Dodaj do ulubionych

lolita lempicka

27.01.06, 16:19
Co sądzicie o tym zapachu?
Obserwuj wątek
    • roxi_hart Re: lolita lempicka 27.01.06, 16:23
      Dla mnie duszacy-dostalam go jak bylam w ciazy - wtedy kazdy zapach powodowal u mnnie mdlosci - teraz niestety tez tak jest.
    • grazy4 Re: lolita lempicka 27.01.06, 16:29
      Pytam,bo jest dość popularny,a jestem ciekawa co ma w sobie intrygujacego..
      i zastanawiam sie czy warto kupic?
      • rawita Re: lolita lempicka 27.01.06, 16:34
        Dla mnie najbardziej intrygująca jest jego butelka. Głównie z jej powodu robiłam
        do niego kilka podejść. Niestety na mnie ten zapach jest płaski, zaczyna się
        ciekawie, ale rozwija nieszczególnie. Na końcu zostaje jakaś mydlana nuta.
    • zettrzy Re: lolita lempicka 27.01.06, 17:28
      fuj, fuj, fuj
      kupilam aby miec butelke w zbiorze i potem zuzywalam na okazje typu mycie samochodu
      ale sa tacy ktorzy zabija dla tego zapachu, de gustibus etc. wiec nie mozemy
      podjac tej decyzji za Ciebie
    • escape5 Re: lolita lempicka 27.01.06, 22:31
      A ja lubię i myślę że warto mieć to magiczne,odrobinę tandetne jabłuszko.Od
      trzech lat używałam Lolity zimą.Teraz jednak nie kupiłam,gdyż okazało się że nie
      jest to(jak sądziłam) zapach niepowtarzalny.Wydaje mi się podobny do Hot
      Couture, do zapachu Pupa zamkniętego w cudownej liliowej buteleczce i trochę do
      Kookai.
      Dlatego raczej już nie kupie,ale i tak myślę ze Lolita warta jest grzechu.
      • venus22 Re: lolita lempicka 29.01.06, 04:44
        mnie sie nawet troche podoba ale jest z gatunku ktory nazywam "migrenogenny"
        (dla mnie).

Ale butelka bardzo fajna.

Venus
    • mangos Re: lolita lempicka 29.01.06, 08:08
      Kiedyś chciałam miec Lolitę,ale dobrze sie stało, że akurat nie miałam finansowych mozliwości na kupno. Namietnie uzywałam potem z próbki, ale chyba popełniłam błąd i zaaplikowałam sobie w dniu smierci babci mojego męza. Teraz zawsze będzie mi się L.kojarzyć z tym dniem, z przemijaniem...
    • balbina_alexandra Re: lolita lempicka 29.01.06, 11:17
      Nie znoszę, niestety. Ale to może dlatego, że na mnie pachnie źle, bardzo mdło i
      nijako. Spodobała mi się wersja Midnight gdy pojawiła sie na rynku ponad rok
      temu, ale niestety to zapach zupełnie nie dla mnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka