buddah 26.01.08, 12:29 jak w temacie :) wiem, wiem, kwestia indywidualna, ale wypisujcie swoje typy :) w takich co można się mrrr poczuć :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggis20 Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 26.01.08, 13:00 Od zawsze za zapach seksowny uważałam Hypnotic Poison, ostatnio również pod tę kategorię doskonale podchodzi mi Organza Indecence:-) Odpowiedz Link
mangos Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 26.01.08, 14:49 Dla każdego coś innego, naprawdę trudno wytypować. Dla mojego męża ostatnio seksowne są Amor Amor;) Odpowiedz Link
lune Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 26.01.08, 15:07 uscisle : najseksowniejsze z tych ktore znam i ktore mi sie podobaja :) Padparadsha Escentric 01 lune Odpowiedz Link
mmartiene Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 26.01.08, 20:15 Lune a co bym musiala zrobic,zebys wymienila probke Padparadschy na cos z moich zbiorow...? ;))) Odpowiedz Link
lune Droga Mmartiene 26.01.08, 21:04 dostalam probke Padparadschy ... beztrosko ja wypsikalam ; przykro mi :( gdybym byla posiadaczka flakonu - to bez problemu ... ale nie jestem :( lune Odpowiedz Link
fa25 Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 26.01.08, 16:38 Ja tradycyjnie i zgodnie z odczuciami - Dune i Tresor Odpowiedz Link
flowerbomb5 Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 26.01.08, 18:14 Nie chce tu nikogo dolowac, ale seksownosc nie jest w zapachu ale w osobie. Zauwazylam, ze nawet najbardziej prozaiczny zapach, ktory na mnie nikogo nie wzrusza, na innej sobie to super sexy przedmiot komplementow. Kurcze nie ma reguly. Odpowiedz Link
mmartiene Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 26.01.08, 20:14 I get your point, ale szczerze mowiac trudno mi sobie wyobrazic ze na KIMKOLWIEK seksowne sa be delicious DK ;)) Odpowiedz Link
elve Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 26.01.08, 23:59 hehe :) mmartiene, przeslij mi swoj adres, podesle Ci troche Padparadschy. Odpowiedz Link
black_magic_women Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 26.01.08, 23:53 Gaultier Classique.Pytanie"Czym pachniesz?Kobieta!" Odpowiedz Link
elve Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 27.01.08, 00:13 Kingdom McQueen Haramens Parfumerie Generale Dzing! L'Artisan Odpowiedz Link
milena.rl Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 29.01.08, 16:10 dla mnie facet jest mrrr tylko w A-Men'ie. Ma być ciasteczkiem, ma być "misiowy", "ciasteczkowy". Bo ja jestem ciasteczkowym potworem :D natomiast ja jestem: mrr-elokwentna ;) w Scent Intense mrr-rycząca w Blonde, Michael Kors, innych tuberozach mrr-naiwna w Daliflor, Rougeberry BodyShop, My Torrente, ogólnie w malinach i winogronach mrr-"z-góry-patrząca" w True Star, Cabaret, Romeo Gigli . Odpowiedz Link
ola644 Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 27.01.08, 14:00 może będzie banalnie, ale wg mojej oceny dolce&gabbana the one. I ponad wszystko Organza I. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 27.01.08, 14:13 Ile osob, tyle odpowiedzi :-) Zreszta seksowne staje sie dopiero polaczenie zapach + noszaca go osoba. Ale wg mnie 1-e nasuwajace sie typy: Dla kobiet- Angel plus wariacje Lily i Rose, L Lempickiej, Opium EdP. Dla mezczyzn - Amen, X for Men, M7, Opium EdP Dla plci obojga- Ambre Sultan, Scent Intense, Musc Ravageur, Le Labo Rose 31, 10CorsoComo Odpowiedz Link
fa25 Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 27.01.08, 15:39 Dziś zostałam skomplementowana w tym duchu za Sasmsarę shine. Odpowiedz Link
ewena Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 27.01.08, 15:56 Agent Provocateur Kingdom Helmut Lang wg mnie, oczywiście, i na mnie;), tak przynajmniej się w nich czuję Odpowiedz Link
kenzoania Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 28.01.08, 09:10 po wczorajszym dniu stwierdzam, ze CH Caroliny Herrery :) Odpowiedz Link
rawita7 Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 28.01.08, 09:57 Dla mnie i na mnie Scent Intense w chłodniejsze dni i Scent w ciepłe. Odpowiedz Link
hispana Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 28.01.08, 10:18 mam swoja trojke ... 1. Geisha Rouge 2. Musc Ravageur 3. Loukhoum Keiko Mecheri Odpowiedz Link
ola644 Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 28.01.08, 21:55 opowiedz(cie) coś o dwóch pierwszych typach. trzeci znam, przesłodki smakosz. :) Odpowiedz Link
rufelek Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 28.01.08, 10:39 1. Musc Ravageur 2. Helmut Lang Odpowiedz Link
monika.bielawska Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 28.01.08, 10:47 a gdzie mozna dostac 10CorsoComo? Odpowiedz Link
jop Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 28.01.08, 11:27 W luckkyscencie: www.luckyscent.com/shop/category.asp?section=1&categoryid=124 Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 29.01.08, 16:53 Dokladnie, a blizej tez w londynskich Liberty i Selfridges. Odpowiedz Link
olesiam Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 28.01.08, 23:10 Panie-Musc Ravageur F Malle,Angeliques Sous La Pluie F Malle,X for Man Clive Christian, Osmanthus TDC, Peles de Lalique ekstrakt oraz edp,Encens Epice Il Profumo, połączenie Heliotropu z Shaal Nur Etro, Cinema edp oraz Nu edp YSL,Pierre de Lune Armani Prive,Bois d'Encense Armani Prive,Paestum Rose Eau d'Italie,Teint de Neige Villoresi. Panowie-X for Man Clive Christian,Ouarzazate CdG,Play CdG,M7 YSL,Pierre de Lune Armani Prive,Musc Ravageur F Malle,Basala Shiseido,Teint de Neige Villoresi,Sandalo Floris. Odpowiedz Link
magdzie Re: Najseksowniejsze wg WAS :) 29.01.08, 00:49 tak właśnie czuję się nosząc np. Cinema i The one. ale nie tylko. Odpowiedz Link