pwojciak 25.03.06, 21:30 Jaki zapach polecacie dla 20latka??:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: Co polecacie... 26.03.06, 18:35 Hej hej, napisz proszę trochę więcej:-) Np. czego oczekujesz od tego zapachu:-) Odpowiedz Link
pwojciak Re: Co polecacie... 08.04.06, 14:34 Od zapachu oczekuje zeby byl swierzy cytrusowy, lekki idealny na letnie upalne dni Odpowiedz Link
sorbet Re: Co polecacie... 08.04.06, 15:22 To mogę wyręczyć, że wszystkie zapachy letnie są świeże cytrusowe. Stare: Eau Sauvage Diora, Pour Monsieur Chanel Nowsze: M7 Fresh YSL, CK One Summer, Armaniego wszytkie oprócz Black Code, itp:- ) B.fajne: Eau de Campagne Sisley Odpowiedz Link
shinelikestars Re: Co polecacie... 08.04.06, 18:20 Bardzo swieży jest Paco Rabanne - Paco (albo wersja Energy), to jest unisex mniej więcej taki jak polecany wcześniej CK One. Albo Paco - Eau, chyba niezbyt popularny, paprociowy, bardzo odświeżający. Odpowiedz Link
largecoffe Re: Co polecacie... 17.04.06, 12:48 Czy ktoś mi może, proszę, powiedzieć jak to jest z Paco i Paco Energy? Używałam dawno temu, kiedy Sephora była jeszcze Empikiem. Teraz zapachy te nie istnieją w sprzedaży, na stronie Paco Rabanne sa tylko w historii marki. Za to na Allegro owszem. To starocie? Zapachy nie są już produkowane? Odpowiedz Link
huskyman Re: Co polecacie... 16.04.06, 21:20 Podepne sie po ten temat i zapytam o Aquaman od Rochas. Co mi mozecie powiedziec na jego temat? Czy zapach warty zainteresowania? Porownywalny z Aqva - Bvlgari? Odpowiedz Link