oneka 27.11.05, 18:42 kiedys w yves rocher byla woda toaletowa o takim zapachu. pamietam, ze go lubilam. czy znacie cos podobnego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toula Re: figowe 27.11.05, 18:46 un Jardin en Mediterranee i L'Artisana Premier Figuier w wersji edt i extreme- to pierwsze skojarzenie jakie mi przyszło do głowy :-) Odpowiedz Link
lucapuka Re: figowe 27.11.05, 18:49 Czy chodzi o nutę figi? Moje pierwsze skojarzenia to: Cristobal Balenciaga i Good Life Dawidoffa. Odpowiedz Link
a.g.n.i Sephora ma figę chyba, o ile pamietam 27.11.05, 18:55 w tych swoich single note'ach. Suszona figa wychodzi na mnie w Arabie SL, no ale to w Polsce trudno powąchać, zresztą to specyficzna figa, z dużą ilością sproszkowanych korzennych przypraw (słynny forumowy "kurczak";-P) Odpowiedz Link
a.g.n.i A tego Rochera tez odżałować nie mogę... 27.11.05, 18:59 Jeden z ładniejszych "owocowców" jakie Rocher miał, no to musieli wywalić:-( Nie wiem, ile to "żyło" - pół roku? Kupic nawet nie zdążyłam, zastanawiałam się, zastanawiałam i w pewnym momencie się okazało, że nie mam nad czym juz. Odpowiedz Link
oneka Re: A tego Rochera tez odżałować nie mogę... 27.11.05, 19:14 ja mieszkalam w miescie, gdzie nie bylo sklepu yves. jak sie przeprowadzilam, to juz nawet ekspedientki nie pamietaly :) moze jakas petycje wystosujemy? ;) Odpowiedz Link
nitulina Re: A tego Rochera tez odżałować nie mogę... 27.11.05, 19:37 Ja też nie mogę przeboleć figówki YR, coś bardzo podobnego jest w Sephorze,ale nie jest tak miękkie. Odpowiedz Link
zettrzy Re: figowe 28.11.05, 01:52 alez oczywiscie Diptyque: Philosykos (ach, jakie piekne! piekne! piekne!) Figuier (te nieco po stronie mocnych) rowniez jako mydla i swiece zapachowe, mydla nawet w zestawach po trzy, cos cudnego jak cala lazienka pachnie Odpowiedz Link
staua Re: figowe 28.11.05, 04:39 Do calej lazienki moge dodac body butter figowy z Bath and Body Works. Pieknie pachnie, jak wszystko zreszta w tej serii (Pure Simplicity). Odpowiedz Link