rene.p 12.07.07, 11:10 Czy macie w Waszych kolekcjach jakiś skarb, z którego jesteście wyjątkowo dumne? Na przykład: niesłychanie rzadki, z trudem zdobyty, niespotykany, jedyny, wycofany...etc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: Perła w kolekcji 12.07.07, 12:50 Nie znalazlam i nie zdobylam jeszcze takiego zapachu, ale uwazam za szczesliwe polubienie sie z Rose Aoud, co byla dla mnie samej duzym zaskoczeniem, to trudny zapach, a tak szybko sie na niego zdecydowalam, i to zauroczenie nie minelo. Odpowiedz Link
mangos Re: Perła w kolekcji 12.07.07, 18:26 Hmmm...u mnie perełkami są szczęśliwie tzn tanio upolowane Alchimie, Organza Indecence ,Cinnabar... Odpowiedz Link
hispana Re: Perła w kolekcji 13.07.07, 11:04 ja sie rowniez z cinnabaru ciesze do tej pory najmocniej Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Perła w kolekcji 13.07.07, 11:49 Purple Fantasy Guerlaina. Ciekawy zapach, który był tylko bardzo krótką serią. www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=1555&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en no i z trudem zdobyty ostatni Tygrys Kenzo, Mahora i Lavande Velous z lini Aqua Allegoria Guerlaina Odpowiedz Link
voluptas Re: Perła w kolekcji 14.07.07, 00:32 Od wczoraj się zastanawiam, ale nie jestem w stanie wymienić takiego jednego zapachu. A jeśli mogę kilka... 1. 2000 et une Rose, właściwie ukoronowanie moich marzeń o róży wcieleniu idealnym. 2. ekstrakty: Asja (absolutny rarytas) i Feminite du bois (może nie az taki, ale nie było łatwo go zdobyć) 3. trzy zapachy SL: Un Bois Vanille, Datura Noir i Ambre Sultan w limitowanych flakonach z serii Les Fauves Royaux. To chyba te najważniejsze. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Perła w kolekcji 16.07.07, 09:20 U mnie- tak sobie mysle, ze bylyby to 2000 et Une Rose, ekstrakt Black Cashemere, meski X Christiana. Musze chyba wreszcie zrobic jakies zdjecie mojej kolekcji. Odpowiedz Link