a.g.n.i 15.04.07, 20:04 Własnemu szczęściu nie wierzę, drugi raz z rzędu ustrzelić wątek. Szykuję się do porównania BOuquet di Violette z Violetta di Parma, stąd BdV globalnie od rana, na jednym nadgarstku poprawiony świeżą dawką, na drugim VdP:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: Realities Liz Claiborne 15.04.07, 20:28 W sumie to użyłam ich dziś, żeby zrobić przyjemność Lubemu, to jedyny zapach, który go nie denerwuje:-) ja już się realities właściwie znudziłam, ale czasami mogę zrobić przyjemność swojemu TZ:-) Odpowiedz Link
lucapuka Le Monde est beau 16.04.07, 11:49 Pan Kenzo dodaje wiary w te słowa! Od tygodnia nie mogę się od nich opędzić :D Odpowiedz Link
voluptas jeszcze niczym, wrrrr, bo czekam+ 16.04.07, 12:41 na cholerrrrrnego kuriera z Masterlink, który ma mi dostarczyć wyczekanego, wytęsknionego i w ogóle Złodzieja Róż. Dla ułatwienia dodam, ze umawiał się między 11 a 13, więc znając moje szczęście dotrze koło 14-tej, kiedy ja akurat będę musiała wyjść. Wrrrr... Odpowiedz Link
renia.renia Musc Rav. i zmęczył mnie dziś okropnie, 16.04.07, 18:20 dziś po raz pierwszy tak nieciekawie zareagowałam na ten zapach, moze było zbyt ciepło chociaż niosiłam je czasem w upalne lato i było ok. Czyżby nadchodzi u mnie wiosenna zmiana w stronę świeżaków? Odpowiedz Link
chatka_ Intrigant Pachouli Parfumerie Generale 16.04.07, 21:52 zapach jest bardzo intrygujacy, a najbardziej to od kogo go podkupili, przerzuce pamietniki z liceum i dojde jakiego dezodorantu uzywalam w tamtych czasach... Odpowiedz Link
dori7 Re: Dziś pachnę;-P 16.04.07, 23:41 Herba Fresca - jak zwykle, kiedy siedze przy komputerze i pisze cos z musu, a nie dla przyjemnosci. Dodaje energii, pobudza kreatywnosc i odswieza :)) Odpowiedz Link