Dodaj do ulubionych

Dziś pachnę...

13.08.05, 15:42
...ja jeszcze niczym.Myślę, co wybrać na wieczór, iście listopadowy.:-D
Obserwuj wątek
    • zettrzy Vicolo Fiori Etro 13.08.05, 16:08

• vanilia72 Re: Dziś pachnę...Ellen Tracy 13.08.05, 16:48
      by Ellen Tracy
      • sliwkaa Burberry Weekend 13.08.05, 22:13
        jak week end to weekend ;-)

ps. dzięki RedShine ;-)
    • modern_witch Re: Dziś pachnę... 14.08.05, 10:46
      zaspałam koszmarnie, ale chyba mi się należało;-)
      nie wiem, cos za mną chodzi zapachowo, ale nie wiem co...
      a wczoraj po południu ponosiłam Kingdom z próbki i nawet po trzech aplikacjach
      na skórę w to samo miejsce z rzędu zaczęłam cos czuć... juz widac w takim
      stęzeniu nie znika. było to bardzo mądre posunięcie, jak się jest alergikiem,
      skóra za uszami piecze mnie dziś niemożebnie... ale Kingdom wreszcie na sobie
      poczułam. Fajne nawet, ale bez jakichś większych rewelacji. na mnie oczywiscie
      to dośc nawet, hehe, subtelny zapach. ciepły i mily... ale jakbym miała go
      chcieć, to chyba specjalnie dla mnie musieliby litrowe opakowania zacząć
      produkować.
      • modern_witch na poprawę humoru Król w wersji lux 14.08.05, 11:58
        balsam + kropelka czystych perfum i trudno, wiem, ze ektraktu się na wieczór
        raczej uzywa, ale mi się należało;-)
        a poza tym te akurat perfumy są duzo łagodniejsze w odbiorze i wyrazie niż EdP,
        ktora potrafi się na skórze niezbyt majestatycznie zachowywać;-P, zgoła nie po
        królewsku...
    • renia.renia Ambre Sultan, próbujemy się zaprzyjaźnic. n/t. 14.08.05, 13:19
      • olesiam Alessandro dell'Acqua 14.08.05, 13:28

• kalia_t Good Life - Wasza mleczność, hihi:) 14.08.05, 14:24

• epikurejka Desnuda 14.08.05, 14:31
    • elf.woman Re: Dziś pachnę... 14.08.05, 14:40
      angel violette. rano adekwatnie, choć chyba zanosi się na zmianę pogody... czego
      sobie i wszystkim życzę.
    • elve Re: Dziś pachnę... 14.08.05, 15:16
      mahora guerlain
      • nitulina Re: Desnuda 14.08.05, 15:49
    • vanilia72 Re: Dziś pachnę...Ellen Tracy 14.08.05, 16:22
      by Ellen Tracy ;)
    • kajakajak Re: Dziś pachnę... 14.08.05, 17:21
      Stella (chyba 4 dzień z rzędu).Nudna się zrobiłam.
      • marla30 Re: Dziś pachnę... 15.08.05, 08:51
        Lou Lou Cacharela. Co mi do głowy strzeliło? Pójdzie sobie chyba na stragan.
    • renia.renia Escada Collection, później planuję AS SL. n/t. 15.08.05, 08:49
    • modern_witch Re: Dziś pachnę... 15.08.05, 09:33
      Gaiac Micaleffa
      • charade Etro Heliotrope na nadgarstkach 15.08.05, 12:23
        (dzięki Modern Witch *) W sumie całkiem fajny, odwykłam już od niszowców.
    • forevermore79 DKNY meski - z probki 15.08.05, 12:54
    • balbina_alexandra mechaniczną truskawką... 15.08.05, 13:52
      czyli Miss Dior Cherie :) co za odmiana po ostatnich trzech dniach w
      towarzystwie Black Cashmere :)
      • vanilia72 Re: mechaniczną truskawką... 15.08.05, 17:49
        hihi wg Twojego Stylu to najlepiej sprzedający się zapach między 15 06 a 15 07,
        czyli coś w nim jest ;) ( ta truskawka oczywiście ;))
        • benita5 Rano musem różanym Amore Dermiki i teraz powtórka 15.08.05, 18:05
          z rozrywki:)
        • balbina_alexandra no to choć raz jestem na topie... 17.08.05, 11:19
          przynajmniej jesli chodzi o to co jest IN :)))
          Ale dziś mam kolejny w moim życiu etap zużywania próbek - wczoraj wykańczałam
          Que Viva, dziś pachnę Fleur L'Interdit, dzięki Dori :)
    • kalia_t Be delicious (pudrowym fiołkiem z ogórkiem:D) 15.08.05, 15:28
      ten zapach zaskakuje mnie coraz bardziej...:)))
      • sorbet CdG Rhubarb 15.08.05, 16:56

• merolik Re: Cologne Muglera po raz ostatni - próbka, nt 15.08.05, 17:58

• vanilia72 Re: Dziś pachnę..Honeymoon. 15.08.05, 18:22
    • olesiam 24 Faubourg Eau Delicate 15.08.05, 21:06

• modern_witch Zimno i barbarzyńska godzina, brrr!!! 16.08.05, 06:28
      a zamierzam pachnieć opium dziś i zamierzalabym nawet, jakby na mnie nie
      łagodniało. tylko otworzą pocztę, odbieram paczkę od Senty... choc właściwie,
      to mialam w planach od ósmej już stać po odbiór paszportu, w końcu trzeba,
      najpierw się nie chcialo wyrobić jak się skończył, a teraz się nie chce iśc po
      odbiór, ale jednak to wskazane, jak w piątek wyjazd...
    • graza4 Poeme 16.08.05, 09:14
    • vanilia72 Ellen Tracy by Ellen Tracy 16.08.05, 09:16
    • benita5 Lolita edt i ruszam w plener;)) 16.08.05, 09:58
    • babiloniaa Cerruti Image 16.08.05, 10:17
      • sorbet Prada:-) 16.08.05, 10:39

• madlaine_xx Stella z próbki, ale to nie moja bajka - bleee :) 16.08.05, 12:24

• kalooo PRADA edp 16.08.05, 12:49
        ostatni nabytek po-urlopowy;))) I mam gdzieś co trolle sądzą na ten temat...;P
        • sorbet A co trolle sądzą :-P? zapach jest śliczny 16.08.05, 13:15
          na mnie:-))) Lubię jego "mlecznosć" - przez to zapach jest troche retro. Chyba
          sporo jest sandałowca - nawet blisko mu do BdI Chanela, bez pudru 5ki na
          szczęście, ale z fajną paczulą i słodką ambrą.
          • kalooo Re: A co trolle sądzą :-P? zapach jest śliczny 16.08.05, 13:25
            Zapach jest niesamowity!;) Zaskoczył mnie niesamowicie,bo pamiętam,że na zlocie
            skojarzył mi się z Angelem,nie wiedziec czemu,ale zganiam to na forumowy zawrót
            głowy;))) Ambra jest w nim cudowna,miękka i niezwykła,lekko przyprawiona i
            zarazem łagodna. Z #5 Chanel faktycznie nie ma wspólnego wiele,ale jak dla mnie
            to całe szczęście;D

A trolle to na Urodzie grasują i ostrzą zęby tylko...;[
            • sorbet Właśnie też pamiętam skojarzenie z Angelem + 16.08.05, 13:29
              A tu zupełnie co innego w noszeniu. Bliżej mu imo do GD Jardin Ottomans, też
              paczulowo ambrowy. Lecz GD jest bardziej kwiatowy. Prada jest retrowsza:-) i
              bardziej otulająca i "burżujska", hihi.
              • kalooo Re: Właśnie też pamiętam skojarzenie z Angelem + 16.08.05, 15:20
                otóż to;) "burżujska" mówisz,hehe...;DDD
                • modern_witch Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 16.08.05, 21:04
                  a trollami się nie przejmuj, trolle juz pod Twoja nieobecność zostały op...
                  hmmm... delikatnie acz stanowczo upomniane, że ich zachowanie nie przystoi
                  przedstawicielom szlachetnej ludzkiej społecznosci... no, moze zostało to
                  wyrażone w sposób bardziej dla trolli zrozumiały;-)
                  Dobrze że jesteś. A wiesz, żes miała spontaniczny komitet powitalny, bom się
                  wczoraj do tymczasowego mieszkania Free zaprosiła na głaskanie czterech kotów
                  (ale tylko trzy się głaskac dały)? Free tak była za Toba stęskniona, że chciała
                  Ci biec na powitanie, no, ja też stęskniona byłam, ale też pewna, że będziesz
                  wykończona po podróży.
                  Dopiero wróciłam z pracy. Oj, Opium odebrałam, musze podziękować...
                  • kalooo Re: Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 17.08.05, 07:58
                    Cmoku cmok agni!;***

Się trza zgadać itd.+trollami się postanowiłam nie przejmować,nie będę się
                    zniżać do poziomu FU,bo na tak żałosne i absurdalne texty najlepszym
                    komentarzem jest brak komentarza... I tyle.

A ja dziś uważam,że Le Monde est Beau;)))
                    • modern_witch Re: Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 17.08.05, 08:37
                      A jak nasze miniaturki, przyszły już?
                      Ja dziś mam ochotę na Cinnamon;-)
                      • benita5 Re: Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 17.08.05, 08:41
                        Ooo to to wlasnie, brak komentarza..wtedy trolle umieraja zaczadzone brakiem
                        zainteresowania;))
                        Ja na razie "chlone"kolderke musu poziomkowego. Ale nie jest to mus, tylko wybor
                        wlasny;))
                        • modern_witch Re: Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 17.08.05, 08:46
                          oj, no wiem, ale czasem trzeba sobie jednak nieco "ulżyć";-P
                          A ten mus brzmi smakowicie... ananasowego nie dają przypadkiem nigdzie? Ananas
                          YR mnie rozczarowal niestety i chyba balsamu nie ma...
                          • kalooo Re: Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 17.08.05, 09:01
                            No ja musze powiedzieć,że siłą woli się powstrzymałam,bo palce świerzbiły,że
                            ojojo...;D
                            A tak swoją drogą to się przednio uśmiałam-hehe,że niby Mój Mężczyzna z jego
                            podejściem i nastawieniem do mojego hobby miałby jeszcze dokładać do tego
                            interesu,hehehehe...;P Co za żenada i skrajne buractwo,jak tak można!
                            Zastanawia mnie tylko co to komu przeszkadza-czy ja jej kartę obciążyłam
                            kosztem tych flaszeczek...?;>
                          • benita5 Re: Gratuluje zakupu i fajnie ze juz jesteś+ 17.08.05, 09:35
                            modern_witch napisała:

> oj, no wiem, ale czasem trzeba sobie jednak nieco "ulżyć";-P
                            > A ten mus brzmi smakowicie... ananasowego nie dają przypadkiem nigdzie? Ananas
                            > YR mnie rozczarowal niestety i chyba balsamu nie ma...

Hehe pamietam o ananasie,pamietam;o) a tamta maseczka nieudana nawiasem mowiac;0
                            w kazdym razie ta Dermika nie jest jakos oszalamiajaca, ale na poranny pospiech
                            dobra bo dosc dobrze sie rozsmarowuje, szybko wchlania, i nie przebija zapachowo
                            potem w codziennym noszeniu, tylko schodzi na daleki plan:) Pochwale sie ze
                            test calej serii zrobiony i rozany czyli Amore najlepsiejszy.
                            A trolle zeslac do krainy zapomnienia!!
                            Kaloo, ja tez czasem doswiadczam ze mi wlosy staja deba, jak slucham dorabiania
                            ideologii do roznych spraw bedacych komus sola w oku...Ech czesto zazdroszcza
                            ci co sami nie maja zadnej fascynacji ani hobby i tacy zgnusniali zamiast zajac
                            sie soba obrabiaja innych...ech
                            • modern_witch Tak, Cinnamon;-) 17.08.05, 10:18
                              Choć przez chwilę mną zachwial peeling ananasowy... do niego tylko jedna rzecz
                              pasuje;-P, ale z drugiej strony maznęłam się neutralnym balsamem i ananas
                              przestał się domagać uwagi... co za despota swoją drogą.
                              No, kochane, dziś ostatni dzien w pracy jestem i uroczyście oswiadczam, że
                              zamierzam w niej być tylko symbolicznie... najpóźniej o 16 zamykam za soba
                              drzwi nie bacząc na nic ani na nikogo... zwłaszcza po wczorajszym maratonie...
                              nie wiem, czy nie wyląduję w Arkadii, bo jakies zakupy przed wyjazdem...(kaloo,
                              weź to pod uwagę)... z drugiej strony, nie wiem, powinnam książki do biblioteki
                              oddać.
                              A dziś mam ciężki wiedźmowy image;-P, tak mnie jakos wzięło. Ludzi będę
                              straszyć;-P
                              • kalia_t Re: Tak, Cinnamon;-) 17.08.05, 10:31
                                O kurczę dziewczyny, nie wiedziałam, że ilość perfum może wzbudzić u innych
                                (zupełnie obcych osób) tak niezdrowe emocje, widać zgodnie z "ogólnym
                                wyznacznikiem" należy mieć tylko jedna butelkę :D:D:D:D:D
                                Kalooo gratuluję nowego nabytku:)
                    • balbina_alexandra WELCOME BACK :)))) 17.08.05, 11:18
                      Miło Cię widzieć z powrotem :* gratuluję nowego zabytku :)))
                      Trollami przejmować się nie należy, sama doświadczyłam na własnej skórze uwag
                      różnej maści i olewam serdecznie :)
                      Buźka :*
    • kalia_t My couture z próbki, ładny ale na sobie go nie 16.08.05, 13:09
      czuję<chlip>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka