milena.borkowska 03.12.06, 21:22 Jak pachną damskie i męskie perfumy Helmut Lang ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senta Re: Helmut Lang 03.12.06, 21:40 Zapach na codzien.Prosty,jasny,spokojny,poukladany,przejrzysty,klarowny..mnie sie kojarzy z czysciutka bielizna poscielowa,taka wykrochmalona i wymaglowana:-) Ostatno bylam w pieknym dworku Bella Vita,gdzie czas sie zatrzymal i ten spokoj i lad wlasnie HL mi pachnial. Jest tam troszke lawendy a lawenda mnie bardzo wycisza:-) Oprocz tego odrobina jasminu,rozy,wanilii i jasminu-w nucie serca.I heliotrop jeszcze. Designe opakowania podkresla obraz zapachu-proste bez zbednych ozdobek. Zapach trwaly,nawet bardzo. Mam jeden flakonik ale o nim zapomnialam. Odpowiedz Link
elve Re: Helmut Lang 03.12.06, 22:25 a w wyszukiwarce patrzyłaś? tylko z bieżącego roku jest 5 stron wątków. Odpowiedz Link
milena.borkowska Re: Helmut Lang 04.12.06, 08:29 W wyszukiwarce patrzylam, ale nie ma rozgraniczenia opisu zapachu na damski i meski. Chcialabym go kupic sobie i mezowi, a te dwa na pewno nie pachna tak samo. Odpowiedz Link
senta Re: Helmut Lang 04.12.06, 09:45 eee tam,zdublowany topik to jeszcze nie przestepstwo:-) Gdybysmy tak bardzo na to zwazali,ciagle "jechalibysmy" na tych samych topikach..To krecenie sie w kolko,ma swoj urok,tym bardziej , ze ciagle przychodza nowi ludzie:-) Ja pisalam o Helmucie Female:-) Odpowiedz Link
elve Re: Helmut Lang 04.12.06, 19:56 > Ja pisalam o Helmucie Female:-) ja tez. o meskim w tych watkach tez bylo, mileno. Odpowiedz Link