a.g.n.i Mieszanką Ambry i Sandalo, brr, zimno mi,całą noc+ 01.05.07, 09:47 nie spałam, tylko łaziłam po osiedlu i szukałam kota, który miał w nocy koszmarne przeżycia - a ja razem z nim - uciekał przed agresywnym psem, zaklinował się w okienku do piwnicy, a jak go cudem z pomocą ochroniarza uwolniłam, wyrwał mi się i w szoku gdzieś poleciał. No ale na szczeście wrócił nad ranem do domu i nie jest ranny, a ja tylko wściekła, że nie zapisałam numeru samochodu własciciela psa:-( bo oczywiście nie był z naszego osiedla, a o takim wynalazku jak smycz widocznie u niego nie słyszeli. Chyba jednak muszę pomyśleć o obiciu balkonu siatką:-( Odpowiedz Link
merolik Re: Współczuję, Agni! Ale najważniejsze, że jednak 01.05.07, 09:58 dobrze się skończyło. Obicie balkonu siatką to pewnie dobry pomysł, zgodnie z hasłem: inside is safer :) Ja dziś pachnę Anne Pliska z próbki. Przypomina mi i Shalimar, i Obsession Sheer. Odpowiedz Link
voluptas eh, to ten problem w zestawie parter+kot :( 01.05.07, 11:17 pozwalać wychodzić - niestety jest ryzyko sytuacji takiej, jak piszesz. Nie pozwolić wychodzić kotu, który już zażywał swobody - będzie miał pretensje, bo nie zrozumie, że to dla jego bezpieczeństwa. Najważniejsze, że Hipkowi nic się nie stało. A ja kończę się ciskać po domu, przed chwilą napisałam mężowi instrukcję karmienia naszych zwierząt i za 1,5h radośnie wybywam sobie na majówkę do Skarżyska do Sitc, gdzie zresztą też jest kot ;) Dziś pachnę Fumerie Turque i raczej zabiorę je ze sobą, zastanawiam się, co jeszcze, bo najchętniej spakowałabym pół szafy ;) Może Le feu? I Asję. I... wystarczy :D Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: eh, to ten problem w zestawie parter+kot :( 01.05.07, 11:23 śpi, skubaniec, na moim łóżku, brudny cały i w nosie ma, że ktoś się o niego martwił. Właśnie zobaczyłam, że w Suwałkach panuje dziś oszałamiająca temperatura aż dwóch stopni. Niby w czwartek ma już być cieplej, ale i tak poważnie się zastanawiam, czy chce mi się gdziekolwiek ruszać z przytulnego domku:-) A Tobie życzę udanej majówki i nie zmarznij:-) Odpowiedz Link
regina22 Bvlgari au Thé Rouge 01.05.07, 11:33 z mojej miniaturki-cudowny zapach- chyba wreszcie dojrzalam do kupna wiekszego niz 5ml flakonika. Odpowiedz Link
a.malinka to tak jak ja. a pachnę dziś sobie DV :-) bo 01.05.07, 11:38 słoneczko za oknem i tak radośnie mi się zrobiło ;-). Odpowiedz Link
jop Santal Blanc 01.05.07, 14:53 Bo wczoraj robiliśmy z MyBestFriendem odpsik-party (jego Woodcoffee za moje Santal Blanc) i musiałam wypsikać resztki z atomizera, żeby zakręcić butelkę normalną nakrętką. Odpowiedz Link
kenzoania Słoniem :-) A co to - wszyscy wyjechali na... 02.05.07, 08:33 dłuuugi weekend? nikt dzisiaj nie pracuje??? ino ja ??? ;-) Odpowiedz Link
izolden L LL, na to okropne zimno 02.05.07, 09:27 i ja dziś pracuję, choć wcale mi nie smutno z tego powodu:) Odpowiedz Link
paulinaa Re: Słoniem :-) A co to - wszyscy wyjechali na... 02.05.07, 09:28 nie, nie wszyscy:) ja siedze w domu i sie ucze bo pojutrze mam mature:)) Odpowiedz Link
kenzoania Re: Słoniem :-) A co to - wszyscy wyjechali na... 02.05.07, 09:31 no wiemy wiemy i będziemy trzymać kciuki :DDD Odpowiedz Link
a.g.n.i Kyoto:-) wyjeżdżam dopiero jutro:-) a dziś jestem+ 02.05.07, 09:30 pod telefonem - tak się umówiłam z szefem:-) popracować mogę i w domu, a jeśli będę do czegoś potrzebna to mnie wezwie:-) Odpowiedz Link
forevermore79 Eau d'Italie + jutro wylot do Egiptu+ 02.05.07, 10:16 wracam do sieci ok. 12 maja- trzymajcie sie wszyscy cieplo, no i juz dziekuje za 1-e zyczenia urodzinowe :-) Odpowiedz Link
voluptas lodowatą majówką w Skarżysku + FdB ;) 02.05.07, 12:18 i uważam, że jestem bardzo dzielna, bo zabrałam ze sobą tylko 4 pełnowymiarowe flaszki. Do ilości posiadanych próbek się nie przyznam ;P Odpowiedz Link
a.g.n.i Ja jestem dzielniejsza - nie biorę żadnej pełno+ 02.05.07, 21:29 wymiarowej;-P za to próbek ze 20. Właśnie przeszly ostrą selekcję, a ja na łapach mam Rosa Magnifica, Incensi i Musk LV oraz Cuir Ottoman. Wszystkie jadą ze mną. Jedzie też Passage d'Enfer, bo może w końcu odważę się przetestować (boję się tej lilii panicznie) i niektóre próbki od Ciebie:-) - Borneo, AP, Santal Blanc... i nie pamiętam, co jeszcze wrzuciłam:-)Na pewno jest próbka Intrusion, no bo przecież jakby nie patrzeć, jezioro tam jest, choć raczej włazić do niego nie będę:-D A teraz zażywam zasłużonego odpoczynku, choć jeszcze się nie spakowałam (ale wyniosłam wszystko co chcę wziąć do drugiego pokoju - jak już wspominałam, uwielbiam być sama w domu, a to jedna z zalet tego, hehe - tamten pokój wygląda jak pobojowisko a ja u siebie mam porządek;-P). Zaraz to wszystko zresztą spakuję, tylko muszę pamiętać, że wracamy na skuterze i dla mnie będzie tylko jedna sakwa - oj, bolesne to:-D Odpowiedz Link
eau_de Spring Flower ale... 02.05.07, 13:37 ale chyba zaraz chlupnę sobie odrobinkę ostatnio otrzymanego Słonia, bo zimno jak w psiarni :/ Odpowiedz Link
merolik Re: globalnie Tygrys, a po dniu shoppingowych 02.05.07, 15:39 przyjemności - testy Max Mara Silk Touch. Odpowiedz Link
kenzoania Re: globalnie Tygrys, a po dniu shoppingowych 02.05.07, 15:46 no niektórym to dobrze ;-) Ale ja też się dzisiaj wybieram na wąchanie :-) a później na panieński do kuzynki :DDD Odpowiedz Link