wimx 19.12.07, 08:48 Przy zakupie Pure Poison dostalam probke Midnight Poison. Jestem oczarowana tym nowym zapachem i chyba pobiegne takze po nie do Sephory. Sa niesamowicie sexy. A jak sie Wam podoba ten nowy Dior? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Midnight Poison 19.12.07, 09:28 Mnie się podoba :))) Paczula z cytrusami, a ja uwielbiam paczulę. ALe pamiętam, że były głosy tu na forum, również krytyczne. Kwestia podstawowa - co kto lubi. Wąchałam w Paryżu perfumy (nie wodę perfumowaną) - na stoikachDiora można dostać większość zapachów również w takiej wersji "skoncentrowanej" - jest zdecydowanie bardziej wyrazista. Odpowiedz Link
sunspots Re: Midnight Poison 21.12.07, 12:32 zapach ładny,ale niestety nie na mojej skórze. na mnie pachnie oranżadą.. :( Odpowiedz Link
elve Re: Midnight Poison 19.12.07, 10:01 mnie się raczej nie podoba. paczula jest mikra, kompozycja płaska. Odpowiedz Link
rena31 Re: Midnight Poison 19.12.07, 15:44 Mnie się podoba, choć wolałabym, żeby zapach był bardziej wyrazisty. Ale ja lubie wszystko, co ma w sobie drzewne nuty. Odpowiedz Link
isis99 Re: Midnight Poison 21.12.07, 09:03 Podobaja mi sie, ale chyba nie nadaja sie na co dzien do pracy czy na uczelnie. Raczej chyba tylko na wieczor, na specjalne okazje. Nie? Odpowiedz Link
mmartiene Re: Midnight Poison 22.12.07, 12:21 a ja wlasnie nosze do pracy, a pracuje na uczelni ;)) dla mnie to zwykly codzienny zapach, absolutnie nie wieczorowo-randkowy, ale to kwestia tego, co mamy w kolekcji, ja mam wiekszosc drzewnych, orientalnych perfum, wiec te wydaja mi sie delikatne :) Odpowiedz Link
wimx Re: Midnight Poison 22.12.07, 12:26 Kupilam i jestem coraz bardziej zachwycona! Cudownie rozwija sie na mojej skorze. Odpowiedz Link
cannella Re: Midnight Poison 22.12.07, 12:40 Mogą być. Ale na flakon raczej się nie skuszę, wystarczą mi próbki. Odpowiedz Link