egipt_kocham 20.10.06, 20:19 a moze ktos mi pomoze powie od czego mam sie wziasc marze o tym by znac arabski moze jakis kurs nie wiem naprawde pomózcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izamiz1 Re: ARABSKIIIIIIIII 21.10.06, 09:59 Zapraszam na kurs jezyka arabskiego. Zajecia w centrum Warszawy, od poczatku listopada. Grupy 5-6 osobowe. Cena kursu 640zl za 32 godz lekcyjne (16 tygodni) lub dwie raty po 350zl. Zajecia beda odbywaly sie na Andersa 37, naprzeciwko Intraco. Jedne zajecia trwaja 2 godziny lekcyjne.Zajecia w soboty 12.00 -13.30. Zajecia poprowadzi MARCIN BŁASZAK - jezykoznawca, tlumacz jezyka arabskiego i perskiego, doswiadczony lektor. w razie pytan piszcie na adres mailowy; kursy@kursyjezykowe.waw. pl Odpowiedz Link
aniord Re: ARABSKIIIIIIIII 25.10.06, 19:18 napisz mi maila aniordka małpa . com (zastapp znaki i bez spacji) albo odezwij sie na gg 3026337 Napisze ci jak ja zaczynam Nie jest to pierwsze forum na ktorym cie spotykam a i widze ze pragnienia mamy te same :) Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link