sorbet Cuir Ottoman z próbki, trochę zbyt pudrowa i 21.01.07, 22:31 słodka ta skórka:-) Odpowiedz Link
mangos Light Blue ;) 21.01.07, 22:31 a małe w brzuchu szaleje- raz kopa w pęcherz, raz wciska nogi między żebra, oszaleję!!! Mam wrażenie,że zaraz wyjdzie przez powłoki brzuszne. Odpowiedz Link
zettrzy a ja testuje Dolreci Amoureuse - moze na wiosne 22.01.07, 02:27 dodam je do kolekcji, sa bardzo swiezo-kwiatowe Odpowiedz Link
voluptas ambrowo dzień drugi: Ambre Precieux MPG. 22.01.07, 10:07 Kiedyś był taki wątek o zapachach, w których najbardziej podoba nam się baza i gdyby to było możliwe - najchętniej nosilibyśmy tylko ją. Takim zapachem właśnie jest dla mnie Ambre Precieux: kocham ją niemożliwie... ale w 40 min/1h po aplikacji. Początek tego zapachu w ogóle nie obiecuje tak dobrego ciągu dalszego: jest suchy, ostry, ziołowo-lawendowy. Natomiast kiedy te akordy ucichną, powoli wydobywa się słodycz najpiękniejszej czekolady połączonej z ambrą; to właśnie w tym zapachu uwielbiam. A że perfumowałam się jakieś 1,5h temu... :))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: ambrowo dzień drugi: Ambre Precieux MPG. 22.01.07, 10:14 A ja w Galilu przeleciałam po niej nosem dość nieuważnie, ech:-) Chyba czas wybrać się ponownie:-) A ja dziś pachnę "lubianym przeciętniakiem" z Body Shop - White Musk:-) Odpowiedz Link
voluptas Re: ambrowo dzień drugi: Ambre Precieux MPG. 22.01.07, 10:24 Daj jej szansę koniecznie, naprawdę zyskuje przy bliższym i dłuższym poznaniu. A w ogóle to zaraz napiszę @ :) Odpowiedz Link
jollinka Re: dziś pachnę karnawałowo-deszczowo.. 22.01.07, 11:00 ogrod nilowy bo mam zapchany nos i boje sie przedawkowac cos mocniejszego ;-) Odpowiedz Link
kati_mm Re: dziś pachnę karnawałowo-deszczowo.. 22.01.07, 11:46 Zaspałam rano, więc tylko zdążyłam chwycić resztkę próbki Gaultier2... Więc bardzo dyskretnie i delikatnie pachnę :) Odpowiedz Link
mangos La Perla Blue 22.01.07, 15:51 nie wiem czemu,ale własnie takie zapachy teraz lubię:/ Odpowiedz Link
nevada87 Testuję różyczki Rosine ,a najładniejsza to... 22.01.07, 15:55 ...un zest de rose ,następnie ecume de rose :-) Odpowiedz Link
hafsa Re: Testuję różyczki Rosine ,a najładniejsza to.. 22.01.07, 16:19 mam takie same typy. Un Zest de rose zauroczyl mnie bardzo szybko i jest moim jednym z piekniejszych zapachow rozanych. Odpowiedz Link
nikielka Re: dziś pachnę karnawałowo-deszczowo.. 22.01.07, 15:56 rano Par Amour Clarinsa, teraz Organza Indecence Odpowiedz Link
rene.p NR edt 22.01.07, 19:46 Ale jutro ciężki dzień przede mną, i nie wiem "w co się ubrac" :( Odpowiedz Link