a.g.n.i 12.04.07, 22:38 Ale mi się trafiło:-) Sandalo - i dobranoc. Jutro wcześniej wstaję:-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: Dziś pachnę:-) 12.04.07, 22:55 Idole. Spróbowałem też Aesop. Specyficzny zapach, na końcu b. rozjaśnia się. Fajny:-) Odpowiedz Link
nuitblanche Eau des Merveilles 13.04.07, 07:23 Piękna pogoda, optymistyczne nastawienie, a mnie gardło boli i katarzysko męczy :( Odpowiedz Link
a.g.n.i Etrą 13.04.07, 08:28 i trzęsę się cała ze zdenerwowania, oczywiście w nocy nie spałam, a ciężki dzień przede mną. Odpowiedz Link
voluptas chciałabym pachnieć Voleur des Roses 13.04.07, 09:28 l'Artisana, więc jeszcze bezzapachowa czekam z nadzieją na pana pocztyliona: może mój flakon wreszcie dziś doleci? Czy człowiek powinien w ogóle spodziewać się czegoś dobrego 13-tego w piątek? Ta.... ja podobno przesądna nie jestem. Jeśli Złodziej nie doleci, będzie NR parfum. O! ;) Odpowiedz Link
ja_sylwia Podróze sentymentalne - Noa 13.04.07, 09:46 i niestety bleeeeeeee.............. Odpowiedz Link
jop Re: chciałabym pachnieć Voleur des Roses 13.04.07, 10:26 No, ja też czekam na paczuszkę. I też nie wierzę, żeby już dziś przyszła... Odpowiedz Link
voluptas złodzieja nie ma, ale jest światełko nadziei ;) 13.04.07, 16:53 Kiedy nielekko wkurzona po wizycie pana listonosza, który oczywiście mi Złodzieja nie przyniósł, już w myślach smażyłam reklamację do PayPala en francais, zadzwoniła miła pani z Masterlinka z pytaniem, kiedy mogą mi dostarczyć moją paczuszkę - upewniłam się, że chodzi o przesyłkę z Francji, więc to na pewno to ;))) Zatem będę sobie pachniała Złodziejem róż dopiero w poniedziałek, ale dobre i to. Dlatego dziś Le Feu. Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień skończy się spokojnie, nie utopię się w basenie, w którym mam zamiar wymoczyć swoją doczesną powłokę i nie trafie na kolejnych furiatów gotowych mnie utopić (powracający motyw) w kropli perfum ;) Jop, a Twoja przesyłka doszła? Odpowiedz Link
uka_m a jutro 13.04.07, 13:08 Addict 2 albo Allure Sensuelle.Myślę że padnie na addcit 2 Odpowiedz Link
fionna Re: Dziś pachnę:-) 13.04.07, 15:35 Dziś Ouarzazate, ale zostaje mi już marna resztka z próbki buuuuuuuuuuuu..... Odpowiedz Link
merolik Re: Testowałam Lagunę...nie nie i nie moja bajka! 13.04.07, 19:43 słodko-mdły ulepek :( Odpowiedz Link