Dodaj do ulubionych

Dzis pachne weekendem

• gracef1 Fumerie Turque 30.04.07, 21:43
    • mangos Alfred Sung Shi +Apparition na nadgarstku 01.05.07, 07:47

• a.g.n.i Mieszanką Ambry i Sandalo, brr, zimno mi,całą noc+ 01.05.07, 09:47
      nie spałam, tylko łaziłam po osiedlu i szukałam kota, który miał w nocy
      koszmarne przeżycia - a ja razem z nim - uciekał przed agresywnym psem,
      zaklinował się w okienku do piwnicy, a jak go cudem z pomocą ochroniarza
      uwolniłam, wyrwał mi się i w szoku gdzieś poleciał. No ale na szczeście wrócił
      nad ranem do domu i nie jest ranny, a ja tylko wściekła, że nie zapisałam
      numeru samochodu własciciela psa:-( bo oczywiście nie był z naszego osiedla, a
      o takim wynalazku jak smycz widocznie u niego nie słyszeli. Chyba jednak muszę
      pomyśleć o obiciu balkonu siatką:-(
      • merolik Re: Współczuję, Agni! Ale najważniejsze, że jednak 01.05.07, 09:58
        dobrze się skończyło. Obicie balkonu siatką to pewnie dobry pomysł, zgodnie z
        hasłem: inside is safer :)

Ja dziś pachnę Anne Pliska z próbki. Przypomina mi i Shalimar, i Obsession
        Sheer.
      • voluptas eh, to ten problem w zestawie parter+kot :( 01.05.07, 11:17
        pozwalać wychodzić - niestety jest ryzyko sytuacji takiej, jak piszesz. Nie
        pozwolić wychodzić kotu, który już zażywał swobody - będzie miał pretensje, bo
        nie zrozumie, że to dla jego bezpieczeństwa. Najważniejsze, że Hipkowi nic się
        nie stało.

A ja kończę się ciskać po domu, przed chwilą napisałam mężowi instrukcję
        karmienia naszych zwierząt i za 1,5h radośnie wybywam sobie na majówkę do
        Skarżyska do Sitc, gdzie zresztą też jest kot ;)

Dziś pachnę Fumerie Turque i raczej zabiorę je ze sobą, zastanawiam się, co
        jeszcze, bo najchętniej spakowałabym pół szafy ;) Może Le feu? I Asję. I...
        wystarczy :D
        • a.g.n.i Re: eh, to ten problem w zestawie parter+kot :( 01.05.07, 11:23
          śpi, skubaniec, na moim łóżku, brudny cały i w nosie ma, że ktoś się o niego
          martwił.

Właśnie zobaczyłam, że w Suwałkach panuje dziś oszałamiająca temperatura aż
          dwóch stopni. Niby w czwartek ma już być cieplej, ale i tak poważnie się
          zastanawiam, czy chce mi się gdziekolwiek ruszać z przytulnego domku:-)
          A Tobie życzę udanej majówki i nie zmarznij:-)
    • aggis20 Na dzisiaj zaplanowałam Happy in Bloom :-) 01.05.07, 10:58
      • regina22 Bvlgari au Thé Rouge 01.05.07, 11:33
        z mojej miniaturki-cudowny zapach- chyba wreszcie dojrzalam do kupna wiekszego
        niz 5ml flakonika.
        • a.malinka to tak jak ja. a pachnę dziś sobie DV :-) bo 01.05.07, 11:38
          słoneczko za oknem i tak radośnie mi się zrobiło ;-).
    • jop Santal Blanc 01.05.07, 14:53
      Bo wczoraj robiliśmy z MyBestFriendem odpsik-party (jego Woodcoffee za moje
      Santal Blanc) i musiałam wypsikać resztki z atomizera, żeby zakręcić butelkę
      normalną nakrętką.
    • paulinaa gucci envy me 01.05.07, 16:01
      z próbki
    • rene.p Light Blue 01.05.07, 20:29
    • kenzoania Słoniem :-) A co to - wszyscy wyjechali na... 02.05.07, 08:33
      dłuuugi weekend?
      nikt dzisiaj nie pracuje???
      ino ja ???
      ;-)
      • izolden L LL, na to okropne zimno 02.05.07, 09:27
        i ja dziś pracuję, choć wcale mi nie smutno z tego powodu:)
      • paulinaa Re: Słoniem :-) A co to - wszyscy wyjechali na... 02.05.07, 09:28
        nie, nie wszyscy:) ja siedze w domu i sie ucze bo pojutrze mam mature:))
        • kenzoania Re: Słoniem :-) A co to - wszyscy wyjechali na... 02.05.07, 09:31
          no wiemy wiemy i będziemy trzymać kciuki :DDD
      • a.g.n.i Kyoto:-) wyjeżdżam dopiero jutro:-) a dziś jestem+ 02.05.07, 09:30
        pod telefonem - tak się umówiłam z szefem:-) popracować mogę i w domu, a jeśli
        będę do czegoś potrzebna to mnie wezwie:-)
    • mettemarit Matem 02.05.07, 09:34
    • rene.p I Love Love 02.05.07, 09:49
      Monotematyczna się zrobiłam ;)
    • fionna Re: Avignonem 02.05.07, 09:51

• forevermore79 Eau d'Italie + jutro wylot do Egiptu+ 02.05.07, 10:16
      wracam do sieci ok. 12 maja- trzymajcie sie wszyscy cieplo, no i juz dziekuje
      za 1-e zyczenia urodzinowe :-)
    • paulinaa bvlgari omnia crystalline 02.05.07, 12:03
      wykanczam stare próbki :)
    • voluptas lodowatą majówką w Skarżysku + FdB ;) 02.05.07, 12:18
      i uważam, że jestem bardzo dzielna, bo zabrałam ze sobą tylko 4 pełnowymiarowe
      flaszki. Do ilości posiadanych próbek się nie przyznam ;P
      • a.g.n.i Ja jestem dzielniejsza - nie biorę żadnej pełno+ 02.05.07, 21:29
        wymiarowej;-P za to próbek ze 20. Właśnie przeszly ostrą selekcję, a ja na
        łapach mam Rosa Magnifica, Incensi i Musk LV oraz Cuir Ottoman. Wszystkie jadą
        ze mną. Jedzie też Passage d'Enfer, bo może w końcu odważę się przetestować
        (boję się tej lilii panicznie) i niektóre próbki od Ciebie:-) - Borneo, AP,
        Santal Blanc... i nie pamiętam, co jeszcze wrzuciłam:-)Na pewno jest próbka
        Intrusion, no bo przecież jakby nie patrzeć, jezioro tam jest, choć raczej
        włazić do niego nie będę:-D
        A teraz zażywam zasłużonego odpoczynku, choć jeszcze się nie spakowałam (ale
        wyniosłam wszystko co chcę wziąć do drugiego pokoju - jak już wspominałam,
        uwielbiam być sama w domu, a to jedna z zalet tego, hehe - tamten pokój wygląda
        jak pobojowisko a ja u siebie mam porządek;-P). Zaraz to wszystko zresztą
        spakuję, tylko muszę pamiętać, że wracamy na skuterze i dla mnie będzie tylko
        jedna sakwa - oj, bolesne to:-D
    • plomyczek_ Asja 02.05.07, 13:08
      pozdrowienia dla wszystkich!
      • eau_de Spring Flower ale... 02.05.07, 13:37
        ale chyba zaraz chlupnę sobie odrobinkę ostatnio otrzymanego Słonia, bo zimno
        jak w psiarni :/
        • uka_m Wish Chopard 02.05.07, 15:13
          Wyjątkowo zimny maj...
          • merolik Re: globalnie Tygrys, a po dniu shoppingowych 02.05.07, 15:39
            przyjemności - testy Max Mara Silk Touch.
            • kenzoania Re: globalnie Tygrys, a po dniu shoppingowych 02.05.07, 15:46
              no niektórym to dobrze ;-)
              Ale ja też się dzisiaj wybieram na wąchanie :-)
              a później na panieński do kuzynki :DDD
    • olesiam Mechant Loup L'Artisan 02.05.07, 19:23

• rawita7 Eau Torride 02.05.07, 20:27
    • wiolinka100 Od rana Tropical Punch, teraz FdB :) 02.05.07, 20:45
    • a.g.n.i Bvlgari Black. Do zobaczenia:-) 03.05.07, 06:12

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka