roxi_hart Re: lolita lempicka 27.01.06, 16:23 Dla mnie duszacy-dostalam go jak bylam w ciazy - wtedy kazdy zapach powodowal u mnnie mdlosci - teraz niestety tez tak jest. Odpowiedz Link
grazy4 Re: lolita lempicka 27.01.06, 16:29 Pytam,bo jest dość popularny,a jestem ciekawa co ma w sobie intrygujacego.. i zastanawiam sie czy warto kupic? Odpowiedz Link
rawita Re: lolita lempicka 27.01.06, 16:34 Dla mnie najbardziej intrygująca jest jego butelka. Głównie z jej powodu robiłam do niego kilka podejść. Niestety na mnie ten zapach jest płaski, zaczyna się ciekawie, ale rozwija nieszczególnie. Na końcu zostaje jakaś mydlana nuta. Odpowiedz Link
zettrzy Re: lolita lempicka 27.01.06, 17:28 fuj, fuj, fuj kupilam aby miec butelke w zbiorze i potem zuzywalam na okazje typu mycie samochodu ale sa tacy ktorzy zabija dla tego zapachu, de gustibus etc. wiec nie mozemy podjac tej decyzji za Ciebie Odpowiedz Link
escape5 Re: lolita lempicka 27.01.06, 22:31 A ja lubię i myślę że warto mieć to magiczne,odrobinę tandetne jabłuszko.Od trzech lat używałam Lolity zimą.Teraz jednak nie kupiłam,gdyż okazało się że nie jest to(jak sądziłam) zapach niepowtarzalny.Wydaje mi się podobny do Hot Couture, do zapachu Pupa zamkniętego w cudownej liliowej buteleczce i trochę do Kookai. Dlatego raczej już nie kupie,ale i tak myślę ze Lolita warta jest grzechu. Odpowiedz Link
venus22 Re: lolita lempicka 29.01.06, 04:44 mnie sie nawet troche podoba ale jest z gatunku ktory nazywam "migrenogenny" (dla mnie). Ale butelka bardzo fajna. Venus Odpowiedz Link
mangos Re: lolita lempicka 29.01.06, 08:08 Kiedyś chciałam miec Lolitę,ale dobrze sie stało, że akurat nie miałam finansowych mozliwości na kupno. Namietnie uzywałam potem z próbki, ale chyba popełniłam błąd i zaaplikowałam sobie w dniu smierci babci mojego męza. Teraz zawsze będzie mi się L.kojarzyć z tym dniem, z przemijaniem... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: lolita lempicka 29.01.06, 11:17 Nie znoszę, niestety. Ale to może dlatego, że na mnie pachnie źle, bardzo mdło i nijako. Spodobała mi się wersja Midnight gdy pojawiła sie na rynku ponad rok temu, ale niestety to zapach zupełnie nie dla mnie. Odpowiedz Link