fredt 12.02.07, 19:46 Czy jest coś równie wspaniałego ? Czy moglibyście coś polecić? Wszystkie te nowe zapachy umywają się, wg mnie, wobec tego starego klasyka. Może jest jednak coś, co mi umknęło... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strong66 Re: Podobne do Cacharel pour Homme 12.02.07, 20:26 Nie znam nic podobnego, ale poczekaj na odpowiedzi większych ekspertów niz ja:P a tak na marginesie, to Cacharel PH kojarzy mi sie z czeskim alkoholem- Beherovka:) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Podobne do Cacharel pour Homme 12.02.07, 20:32 Wg mnie tez nie ma- to mocny, korzenny zapach z charakterem, racja- wszelkie meskie nowosci pachna teraz mydlanie, nieciekawie, jakby byly rozwodnione. Radze szukac wsrod klasykow o podobnej mocy- meskie Obsession, Givenchy Gentleman, Eau Sauvage, klasyczny Aramis, nieodzalowane Nemo, nieco nowsze Rive Gauche, czy M7. Nie sa stricte podobne, ale maja rownie spory charakter i trwalosc- na pewno ich obecnosc nie przechodzi niezauwazona. Odpowiedz Link