magic_woman 17.04.07, 14:52 jak wam sie podoba.... ? ja się rozpływam bosko piękny zapach - cała ja :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mettemarit Re: CK EUPHORIA 17.04.07, 15:03 Niestety, moim zdaniem Euphoria obok Escape to najgorszy z zapachów Kleina, działa na mnie wybitnie migrenogennie. Odpowiedz Link
kenzoania Re: CK EUPHORIA 17.04.07, 15:14 kupiłam bo mi się podobała a teraz juz sama nie wiem :-( ale jeszcze daję jej szansę ;-) Odpowiedz Link
mangos Re: CK EUPHORIA 17.04.07, 18:06 Dla mnie przeciętny zapach, skierowany do masowego odbiorcy. Odpowiedz Link
renia.renia Re: CK EUPHORIA 17.04.07, 18:52 Dla mnie nic szczególnego, owoce i paczula - to juz było wiele razy... Odpowiedz Link
rene.p Re: CK EUPHORIA 17.04.07, 19:55 Ale Euphoria nie ma w składzie paczuli ;) U mnie zaznajomienie się z tym zapachem zakończyło się na etapie próbki. W sumie nie wiem jak to jest - użyłam pierwszy raz i podobała mi się. Drugie użycie zakończyło się klęską...i nigdy więcej. Myślę, że zbyt silnie przypomina mi Angela, z którym jednak nie udało mi się zaprzyjaźnic. Odpowiedz Link
eirenne Re: CK EUPHORIA 19.04.07, 22:06 W Euphorii nie ma paczuli - w bazie jest drzewo mahoniowe, swoją drogą piękne. Właśnie ono ostatecznie przekonało mnie do tego zapachu, zneutralizowało początkową słodycz granatu. Euphoria to mój ulubiony "polepszacz" nastroju, żaden inny zapach nie wywołuje u mnie tylu pozytywnych uczuć. W tej sytuacji rozważanie, czy jest odkrywcza, czy nie, schodzi u mnie na dalszy plan. ;) Odpowiedz Link
straszka Re: CK EUPHORIA 17.04.07, 21:28 Nic nadzwyczajnego. Całkiem mi obojetny jak i masa innych zapachów co sie ostatnio pojawiły na rynku. Zreszta w tym samym typie i do tej samej grupy osób skierowane. Odpowiedz Link
venus22 Re: CK EUPHORIA 18.04.07, 09:08 mnie sie bardzo podoba ale nawet nie moge sie do tego zapachu zblizac.. Venus Odpowiedz Link
dori7 Re: CK EUPHORIA 19.04.07, 16:05 Znam tylko jedna osobe, na ktorej ladnie pachnie. Najczesciej musze sie przesiadac, gdy obok siadzie ktos nimi wypachniony - dostaje migreny :(( Odpowiedz Link
a.malinka Re: CK EUPHORIA 19.04.07, 16:19 mnie sie Euphoria podoba ale chyba nie na tyle aby miec własna butelke. Odpowiedz Link
elve Re: CK EUPHORIA 19.04.07, 21:40 Euphoria imo jest ładna, miała nawet swoje 5 minut u mnie - jednak w dłuższej perspektywie jest zbyt przewidywalna, i za duża do noszenia. Odpowiedz Link
vivyan Re: CK EUPHORIA 20.04.07, 11:41 Miałam i wymieniłam na straganiku - IMO banalna do bólu. Odpowiedz Link
malgosia791 Re: CK EUPHORIA 21.04.07, 09:46 Kiedy pojawiła się na rynku bardzo mnie zauroczyła, nabyłam nawet całą setkę.Jednak pięknie pachnie tylko ta pierwsza nutka, potem przypomina mi takiego niedorobionego Angela, fuj.Czym prędzej powędrowała dalej, do kogoś, kto potrafi ją docenić.Próbowałam po jakimś czasie do niej wrócić i nawet kupiłam na straganiku małą ilość, ale niestety... Odpowiedz Link
sloneczna.dziewczyna Re: CK EUPHORIA 26.04.07, 19:48 Bardzo ładny zapach, ale nosząc go ma się gwarancję tego, że na pewno spotka się niejedną jego fankę. Zbyt popularny, dla mnie to zniechęcające. Odpowiedz Link