jak się skończył, a teraz się nie chce iśc po odbiór, ale jednak to wskazane, jak w piątek wyjazd... Odpowiedz Link
kalooo PRADA edp 16.08.05, 12:49 ostatni nabytek po-urlopowy;))) I mam gdzieś co trolle sądzą na ten temat...;P Odpowiedz Link
sorbet A co trolle sądzą :-P? zapach jest śliczny 16.08.05, 13:15 na mnie:-))) Lubię jego "mlecznosć" - przez to zapach jest troche retro. Chyba sporo jest sandałowca - nawet blisko mu do BdI Chanela, bez pudru 5ki na szczęście, ale z fajną paczulą i słodką ambrą. Odpowiedz Link
kalooo Re: A co trolle sądzą :-P? zapach jest śliczny 16.08.05, 13:25 Zapach jest niesamowity!;) Zaskoczył mnie niesamowicie,bo pamiętam,że na zlocie skojarzył mi się z Angelem,nie wiedziec czemu,ale zganiam to na forumowy zawrót głowy;))) Ambra jest w nim cudowna,miękka i niezwykła,lekko przyprawiona i zarazem łagodna. Z #5 Chanel faktycznie nie ma wspólnego wiele,ale jak dla mnie to całe szczęście;D A trolle to na Urodzie grasują i ostrzą zęby tylko...;[ Odpowiedz Link
sorbet Właśnie też pamiętam skojarzenie z Angelem + 16.08.05, 13:29 A tu zupełnie co innego w noszeniu. Bliżej mu imo do GD Jardin Ottomans, też paczulowo ambrowy. Lecz GD jest bardziej kwiatowy. Prada jest retrowsza:-) i bardziej otulająca i "burżujska", hihi. Odpowiedz Link
kalooo Re: Właśnie też pamiętam skojarzenie z Angelem + 16.08.05, 15:20 otóż to;) "burżujska" mówisz,hehe...;DDD Odpowiedz Link
modern_witch Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 16.08.05, 21:04 a trollami się nie przejmuj, trolle juz pod Twoja nieobecność zostały op... hmmm... delikatnie acz stanowczo upomniane, że ich zachowanie nie przystoi przedstawicielom szlachetnej ludzkiej społecznosci... no, moze zostało to wyrażone w sposób bardziej dla trolli zrozumiały;-) Dobrze że jesteś. A wiesz, żes miała spontaniczny komitet powitalny, bom się wczoraj do tymczasowego mieszkania Free zaprosiła na głaskanie czterech kotów (ale tylko trzy się głaskac dały)? Free tak była za Toba stęskniona, że chciała Ci biec na powitanie, no, ja też stęskniona byłam, ale też pewna, że będziesz wykończona po podróży. Dopiero wróciłam z pracy. Oj, Opium odebrałam, musze podziękować... Odpowiedz Link
kalooo Re: Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 17.08.05, 07:58 Cmoku cmok agni!;*** Się trza zgadać itd.+trollami się postanowiłam nie przejmować,nie będę się zniżać do poziomu FU,bo na tak żałosne i absurdalne texty najlepszym komentarzem jest brak komentarza... I tyle. A ja dziś uważam,że Le Monde est Beau;))) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 17.08.05, 08:37 A jak nasze miniaturki, przyszły już? Ja dziś mam ochotę na Cinnamon;-) Odpowiedz Link
benita5 Re: Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 17.08.05, 08:41 Ooo to to wlasnie, brak komentarza..wtedy trolle umieraja zaczadzone brakiem zainteresowania;)) Ja na razie "chlone"kolderke musu poziomkowego. Ale nie jest to mus, tylko wybor wlasny;)) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 17.08.05, 08:46 oj, no wiem, ale czasem trzeba sobie jednak nieco "ulżyć";-P A ten mus brzmi smakowicie... ananasowego nie dają przypadkiem nigdzie? Ananas YR mnie rozczarowal niestety i chyba balsamu nie ma... Odpowiedz Link
kalooo Re: Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 17.08.05, 09:01 No ja musze powiedzieć,że siłą woli się powstrzymałam,bo palce świerzbiły,że ojojo...;D A tak swoją drogą to się przednio uśmiałam-hehe,że niby Mój Mężczyzna z jego podejściem i nastawieniem do mojego hobby miałby jeszcze dokładać do tego interesu,hehehehe...;P Co za żenada i skrajne buractwo,jak tak można! Zastanawia mnie tylko co to komu przeszkadza-czy ja jej kartę obciążyłam kosztem tych flaszeczek...?;> Odpowiedz Link
benita5 Re: Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 17.08.05, 09:35 modern_witch napisała: > oj, no wiem, ale czasem trzeba sobie jednak nieco "ulżyć";-P > A ten mus brzmi smakowicie... ananasowego nie dają przypadkiem nigdzie? Ananas > YR mnie rozczarowal niestety i chyba balsamu nie ma... Hehe pamietam o ananasie,pamietam;o) a tamta maseczka nieudana nawiasem mowiac;0 w kazdym razie ta Dermika nie jest jakos oszalamiajaca, ale na poranny pospiech dobra bo dosc dobrze sie rozsmarowuje, szybko wchlania, i nie przebija zapachowo potem w codziennym noszeniu, tylko schodzi na daleki plan:) Pochwale sie ze test calej serii zrobiony i rozany czyli Amore najlepsiejszy. A trolle zeslac do krainy zapomnienia!! Kaloo, ja tez czasem doswiadczam ze mi wlosy staja deba, jak slucham dorabiania ideologii do roznych spraw bedacych komus sola w oku...Ech czesto zazdroszcza ci co sami nie maja zadnej fascynacji ani hobby i tacy zgnusniali zamiast zajac sie soba obrabiaja innych...ech Odpowiedz Link
modern_witch Tak, Cinnamon;-) 17.08.05, 10:18 Choć przez chwilę mną zachwial peeling ananasowy... do niego tylko jedna rzecz pasuje;-P, ale z drugiej strony maznęłam się neutralnym balsamem i ananas przestał się domagać uwagi... co za despota swoją drogą. No, kochane, dziś ostatni dzien w pracy jestem i uroczyście oswiadczam, że zamierzam w niej być tylko symbolicznie... najpóźniej o 16 zamykam za soba drzwi nie bacząc na nic ani na nikogo... zwłaszcza po wczorajszym maratonie... nie wiem, czy nie wyląduję w Arkadii, bo jakies zakupy przed wyjazdem...(kaloo, weź to pod uwagę)... z drugiej strony, nie wiem, powinnam książki do biblioteki oddać. A dziś mam ciężki wiedźmowy image;-P, tak mnie jakos wzięło. Ludzi będę straszyć;-P Odpowiedz Link
kalia_t Re: Tak, Cinnamon;-) 17.08.05, 10:31 O kurczę dziewczyny, nie wiedziałam, że ilość perfum może wzbudzić u innych (zupełnie obcych osób) tak niezdrowe emocje, widać zgodnie z "ogólnym wyznacznikiem" należy mieć tylko jedna butelkę :D:D:D:D:D Kalooo gratuluję nowego nabytku:) Odpowiedz Link
balbina_alexandra WELCOME BACK :)))) 17.08.05, 11:18 Miło Cię widzieć z powrotem :* gratuluję nowego zabytku :))) Trollami przejmować się nie należy, sama doświadczyłam na własnej skórze uwag różnej maści i olewam serdecznie :) Buźka :* Odpowiedz Link